Şimdi Ara

Call of Duty: WWII (PS4/PS4 Pro - ANA KONU) (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.699
Cevap
30
Favori
171.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xx_AST3CH_xX

quote:

Orijinalden alıntı: dbgstudios

quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

Oynamak isteyenler ekleyebilir. Tek olduğum için girmiyorum hiç, zevkli olmuyor tek başına.

(dbgstudios) beni ekleyebilirsin istersen ve sen bu error code 32770 sorunu nedir sen biliyormusun dostum bir arkadaş da diyormuş bende giriyor onunla oynayacaz herşeyi tam son sürüm ama böyle diyor

Bendede aynı hatayı verdi oyunu kapatıp açtım düzeldi

valla sabahtan beri kapatıp açıyoruz herşeyi denedik olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FEYM

Arkadaşlar 2 gündür aynı hatayı veriyor lan kablosuyla wifi ile herşeyle denedim yok cod online oynanmıyor bende... Yokmu çaresi hiç böyle bişeyle karşılaşmadım
    Call of Duty: WWII (PS4/PS4 Pro - ANA KONU)

Sabahtan beri aynı problemi yaşıyorum ve hala oyuna giremedim. Gerçi 5-6 defa denedim... Yarın fazlaca bir süre üst üste girmeye çalışacağım. Twitter üzerinden arama yaptım pek çok kişi yaşıyor bu sorunu. Adamlar bir şeyi de bozmasalar rahat edemeyecekler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

Oynamak isteyenler ekleyebilir. Tek olduğum için girmiyorum hiç, zevkli olmuyor tek başına.

Dostum benide ekleyebilirsiniz her akşam fix 21.00 gece 1e 2 e kadar oynuyorum oyun cok sardı beni psn id Xx_AST3CH_xX burdan eklediğim arkadaşlar için WhatsApp grubu kurdum şuan 2 kişiyiz oradan hızlı bir şekilde haberleşip oyuna girebiliyoruz isterseniz numaranızı pm atabilirsiniz WhatsApp grubu için beraber oynamak herzaman daha keyifli ve daha etkili oluyor.

ekledim dostum dbgstudios bir arkadaşım error code 32770 hata alıyor bugün aldık psn ortağım alan kişi benim ama ben giriyorum o giremiyor ama benim hesabım dan girebiliyor anlamadım

Call of Duty: WWII (PS4/PS4 Pro - ANA KONU)

• dbgstudios kullanıcısına yanıt
    Arkdaş sec hespsa ana hesp yapıp girsin dün bendede değişik bir hata verdi onudab u şekilde çözdüm

Arkadaşlık isteğini telefondan kabul etmeye çalışıyorum fakat app hata veyor ps başına geçince kabul edicem hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xx_AST3CH_xX -- 23 Kasım 2017; 2:12:49 >
  • quote:

Arkdaş sec hespsa ana hesp yapıp girsin dün bendede değişik bir hata verdi onudab u şekilde çözdüm

Arkadaşlık isteğini telefondan kabul etmeye çalışıyorum fakat app hata veyor ps başına geçince kabul edicem hocam.

zaten o şekilde hiç bir oyun da sıkıntı yok bir tek bunda böyle

• Arkadaşlar prestige 2 oldum genellikle war oynuyorum en hızlı xp hangi oyun modunda kasılıyor? Var mı tavsiye?

• karşıyakalı hocam selamlar ben de cod alıp aranıza katılıp camp yapmak istiyorum yer var mıdır
  • ERROR 5 hatası alan arkadaslar ıcın cozum

baglandıgınız ınternet agı yerıne cep telefonunun hotspot unu acıp nete ordan baglanın oyunu tekrar acıp kapatıp update yukleyın sonra tekrar kendı net baglantınıza baglayın sorun halloluyor
  • oyuna bağlanmada sorun yaşamıyorum.
    Nat: OPEN

3 gün önceye kadar arkadaşların partisine rahat bağlanıyordum.
    son 3 gündür arkadaşlar parti'de oynuyor ama ben giremiyorum, onlarda bana bağlanamıyor.
    DMZ: ps4'de son 24 dü DMZ bölümüne'de 24 yazdım modemde.

Sorunu çözebilen yada yol gösterecek arkadaşlar var mı?
  • Sledgehammer baya baya amatör bir firma olduğunu gösterdi. CoD gibi bir oyunda hala ama hala bağlantı sorunları yaşanıyor. Oyun çıkalı 3 hafta oldu ama bir türlü düzeltmeyi beceremediler.
  • Gece baglanti cok iyi oluyor ama 12 den once cogu oyunda les baglanti sanirim bizim baglantilardan dolayi bu lag olayi

• Selam arkadaşlar psn plus olmasına rağmen online kısmına girdiğim zaman beni psn store kısmına atıyor bunun nedeni ne olabilir şimdiye kadar böyle bi sıkıntı olmamıştı şunu da belirtiyim psn plus tr hesabında yüklü otunu us hesapta oynuyorum tr hesap ana hesap olacak şekilde duruyor hep bu şekilde oynadım bu zaman kadar

• oyunu sezon passlı 300 TL desem satılıır mı sizce arkadaşlar şu an ne kadar oyunun fiyatı bilmiyorum ama
  • Şu an Airbone sınıfını prestige 1 yapma imkanım var.. fakat yapsam will be reset falan diyor.. prestige 1 yapmam ne gibi yarar sağlar, yapmalı mıyım?

Beraber oynamak isteyenler ekleyebilir; cihathalid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 23 Kasım 2017; 16:34:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Şu an Airbone sınıfını prestige 1 yapma imkanım var.. fakat yapsam will be reset falan diyor.. prestige 1 yapmam ne gibi yarar sağlar, yapmalı mıyım?

Beraber oynamak isteyenler ekleyebilir; cihathalid

mp40 açılır.
  • satılık cod ww2 düşünen olursa mesaj atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WilDClaW

Selam arkadaşlar psn plus olmasına rağmen online kısmına girdiğim zaman beni psn store kısmına atıyor bunun nedeni ne olabilir şimdiye kadar böyle bi sıkıntı olmamıştı şunu da belirtiyim psn plus tr hesabında yüklü otunu us hesapta oynuyorum tr hesap ana hesap olacak şekilde duruyor hep bu şekilde oynadım bu zaman kadar

Hocam aynısı bana 2 gün önce oldu hesabı ana hesap yapın düzelecektir ama ötwki h3saba girmeyin arkadaş tekrardan ana hesap yapsın sen tekrardan girip ana hesptan cıkmna gerek yok ve böylelikle oyunu açmak içinde sec kullanıcısına girmebe gerek kalmadan kendi hesabından direkoyunu açabilirsin sanırım bug var :)

• Xx_AST3CH_xX kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabın için çok teşekkürler yalnız her iki hesapta bana ait kardeşlikle almadım oyunu oyun kutulu us hesabı ana hesap yapınca girdim online a çok ilginç

• Online da ki problemler ne durumda arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WilDClaW

Hocam cevabın için çok teşekkürler yalnız her iki hesapta bana ait kardeşlikle almadım oyunu oyun kutulu us hesabı ana hesap yapınca girdim online a çok ilginç

Sıkıntı çözüldüyse problem yok hocam bendeki hesaptı o şekilde anlattım :)

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.