Şimdi Ara

Calvin Klein IN2U Man 150 ml Edt Erkek Parfüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çorum
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YURTDIŞINDAN HEDİYE OLARAN GELEN Calvin Klein IN2U 150 ml Man Edt Erkek Parfüm HİÇ KULLANILMAMIŞ OLUP SATLIKTIR.
    FİYAT :120 TL TAKAS YOKTUR
    Yarattığı tazelik ve canlılık hissiyle yeni neslin vazgeçilmezleri arasına girecek CK IN2U 30 yıldan beri, dünyadaki popüler kültür hareketlerini sezerek yepyeni trendler yaratan Calvin Klein markasının son parfümü. Yazılı iletişimin artık kültürel yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğunu kanıtlarcasına, ilk kez bir marka mesajlaşma dilinde kullanılan bir sözcüğü parfümünde isim olarak kullanıyor
     Calvin Klein IN2U Man 150 ml Edt Erkek Parfüm
    150 ml
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twity19 -- 10 Nisan 2009; 11:24:29 >

• Fiyatı gözden geçirmeni tavsiye ederim, İngiltere'den kargo dahil 50 TL'ye geldi.
  • Ayrıca 100 ml parfümlü seti de güzel ülkemde 70-80 tl'ye alıcı bulmaktadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amorph

Fiyatı gözden geçirmeni tavsiye ederim, İngiltere'den kargo dahil 50 TL'ye geldi.

kardess ozaman git ordan getirt

quote:

Orjinalden alıntı:Amorph
    Ayrıca 100 ml parfümlü seti de güzel ülkemde 70-80 tl'ye alıcı bulmaktadır.

bugun boynerde 100 ml fiyatı 140 tl civarında 150ml ise 179 tl 70-80 nerde varhocam

http://www.kaganparfumeri.com/magaza/index.php?target=products&product_id=7060

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twity19 -- 11 Nisan 2009; 20:36:28 >

• Sevgili arkadaşım; Boyner'de yüzde elli indirim var daha dün akşam Ankamall'den parfüm aldık oradan biliyorum. Ha in2u'yu sormadım açıkcası, ve her parfümde de indirim yoktu (Dior ve Armani ürünlerinde yoktu mesela).

Hadi bunu geçtim, çünkü kesinlik belirtemiyorum ve zaten mesajı atarken referans aldığım bilgi de bu değildi. Forumda set halinde satan arkadaş var 65 tl'den, daha önce 2 tane birden satan vardı 80 tl'den. Bunların hepsi 100 ml ve kofre şeklinde, yani set idi.

Ve bir de, size de yurtdışından gelmiş. Yani faturalı ürün değil. Türkiye'deki herhangi bir mağazadan da alınmış değil. Yurtiçindeki fiyatları biliyoruz, baz aldığınız fiyatı Türkiye'de yaşıyoruz diye buradan baz alırsınız ama yurtdışı fiyatını da göz önünde tutarak belirlersiniz fiyatınızı. Forumdaki herkes avantaj sağlayacakla alışveriş yapar, yoksa en pahalı dükkânlardan parfüm alan insanların zaten forumdan parfüm bakacaklarını sanmıyorum. Haliyle bulabildiğiniz en ucuz fiyatlara göre fiyatınızı belirlemelisiniz bence. Ben de 10 ml kullandığım CK Crave parfümümü yurtdışından almak isteyene de, Türkiye'de mağazadan almak isteyene de bundan dolayı uygun tutuyorum. Size de tavsiye ederim, alışverişiniz rahat olur. Yoksa in2u çok uygun bir fiyata bulmadıktan sonra kullanacağım bir parfüm değil zaten, yani sizin fiyatınıza ölücülük yapmaya çalışmıyorum.

Hadi hayırlı alışverişler sizlere.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.