Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.784
Cevap
122
Favori
402.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • first9 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: newvirtusft

Bagla klavye mouse u oyna
    Klavye mouse ile oynayınca pc den farkı kalmıyor.Gamepad ı daha rahat geliyor.

• İlginç tarafı ps4 tede connection failed yazısı çıkıyor . Oyunlar artık konsollarada sıkıntılı çıkıyor

• MarlonDaniel kullanıcısına yanıt
    Gelecek güncellemenin yazısını nereden okudun dostum? Link atar mısın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-156629339

Gelecek güncellemenin yazısını nereden okudun dostum? Link atar mısın.
    Tam olarak gelecek uptade ler degil ama bir bilgi veriyor.
    Dexerto.com
    Infinity Ward reveal Warzone fixes they're working on for future updates | Dexerto.com
    https://www.dexerto.com/call-of-duty/infinity-ward-reveal-warzone-fixes-theyre-working-on-for-future-updates-1343329

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ps4 te oynuyorum normal klavye mouse baglayinca uyumlu oluyormu yoksa sadece uyumlu özel klavyelermi lazim

• Ben deneme amaçlı standart klavye mouse bağladım, bağladığım ürünlerdenmidir yoksa oyundan mı aşırı lag, gecikme, odaklanma sorunları gördüm. ds4 ile daha stabil oynuyorum CP i kapatarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barismdc

Ben deneme amaçlı standart klavye mouse bağladım, bağladığım ürünlerdenmidir yoksa oyundan mı aşırı lag, gecikme, odaklanma sorunları gördüm. ds4 ile daha stabil oynuyorum CP i kapatarak.
    Ozaman hic gerek yok ds4 devam

• barismdc kullanıcısına yanıt
    Aynen bende klavye mouse taktım One X e . Kol ile daha rahat oynanıyor. Sanki mouse de fps düşüyor hafiften kasıyor gibi hissettiriyor. Kolda öyle bişey hissetmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: barismdc

Ben deneme amaçlı standart klavye mouse bağladım, bağladığım ürünlerdenmidir yoksa oyundan mı aşırı lag, gecikme, odaklanma sorunları gördüm. ds4 ile daha stabil oynuyorum CP i kapatarak.
    bunu yazmak icin girdim. PS4 kendi kolu bile cok gec aliyor. neredeyse yarim saniye var arada. ayarlari yapmama ragmen.

PS yalanmis onu anladim anca spiderman oynanir. hemen bilgisayar toplayacagim bitane
  • Oyuncu sayısını düşürüp haritayı küçültsünler bence. Bağlantı çok kötü

• Bazen 91 bazen 140 pingle oynuyorum adam 2 saniye once beni görüp temizliyor ping isi çok can sıkıyor

• Oyuna girişte Activision account girince "logging in to Activision Account" kısmında bekliyor oyuna girmiyor. Register yaptığında da aynı şekilde. Uzun süre beklesem de girmedi. Repair ettim oyunu yine girmedi. Sorunun çözümünü bilen var mı acaba?
  • first9 kullanıcısına yanıt
    Oyuncu xbox one ' da oynayacağım. Pc ve PS4 ile oyuncuları ile karışık mı oyunuyoruz?

mouse, kontroller dengesi ne olacak?
  • SummerGlau kullanıcısına yanıt
    DS4 ile daha stabil evet ama kusursuz değil tabi. Aim Assist bile Pc cilerin korktuğu kadar kullanışlı olmuyor bu oyunda. Oyunda bariz bir ping sorunu var bu sorun giderilirse bence konsollar için daha iyi hale gelir düşüncesindeyim.
  • Selamlar, ben MP oynuyordum da bu Warzone olayına yeni girdim anlayamadığım birkaç nokta var.

Yerden bulduğum silahlarıma red dot falan tarzı şeyleri nasıl takıcam? Yerde falan bulunmuyor herhalde yani hiç denk gelmemiş olamaz 3 4 tur oynadım silahlarıma hiçbir şey takamadım.

İkinci olarak perkler var mı bu oyunda? Var diyeni gördüm ama nereden bulunup nasıl bir aktive edilme olayı var çözemedim henüz.
  • TheFormul kullanıcısına yanıt
    Yerde bulduğunuz silahlar sabit eklentiler ile geliyor, fakat kendi loadoutlarınızı çağırabiliyorsunuz marketten 6.000 dolara loadout çağırabiliyorsunuz. + Loadout a eklediğiniz perkleri kullanabiliyorsunuz.
  • Merhaba ps4 de oynuyoruz 2 kisi oluyoruz genelde 3.kisi yabanci geliyor ama oyundan cikiyor 10 mac atiyorsak 8mac 2vs3 atiyoruz sürekli olarak buda cok sıkıntı oluyor
    Gece 2 -3 gibi giriyoruz cok iyi degiliz ama fena değiliz cok kotu oynayan eklemesin ortalama oyuncu olmasi yeterli takim oyunu şart burdan veya ozelden psn adını yazınız ben eklerim

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.