Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.786
Cevap
122
Favori
404.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu paket kaybı (packet loss) olayını çözemedim hala bazen vpn ile bağlanıyorum ama düzgün bir ücretsiz vpn de bulamadım. modemden burada da bahsedilen ayarları da yapmama rağmen şu loss olayını bir türlü çözemiyorum.
  • Xbox'da 17,68 GB içerik nedir bilen var mı ?
  • 14 gb güncelleme gelmiş bir tane patch note yok. Yaptıkları işe başlayacağım şimdi. Acaba betadan mı çıkıcak atma sorununu mu çözecek ne olacak merak ediyorum
  • www.infinityward.com
    Call of Duty: Modern Warfare & Warzone Patch Notes
    https://www.infinityward.com/news/2020-03/call-of-duty--modern-warfare---warzone-patch-notes-

patch note bunlar değil mi ? Günceleedim oyunu 15 gb klavye çalışmıyor oyunda. 15 gblık bi güncelleme gibi gelmedi bana şu plunder adını değiştirmişler bu mu 15 gb allah aşkına 6v6 geldi sandım

• HuoYuanJi kullanıcısına yanıt
    www.infinityward.com
    Call of Duty: Modern Warfare & Warzone Patch Notes
    https://www.infinityward.com/news/2020-03/call-of-duty--modern-warfare---warzone-patch-notes-

PC:

Stun Grenades are now less intense
    Several fixes to prevent crashes and improve stability

Warzone:

New weapons can be found on the ground and in Supply Boxes: 725 Shotgun, MK2 Carbine (Marksman Rifle), EBR-14 (Marksman Rifle) and the .50 GS (Handgun)
    Players who disconnect in Last Stand will now drop their items when leaving the game
    Fix for a bug where the animation for the player equipping a gas mask will interrupt and block players from deploying their parachute
    Tuned close up shotgun damage to prevent a single shotgun blast from downing a fully armored player. Stopping power can still make this happen
    Added Warzone specific controller button layouts. The Bumper Ping and Bumper Ping Flipped layouts will allow those playing Warzone with a controller to use the Ping feature more efficiently

Battle Royale:

Fix for a rare bug that allowed players to equip two riot shields if they had two different camos, but only one would appear on the player
    Made it easier to see which item is selected while using a Buy Station
    Updated button layout for equipment while using gamepad
    Fixed a bug for players are not receiving a banner on the top right of the screen for allies or enemies initiating kill streaks
    Prevent bullets that hit the riot-shield from depleting player armor
    If a player flies the Recon Drone out of bounds, the player will hear the out of bounds countdown timer but will not see the countdown splash on their screen. This has been fixed
    Fix for various and potential exploits
    Field Upgrades: Fixed a bug where some Field Upgrades were not ending at the end of the pre-match
    Players will now get a kill when someone that you’ve downed, disconnects from the game
    Reduced the amount of cash given for averting a bounty
    Increased price of Loadout Drop within the Buy Station to $8,500

• Ps4 için oyun kac gb bir de aim desteği var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Warzone:

Oyuna 4 adet yeni silah eklendi. 725 shoutgun, MK2 carbine (nişancı tüfeği), EBR-14 (nişancı tüfeği) ve son olarak .50 GS (bir çeşit tabanca)
    Bağlantısı kesilen oyuncular artık eşyalarıyla birlikte oyunda kalacak.
    Gaz maskesi ve paraşütü açamama gibi animasyonar düzeltildi.
    Av tüfeklerinin zırhlı bir oyunucu tek atışta öldürme gücü ayarlandı. Güzel bir atış yapmanız gerekebilir.
    Warzone bölümüne özel denetleyici kontrol butonları eklendi. Ping düzenlemeleri yapıldı. Artık oyuncular daha verimli pingler alabilecekler.

Plunder:

Oyuncular kendini canlandırmak için kullandığı kiti yanında bulunduramıyor.
    Izleyici olarak kalan oyuncular ufak ödenekler alırken, canlı oyuncular ödeneğin %40'ını alacak.
    Helikopter ve sözleşmelerde ufak engeller düzeltildi.

