Şimdi Ara

Call Of Juarez DX10 Benchmark Kullanıma Sunuldu!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
9.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde birşey eklemek istiyorum oyunu sadece calistirmakla bitmiyor bence olay grafiklerden ne kadar ödün verdiğinde önemli. Adamlar oyun herkeze hitap etsin diye low detailda oyle bir kırpma yapiyorki commodore64 oyunu gibi oluyor sonra minimum sisteme hd2400 8500 falan yazicaklar bu muhakak olacak benim kastettiğim adam gibi oynamakta zayif kalacak kartlarin gucu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

reason666 kardeş sen niye bana inat oynuyorsun ki sen kartla inatlaş oynatmayan o ben değilim ben testleri şuanki durumu konuşan biriyim malesef sense tojnla dx10 oyun cıkıcakken beklenti için olan 1 oyunu bekleyen birisin böğle yani

bu arada dx10 la lost topicteki planet görüntüsü tatmin edici anlık cıkışları göstermeyin genel gezindiği def ayalar da kart sünüyor orta seviye dx10du o kart ayrıca 1 sayfa evvelki emsal gösterilen görüntüde hiçbişi yok bomboş ne bir kaplama ne bir nesne ne bir catış ma duman ışık falan yok üstelik detaylar kısılmış gidin bi bakın bakalım lost planet topiğine 8800gtx 12 frame nasıl inmiş nerde inmiş

8800 lerin 12 fps ye inmesinin sebeplerini araştırmmışsın anlaşılan söyleyim ögrenmiş olursun. 16x aa ve af sonuna kadar açılmış bilinçsizce bu durumda fps dibe vuracaktır....

• Expander çok şükür gelebildin. Bırak arkadaşım Lost Planet testlerini, onları zaten biliyoruz. Aynı kartla dünya üzerinde benzer bir ekran görüntüsü yok, dolayısıyla onları tartışmıyorum bile. Asıl senden büyük bir merakla Call of Juarez testlerini bekliyoruz. Zira o testlerde ayarları standarttı, değiştirilmişti tartışması bile olmaz, test sonucunda ayarlar da yazıyor çünkü. Yap Juarez testini, koy ekran görüntünü buraya, bakalım 25 fps alabiliyor mu 8500, alırsa ne ala her türlü özrü dileriz burada ama ben 8600GT Sonic ile testi yaptım en düşük 2 fps aldı kart, seninkileri de merakla bekliyorum. Gerçi satmışsın kartını, 8800 performansı veren bir GT8500 neden satılır onu da anlamış değilim ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: feanorringeril

arkadaşlar; ben de sonunda download' u bitirip sonuçları aldım. Forumdaki ortalamaya göre fena sayılmaz benim skorlarım da. Ve 1680*1050 high quality' de aa açmaya gerek görmüyorum o yüzden aa açmadım. Ancak gariptir ki ne yaptım ne ettiysem yine de print. screen almayı başaramadım. Print screen' e basıp paint' e yapıştırınca masaüstünün resmini alıyor. Kaç kez denedim olmadı dolayısıyla cep telefonuyla çektim resimleri;
     Call Of Juarez DX10 Benchmark Kullanıma Sunuldu!!

sistem;
    2gb 800mhz ram
    e6600c2d
    8800gtx
    vista32bit
    ii çıkmış

• EXPANDER 8800gtx in inme sebebini bana önerdiğin lost plane topiğine bibak bakalım 3.4ghz core duo su olup2gb ramli sistemde ayarları hiç dokunmıyan birinin 19-20 frame average aldığını bi gör sonra bende def aldım 40frame hemde 8500le de o tpicte birceok insnaın testleri var def yada max min ayarda nv nin kendi oyunun kendi kartıyla verdiği herşey o başlığın altında onca insanmı yanlış mı yapıyor demek istiyorsun , senin topiğinde sadece sen varsın senin testlerinde kurcalanmış sadece cözünürlük değil malesef böğle senden başka kimse 8500le def bu ayarlarda bunu aldım diyen yok
  • @emptyrean 8500gt sonic gerçektende uyumlu donanımlar ile güzel performans veriyor satma sebebine gelince nakit ihtiyacından kartı sattım.
    ayrıca ne 8500gt sonici nede bi başka kartları hiçbirini savunmuyorum ortada bir gerçek var test yaptıgım kartların bu degerleri görebilmesidir. donanımdan donanıma fark oluşabilir.

8800gts320mb e.kartı ile test ettigim dx10 lost planet oyun demosundan bir ss veriyorum ardından 8800gts 320 mb nin dx10 testlerini yaptıgım linki veriyorum buyur birlikte inceleyelim...

patlama anında aldıgım 8800gts lost planet dx 10 ss fps iddia edildigi gibi 12 degil fps: 52 de ve average fps 66 ve 4xaa ve af açık
    link: http://img117.imageshack.us/my.php?image=dx109kk2.jpg

fps nin 12 lere indigi kısıma gelince 8800gts deki aa ve af ayarını 16x alıp tüm ayarları high e alınca fps tabiki 12 lere kadar geriliyordu. olay bundan ibaret..

