Şimdi Ara

Call of Juarez: The Cartel Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
18.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son kısımda çalan şarkının adı ne acaba ?
  • ya giriş teki müziğin adını bilen varsa acil sölesin
  • Girişteki müzik ; Black Rebel Motorcycle Club - Beat The Devil's Tattoo

Çıkıştaki müzik ; My Neighborhood -? Chino Grande
  • Multiplayer kısmı APB ye çok benzemiş
  • Güzelim seriye yazık olmuş
  • Hala PC için bir şans var bu kadar kötü yorumlardan sonra süre de varken biraz da olsa PC sürümünü düzeltirler.
  • güzel bir oyun olabilrmiş vahşi batı teması olmasa bile...
    ama çok aceleye getirmişler oyunu ve bu durum çok açık sırıtıyor.
  • genele multiplayer puanınıda ekleselerdi iyi olurdu!!:(
  • Beat The Devil's Tattoo

şarkının adı videodaki tek güzel şey :)
  • Oyunu Çok bekliyordum ama beklediğimden kötü olmuş birde niye oyunları tanıtmadan direk multiplayer modunu tanıtıyorsunuz online oynayamayan var oynayan var videonun sonlarına doğru yapsanız multiplayer tanıtımını daha iyi olur bence teşekkürler..
  • Dun 15dk oynama fırsatı oldum. Oyuna gırer gırmez arcade havası sezdım. Ozellıkle calan muzıkler. Grafıkler vasat. Orta sevıye bır oyun olmus.
  • İniyor şuan oyun
  • bu oyun hiç çıkmasa daha iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolBoy53 -- 3 Eylül 2011; 16:29:11 >
  • hepiniz vahşi batıda gecmesi daha ii demissiniz yemin ediyorumki serinin 2-3 oyunu daha cıksa ve hepsi vahşi batıda gecse %75 i günümüzde gecmesi ister insanı hep sıkmazmı vahşi batı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

hepiniz vahşi batıda gecmesi daha ii demissiniz yemin ediyorumki serinin 2-3 oyunu daha cıksa ve hepsi vahşi batıda gecse %75 i günümüzde gecmesi ister insanı hep sıkmazmı vahşi batı ?

İyide Call Of Juarez Serisi Vahşi Batıya Yönelik Bir Oyun,Bu Seriye Vahşi Batı Yakışır.Hem Sana Göre Vahşi Batı Sıkıyorsa Başka Birinede Aksine Keyif Verir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.