Battle Royale:

Farklı kamufulaj sahipleri iki adet Riot shields (isyan kalkanı) giymelerini engelleyen bir hata düzeltildi.
    Satın alma istasyonlarındaki öğelerin görünümleri kolaylaştırıldı. İstasyonlarda bekleme süresi bu özellik ile azaltıldı.
    Gamepad kullananlara güncellenmiş düğme düzeni geldi.
    Oyuncular için sağ üst kısımdaki öldürme çizelgeleri düzenlendi.
    Riot shields (isyan kalkanı) hasar alma ayarları düzenlendi.
    Recon drone sınırlarını aştıktan sonra geri sayım ayarlarındaki bazı hatalar düzeltildi.
    Çeşitli bomba detayları ve patlamaları düzeltildi.
    Maç öncesi ve oyun sonu maçın başlamamasını veya bitmemesini engelleyen sorunlar düzeltildi.
    Oyundan düşen oyuncular artık oyun içi öldürülebilecekler.
    Bounty görevlerindeki miktarlarda değişiklik yapıldı.
    Satın alma istasyonundaki loadout drop uygulamasının fiyatı $8.500'e yükseltildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Warzone:

Oyuna 4 adet yeni silah eklendi. 725 shoutgun, MK2 carbine (nişancı tüfeği), EBR-14 (nişancı tüfeği) ve son olarak .50 GS (bir çeşit tabanca)
    Bağlantısı kesilen oyuncular artık eşyalarıyla birlikte oyunda kalacak.
    Gaz maskesi ve paraşütü açamama gibi animasyonar düzeltildi.
    Av tüfeklerinin zırhlı bir oyunucu tek atışta öldürme gücü ayarlandı. Güzel bir atış yapmanız gerekebilir.
    Warzone bölümüne özel denetleyici kontrol butonları eklendi. Ping düzenlemeleri yapıldı. Artık oyuncular daha verimli pingler alabilecekler.

Plunder:

Oyuncular kendini canlandırmak için kullandığı kiti yanında bulunduramıyor.
    Izleyici olarak kalan oyuncular ufak ödenekler alırken, canlı oyuncular ödeneğin %40'ını alacak.
    Helikopter ve sözleşmelerde ufak engeller düzeltildi.

Battle Royale:

Farklı kamufulaj sahipleri iki adet Riot shields (isyan kalkanı) giymelerini engelleyen bir hata düzeltildi.
    Satın alma istasyonlarındaki öğelerin görünümleri kolaylaştırıldı. İstasyonlarda bekleme süresi bu özellik ile azaltıldı.
    Gamepad kullananlara güncellenmiş düğme düzeni geldi.
    Oyuncular için sağ üst kısımdaki öldürme çizelgeleri düzenlendi.
    Riot shields (isyan kalkanı) hasar alma ayarları düzenlendi.
    Recon drone sınırlarını aştıktan sonra geri sayım ayarlarındaki bazı hatalar düzeltildi.
    Çeşitli bomba detayları ve patlamaları düzeltildi.
    Maç öncesi ve oyun sonu maçın başlamamasını veya bitmemesini engelleyen sorunlar düzeltildi.
    Oyundan düşen oyuncular artık oyun içi öldürülebilecekler.
    Bounty görevlerindeki miktarlarda değişiklik yapıldı.
    Satın alma istasyonundaki loadout drop uygulamasının fiyatı $8.500'e yükseltildi.
    Oyundan düşen oyuncuların eşyaları kalacakmış ve isteyen öldürebilecekmiş, peki oyundan düşen oyuncu geri bağlanabilecek mi? Esas gelmesi gereken bu ama gelmemiş sanırım.

• Bir kac el oynayinca ping latency sorunlarinin duzeldigini gordum Sizde farkettiniz mi?
    Ps4 den oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rithone -- 27 Mart 2020; 16:25:4 >
  • Discord
    Join the pubci Discord Server!
    https://discordapp.com/invite/AtZbTy

Kimseyi rahatsız etmeden discord'da bana ulaşabilirsiniz cod oynamayak isteyenler

• WaReZ W kullanıcısına yanıt
    Son attığım mesaj da davet linki düzeltildi
  • neden güncelleme sonrası oyuna girmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsan067

neden güncelleme sonrası oyuna girmiyor?
    +1 ben de giremiyorum

• Battle.net'e girmeye çalışınca birazcık (!) beklemem gerektiğini görüyorum.

Call of Duty: Warzone [ANA KONU]
  • Beyler acil yardım edin kafayı yicem dün multiplayer yükledim warzone yüklüydü sadece yükledikten sonra mı bilmiyorum ama sildim tekrar yükledim hala aynı problem oyun 10 saniyede bir anlık donuyor tüm modlarda farketmeksizin multiplayer da donunca bu işareti veriyor lütfen problem ne bilmiyorum silip yükledim hala aynı bu işaret çıkıyor ne anlama geliyor Call of Duty: Warzone [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.