Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.786
Cevap
122
Favori
404.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musab63

Tebrik ederim faydalı bir video olmuş
    Rica etsek kısaca bugün gelen update içeriğini anlatabilir misiniz?Aşağıdaki gibi türkçeye çevirip söyleseniz yine olur.

https://www.youtube.com/watch?v=hlOoiwP9ORE&feature=youtu.be

Kanalınıza abone oldum bu arada başarılarınızın devamını dilerim.
    Tam da o videoyu bitirdim.

Bir sürü güncelleme, düzeltme yapıldı ama genel özeti şu şekilde :)

4 Dakikada Dev Güncelleme Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!

• Merhaba arkadaşlar

oyunda FPS değerini ve Ping değerini oyun oynarken gösterebileceğimiz bir ayar yeri varmı?
  • ObeyYourMaster91 O kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı problem vardı oyunu silip tekrar yükleyince düzeldi hatta oyun kendine geldi daha akıcı oldu
  • Uptade download hızım 69 kb/s kadar düştü sizde de böyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SummerGlau

bunu yazmak icin girdim. PS4 kendi kolu bile cok gec aliyor. neredeyse yarim saniye var arada. ayarlari yapmama ragmen.

PS yalanmis onu anladim anca spiderman oynanir. hemen bilgisayar toplayacagim bitane

Alıntıları Göster
    sorunu %90 soyle giderdim

ben TV de oynuyorum ve Tv ler gorutuyu gec veryormus. Game / oyun secenegini sectim TV de %90 gitti diyebilirim. ama yine de biraz bi gecikme var
  • quote:

Orijinalden alıntı: byi

Merhaba arkadaşlar

oyunda FPS değerini ve Ping değerini oyun oynarken gösterebileceğimiz bir ayar yeri varmı?
    Evet var. Oyunun genel ayarlar kısmından göstergeleri açabiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dolby atmos yazılımını satın alıp warzone oyanayan var mı?
  • Call of Duty: Warzone [ANA KONU]

Merhaba,

Güncellemede 2-3 dakika aralıklarla böyle bir hata alıyorum. Karşılaşan ya da çözümü bilen var mı acaba?

İnternet bağlantım normal. Herhangi bir sitede kopma yaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbab1 -- 28 Mart 2020; 0:31:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

Arkadaşlar dolby atmos yazılımını satın alıp warzone oyanayan var mı?
    Ben dolby atmos kullanıyorum. Kesin konuşmamakla beraber benim fikrim, oyunda ahım şahım bir fark yok ama yine de güzel. Bir nebze daha gerçekçi gibi sesler.
  • erbab1 kullanıcısına yanıt
    bende şimdi 7 günlük ücretsiz deneme başlattım açıkcası silah seslerinde fark gördüm ama hepsinde yok gibi bu fark. Daha önce metro exodus'ta denemiştim oyun sesleri mükemmel oluyordu. Siz hangi oyunlar için aldınız?
  • Lag yaşayan var mı güncelleme sonrası? Ping normal paket kaybı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeden sonra Xbox one daki crossplay olayı çözülmüştür inşallah yok sa baya sövücem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

bende şimdi 7 günlük ücretsiz deneme başlattım açıkcası silah seslerinde fark gördüm ama hepsinde yok gibi bu fark. Daha önce metro exodus'ta denemiştim oyun sesleri mükemmel oluyordu. Siz hangi oyunlar için aldınız?
    Açıkçası ben herhangi bir oyun için almadım. Genel anlamda oyun, müzik, film için güzel olacağını düşünüp aldım.
  • erbab1 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yok akşam 8 den beri indirmeye çalışıyorum steamden deniyorum 10mb/sn i geçiyor hız fakat şu an warzone 976b/sn ile iniyor bak kb falan değil byte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 28 Mart 2020; 1:41:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Evet var. Oyunun genel ayarlar kısmından göstergeleri açabiliyorsun.

Alıntıları Göster
    teşekkürler buldum.
  • Arkadaşlar son güncelleme neden 80 gb indiriyor?
  • Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Hocam bu gece lagdan oynayamadım enteresan olan şey diğer arkadaşlarda sıkıntı yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

Yok hocam yok akşam 8 den beri indirmeye çalışıyorum steamden deniyorum 10mb/sn i geçiyor hız fakat şu an warzone 976b/sn ile iniyor bak kb falan değil byte
    Aynı hatayı alıyorsanız eğer battle.net uygulamasında Region kısmından Americas ı seçin. Şu an hiç bir sorun yok ,güzel bir şekilde indiriyorum.
  • oyun nasıl tavsiye ediyor musnuz ? açıkcası pubg'de olan hayvani silah sekmelerinden sıkıldım. biraz daha hızlı aimi seri oyun istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.