Şimdi Ara

Call Of Juarez Bound in Blood Loading Sorunu Laptopta Denendi Patch Yapıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben az önce coj bib indirdim oyuna sorunsuz giriyorum zorluk derecesini seçiyorum sonra loading ekranı geliyor alttaki şey dönüyor sürekli ama oyun bir türlü açılmıyor 10dakika bekledim açılmadı windows 7 64bit kullanıyorum sistemim de oyun için gayet iyi lütfen yardım edin?

Biraz araştırdığımda ses ayarlarıyla ilgili bir şey buldum ama onu da nereden değiştireceğimi bulamadım yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 19 Eylül 2009; 19:37:02 >

• Lütfen yardım edin ben bu oyunu oynayamayacak mıyım? 64bit olmasından kaynaklanıyor olabilir mi? çünkü oyunda x86 yazıyordu heryerde
  • Az önce aynı oyunu windows vista 32bit işletim sistemi olan laptopa yükledim yine aynı sorun hem bu bilgisayara hem de laptopa 1.1.0.0Eng patch yaptım yine aynı sorun Acaba oyun mu bozuk diyeceğim ama değildir herhalde çünkü razor 1911 sürümü
  • repack kurdum xp hıcbır sorun yok ekran kartıda yok gm780 onboard ati 3200 hd 1280*960 normal ayarlarda kasmadan oynuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asyacafe

repack kurdum xp hıcbır sorun yok ekran kartıda yok gm780 onboard ati 3200 hd 1280*960 normal ayarlarda kasmadan oynuyor...

bendeki razor 1911 forumda indirenler var bir sürü ve hiçbirinde sorun yok ben de bir şey mi eksik lütfen yardım?
  • Hacı xp'de denedinmi bendede razor1911 vardı sorunsuzdu.
  • Xpde denemedim Windows 7 64bit ve Windows Vista 32bitte denedim sanırım dosya bozuktu şimdi repack indiriyorum onu da deneyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gears Of War save sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eger loading yazısında 10 dak duruyorsa ekran kartın yeterli degil demektir,o oyun icin onboard ekran kartı yeterli olmayabiliyor.
  • ekran kartım HD 3850 fullde çalıştırabilecek kadar yeterli Laptopta derken oyun hem bilgisayarda hemde laptopta denendi demek. Ayrıca laptoptaki ekran kartım da 9600M GT yani o da yeter

Sorun ÇÖZÜLDÜ İNDİRDİĞİM SÜRÜM BOZUKMUŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 20 Eylül 2009; 11:22:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.