8800gts320mb test: http://forum.donanimhaber.com/m_14319579/mpage_1/key_test%252C8800gts//tm.htm#14319579

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 11 Haziran 2007; 17:07:10 >

• Bir kere ben zaten bu konuda Expander a sonsuz inanırım, çünkü kendisi çoğu kişinin bildiği üzere Ati fanatiğidir, ve şu anda bize anlatmaya çalıştığı(bize derken anlamayanlara ya da bilmeyenlere) nVidia kartlarının performansının gerçekten de çok iyi olduğunu savunuyor.Eğer yalan söyleyecek olsa fake testlerinde tamamen nVidia yı yalanlar ve kötülerdi.Böyle davrandığı için Expander a teşekkür ediyorum
    quote:

"sercanceb" zaten okuduysan bilmiyorum o beklenti içinde olanlar yok kimsede sadece 1kişi onada beklentilerin cokdoğru verdiğin örnekler evet cokdoğru aferim diyende yok o 1 kişide kartı anlaşılan sadece o oyun için almış tek dediği o oynatabilicek iddasında oynadıktan sonra çöpemi atar rafamı kaldırır bilinmez çünkü mevcut piyasadaki dx10 ları oynatabilimek gibi lüxü yok almış kartına inanıyor güveniyor keşke oynatbilicek sinyalleri verse benim ona karşı bi değil tavrım kartların zayıdflığına karşı keşke kartlar iyi olsa önersek ama .....

Ayrıca ne demek sadece bir kişi?Ben ve bir çok forum arkadaşım bu görüşün arkasındadır, ve hala da bu görüşü savunuyorum, inanmak istemeyen inanmaz ve bu kartları almaz, ve benide hiç ilgilendirmez...

• Expander illa itirafa zorlamayalım..Hala default ayarlar diyorsun sadece çözünürlüğü düşürdüm diyorsun..Bu kadar iddia etmene şaşırdım belkide diyorum doğruyu söylüyor ama şu değerlere bir bakalım önce;

LP Demo Default ayarlar;
    FPS View: ON
    Anti-alias: 4x
    HDR: Medium
    Texture Filter: 16x Anisotropic
    Texture Resolution: High
    Model Quality: High
    Shadow Quality: Medium
    Shadow Resolution: Default
    Motion Blur Quality: High
    Effect Resolution:High
    Effect Quality: High
    Effect Volume: High
    Lighting Quality: High
    Display Resolution: 1360x760
    Frequency: 60 Hz.
    Full Screen: ON
    Vsync: OFF
    Aspect Correction: OFF
    Concurrent Operations: 2
    Concurrent Rendering: ON
    Multi GPU: OFF

Verdiğin ss burdahttp://img523.imageshack.us/my.php?image=lspt30fpsdef4tc3.jpg

Burda yukarıda gözüken tüm ayarlar aynı mı? bence değil..Göz var nizam var ..Israrla soruyoruz ayarlar default'muydu diye?Şunlardan hangilerini değiştirdin açıkça söyle bence...Senin kart farklı bir method'mu uyguladı bu oyunda anlamış değilim...Kusura bakma ama bu dediklerine inanmam çok zor..Kimse de inanmadı zaten...

• tekrar söylüyorum degiştirdigim tek ayar çözünürlük ve diger ayarlar ellenmedi daha ne kadar anlatayım?
  • Akıl var mantık var 4X AA ve 16X AF bu ayarlarda 800*600 olsa bile imkansız diyorum..Açıkça şunları kapattım demek çok mu zor...Bir yandan da düşünüyorum kart acaba kendi menusunden otomatik tüm ayarları kapattı da oyundaki ayarlar işlemedi mi diye?Başka biri daha böyle fps'ler alsa bir lafımız olmazdı ama sadc expander'da gördük...8600GT'nin günahı neydi o zaman da 1-2 fps aldı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

tekrar söylüyorum degiştirdigim tek ayar çözünürlük ve diger ayarlar ellenmedi daha ne kadar anlatayım?

Tamam expander ben sana inanıyorum..Dediğim gibi başka bir problem var senden kaynaklanmayan.....Kendi adıma konu kapanmıştır...
  • EXPANDER

herkeze yardımcı olmaya calışıyorsun tşk ler şimdi senden ricam bikac ss , cöz. vs. herşey def ken 4x aa varken hem 66fps veriyor ama sadece 16x aa var diye 12 fps ye iiniyor rica ettiğim ss ler hepside 12frame bildiğimiz inen caves bölümünden aynı noktoyı sec

1 - fps 66 ve 4xaa ve af açık ayalar def cöz def diosun o içerdeki sahneden hdr ve gölgeninde acıkca görüldüğü bi ss , aynı sahnenin birde sadece gölgesi kapalı ss inin isticem 66dan cok yüksek cıkmalı sanırım

2- tüm ayarlar üstekiyle aynı sadece aa kapalı görüntü kalitesinde bi değişim olmıcak demektir yanların tırığını bi görelim gölgede merak ettim aa sız kac fps de

