Şimdi Ara

Banyo Dolabı 80 cm Spotlu 2 Kapaklı= 70TL Tek Kapaklı= 60TL (Kargo Dahil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
6
Favori
5.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç gündür banyo dolabı araştırıyordum ve sonunda aradığımı buldum. 80 cm dolabı tam alacakken "Bugün Şanslı Gününüz" diye yazı çıktı 50/10 kupon verdi gittigidiyor.
    60 liraya düştü. Bonus genç karta %15 bonus veriyordu 10 liraya yakın bonus verdiler 50 lira gibi iyi bir fiyata almış oldum dolabı.
    Aynısını banyo malzemeleri satan dükkana sordum 170 lira dediler.

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/spotlu-2-kapakli-80-cm-lavabo-ustu-banyo-dolabi-170251311

Tek kapaklı 65 cm olanı da 60 lira.

http://www.bizdehesapli.com/buggy-lavoba-ustu-65-cm-aynali-banyo-dolabi-kd10001-urun-KD10001#resimler

Araştırdım güvenilir siteymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doorbay -- 14 Haziran 2015; 13:33:34 >

• ucuzmuş alt kısmı satılmıyor galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane aldım tesekkurler

http://www.bizdehesapli.com/buggy-lavoba-ustu-65-cm-aynali-banyo-dolabi-kd10001-urun-KD10001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borasen -- 23 Haziran 2015; 17:54:52 >

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

Firma benim mahallemde, elden almak icin gittim ancak ureticinin gonderdigini soylediler. Mecbur bende net uzerinden alacagim

Siz hangi mahalledesiniz? 2 kapaklı olanı gittigidiyordan aldım bana elden teslim ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doorbay -- 23 Haziran 2015; 21:06:53 >

Orijinalden alıntı: Doorbay

quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

Firma benim mahallemde, elden almak icin gittim ancak ureticinin gonderdigini soylediler. Mecbur bende net uzerinden alacagim

Siz hangi mahalledesiniz? 2 kapaklı olanı gittigidiyordan aldım bana elden teslim ettiler.

Uretici getirmistir size elden. Bu firma zaten reser bilgisayar adi altinda bir dukkan. Dukkanda elektronikten baska birsey yok.

Uludag Üniversitesi-iktisat
    HP ENVY SLEEKBOOK BEATS AUDİO EDİTİON ULTRABOOK
    ~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
    HP ENVY SLEEKBOOK ~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88
  • alsak montajı zor olur mu acaba

Yok hocam bu tarz dolaplar genelde 2 vida ve silikon ile duvara sabitleniyor . Ayna büyük ihtimal yapıştırılmış olur . Bir tane rafın arkasından delip vidalarsınız . Genelde bu tarz dolaplarda üst tarafta pay bırakıp ordan delep montajlayabiliriz ama bunda o pay bırakılmamış sağ olması açısından sağ tarafın ya altından yada üstünden L şeklinde gönye kullanarak sabitleyebilirsiniz . Daha da sağlamlaştırmak isterseniz şeffaf silikon ile güçlendirebilirsiniz .

Edit : Haber veren arkadaşa teşekkürler . Normal bir 80 cm'lik set 150 liradan başlıyor . Birde uygun fiyata alt bulunursa güzel olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouzqan -- 24 Haziran 2015; 2:02:00 >
  • Buggy markasının banyo dolabını almıştım başka bir siteden, kesinlikle tavsiye etmiyorum, ürünü çok kalitesiz. Görünüm olarak fena değil iş görür ama uzun yıllar kullanmak istiyorsanız almayın derim. Ayrıca kurulum şeması da yetersizdi, uğraştırdı baya kurarken.
    Kurulum şeması montaj elemanları falanda içinden çıkmıştı.

Buldum benim dolap hala satılıyor

http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/banyolar/banyo-mobilyalari/banyo-dolaplari/10189039/fullen-duvar-dolabi.aspx

Diğer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz

http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/banyolar/banyo-mobilyalari/banyo-dolaplari.aspx#1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayramses -- 25 Haziran 2015; 16:34:52 >

• Bu marka yada bunun benzeri bir dolap almıştım evidea gibi bir siteden. Kargodan köşeleri vuruk çıkmıştı. Mh ulaşamadığım için kullandık mecbur. Banyonuz bizim gibi çok terliyorsa sakın almayın. Çok nem ve ıslaklık suntasını kabartıyor.
  • Arkadaşlar ürün bugün geldi. Ancak montaj şeması yok bu sebepten dolayı anlamadım. Dolabın arkasında hiç delik yok nasıl asacağız duvara?? İçinden çıkan parçaları anlayamadım. Özellikle beyaz parçaların içindede oynayan demir parçalar var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
     Banyo Dolabı 80 cm Spotlu 2 Kapaklı= 70TL Tek Kapaklı= 60TL (Kargo Dahil) Banyo Dolabı 80 cm Spotlu 2 Kapaklı= 70TL Tek Kapaklı= 60TL (Kargo Dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan028 -- 25 Haziran 2015; 22:42:52 >

• http://urun.gittigidiyo...-banyo-dolabi-170251311
    Buradan aldığım banyo dolabı geldi .fakat kargocu aynanın kırılmış olduğunu söyledi . ben de teslim almadan iade ettim..

Orijinalden alıntı: barscetn

alsak montajı zor olur mu acaba

Duvara montaj haricinde tek parça geliyor ürün zaten.

Orijinalden alıntı: metehan028

Arkadaşlar ürün bugün geldi. Ancak montaj şeması yok bu sebepten dolayı anlamadım. Dolabın arkasında hiç delik yok nasıl asacağız duvara?? İçinden çıkan parçaları anlayamadım. Özellikle beyaz parçaların içindede oynayan demir parçalar var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
     Banyo Dolabı 80 cm Spotlu 2 Kapaklı= 70TL Tek Kapaklı= 60TL (Kargo Dahil) Banyo Dolabı 80 cm Spotlu 2 Kapaklı= 70TL Tek Kapaklı= 60TL (Kargo Dahil)

Onları duvara göre matkapla delip sabitleyeceksin arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: metehan028

Arkadaşlar ürün bugün geldi. Ancak montaj şeması yok bu sebepten dolayı anlamadım. Dolabın arkasında hiç delik yok nasıl asacağız duvara?? İçinden çıkan parçaları anlayamadım. Özellikle beyaz parçaların içindede oynayan demir parçalar var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Birer tane alt üst olacak şekilde dübellerle duvara montajı yaparak bağlayabilirsin. Eğer altında bir şey var sa ikisini de üstte kullanabilirsin daha sağlam olur.

Elinden gelmiyorsa herhangi bir bilen bir tanık varsa halleder.

• Benim urun degistirildi, suan problem yok. Gelen urun sorunsuz.

@Metehan028 hocam o beyaz kapaklari cikarip vidalayacaksin duvara, en son beyaz kapaklari ustune gecireceksin. Kafana kestirdigin bir yerden delik acip takman lazim onlari
    Uzun vidalari duvara sokacaksin, dolap kapaginin icinden takman lazim, uzun vida once tahtayi gececek sonra duvara girecek, L olan demirinde diger ucunu dolaba vidalayacaksin, yapinca foto atarim boyle pek anlatamadim sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 26 Haziran 2015; 16:10:23 >
    Uludag Üniversitesi-iktisat
    HP ENVY SLEEKBOOK BEATS AUDİO EDİTİON ULTRABOOK
    ~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
    HP ENVY SLEEKBOOK ~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.