3- son olarak o ünlü ss ı birde senden görelim tüm ayarlar aynı görüntü kalitesinde yine bi değişim yok sadece 16x aa yaparak bahsettiğin sahneden 12frame görüntüsü bi karşılaştırlarım

yani ss lerdeki tek fark aa yada gölge olucak en ufak bir texture yada renk değişimi görmiğecez aynı kendi topiğindeki gibi riva tuner info saat hızları acık + ssitemdeki ram timingleri için cpuz ve cpu hızınıda gösteren thoreetle veya vs. bi program ı acmayı ihmal etme + görev yöneticisi cpu durumunda acık

şimdiden tşk ederim emeğine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan84 -- 11 Haziran 2007; 18:39:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: The_MAD

quote:

tekrar söylüyorum degiştirdigim tek ayar çözünürlük ve diger ayarlar ellenmedi daha ne kadar anlatayım?

Tamam expander ben sana inanıyorum..Dediğim gibi başka bir problem var senden kaynaklanmayan.....Kendi adıma konu kapanmıştır...

The_MAD üstadım nereye dur bakalım bu işler sözle zaten olmaz sözleri değil kartları merak ediyorz EXPANDER iddasını görüntülerle kanıtlıcak

• Ben veriyim Expanderden iki ss.Herşey full diyor ama HDR medyum bu arada.

• testleri inceleyip öyle yorumlarınızı yapsanız benim diyecek başka lafım yok. ayrıca test sisteminide sattım ve elimde hiçbir donanım bileşeni mevcut degil.. tekrar test yapmak nasip olmayacaktır... farklı donanım ile belki olabilir...

@antiyoba nerede hdr medium'da imiş? yaptıgım testleri iyice araştırıp inceleyip öyle güzelce yorum yapsan olmazmı? tüm ayarlar köküne kadar sonda fps 11-13 arası degişiyor. hdr nasıl medium oluyormuş benim yaptıgım testleri benden daha iyimi bileceksin? begenmiyorsan aynı testleri sen yap görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 11 Haziran 2007; 18:43:43 >
  • quote:

testleri inceleyip öyle yorumlarınızı yapsanız benim diyecek başka lafım yok. ayrıca test sisteminide sattım ve elimde hiçbir donanım bileşeni mevcut degil.. tekrar test yapmak nasip olmayacaktır... farklı donanım ile belki olabilir...

@antiyoba nerede hdr medium'da imiş? yaptıgım testleri iyice araştırıp inceleyip öyle güzelce yorum yapsan olmazmı? tüm ayarlar köküne kadar sonda fps 11-13 arası degişiyor. hdr nasıl medium oluyormuş benim yaptıgım testleri benden daha iyimi bileceksin? begenmiyorsan aynı testleri sen yap görelim.

Boşa celallenme HDR yi köklersen 64 bit oluyor.Sendeki 32bit.

• 8600l sahipleri 2-3 frame average dayken üstelik def görüntü ayarlarda , sen 40-45 alıson hemde 8500le --> 8800le 20frame civarı average alanlar lost planet topiğinde mevcut acaba sen alırsın8800le average cok merak ediyorum dokunmadığın ne hdr ne gölge ayarı kalmamış hala def ayarlarda diosun seni inan bu tavrınla süper bişi başarmışsın diye kimse tebrik etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan84 -- 11 Haziran 2007; 18:58:53 >
  • boş boş konuşacagınıza iyice araştırma yapıp bilginizi artıracagınız yerde elinizden anca sataşıp iftira atmak geliyor yazık size....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 11 Haziran 2007; 18:59:23 >
  • quote:

8600l sahipleri 2-3 frame average dayken üstelik def görüntü ayarlarda , sen 40-45 alıson hemde 8500le --> 8800le 20frame civarı average alanlar lost planet topiğinde mevcut acaba sen alırsın8800le average cok merak ediyorum dokunmadığın ayar kalmamış hala def ayarlarda diosun seni inan bu tavrınla süper bişi başarmışsın diye kimse tebrik etmez

O ssler 8800 GTS zaten.
  • quote:

boş boş konuşacagınıza iyice araştırma yapıp bilginizi artıracagınız yerde elinizden anca sataşıp iftira atmak geliyor yazık size....

iyide kardeşim araştırdık bulamadık bunu diyen ben değilim sadece bu test sonuclarını senden başka def olduğunu idda eden yok biliosan sen bi kişi göster forumdan forumu gec tr de bir kişi göster onu gec gezegende göster gölgeyi kapttığın acıkca belli hdr ı kurcalağın test anında altta kenarda yazıyor kendi topiğindeki resimlerde de gölgeden eser yok 2-3 frame veren def saat hızlarda 8600 ler gölgeyi kapttığında 15-20 frame zaten cıkıyor senin amacın ne neden insanlara yanlış bilgi veriyorsun def herşey acık diosun yaptığın ayıp değilmi şunu şunu kapadım değiştirm demek varken

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.