Şimdi Ara

Call Of Duty Warzone 2.0 PS4-5/X-BOX ANA KONU ( 16.11.2022 21:00) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
26
Favori
18.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorun vardı, düzeldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DjarumBlack- kullanıcısına yanıt

Pc de 5 saattir online ım soloda sıkıntı yoktu konsol tarafıysa bilmiyorum

• jordan230 J kullanıcısına yanıt
    Bem aldım biraz önce 3 defa denedik arkadaşla, Sarı renkli radyasyon uyarısı olan yere giriyorsun, öldürdüğün adamlarda ve yerlerde maske var. En çok cephane ve armor gerekiyor, Sarı kıyafetli adamı indirmelisiniz M13 onda, bizim gibi m13 arayan başkaları tarafından öldürüldük ilk ikisinde üçüncüde M13'ü taşıyan sarı kıyafetli adamı biraz uğraş ile indirdik M13'ü alıp çıkış yerine gittik oyun bitti açıldı M13. Diğer el tekrar girdik bende M13 vardı oyun başladı silahı arkadaşa verdim hemen çıkış yerine gittik ve oda açtı silahı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Plunder veya benzeri mod gelecek mi acaba? Var mı bilen? Tek oynadığım moddu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gece bu saatlere kadar oynayan 25+, 2.5 kd üstü arkadaşlar dm atabilir.

• Pi kullanıcısına yanıt

Harbiden yok mu pvp üç dakikadan fazla oyunda kalabileceğim bir mod  

• Mext kullanıcısına yanıt
    Dmz hocam. Onu dene. Kalabalığın ortasına tek başına dusmedigin sürece adamlar epey aptalca

• Pi kullanıcısına yanıt

DMZ botlara karşı olan mod değil miydi? O da güzel ama loadout sorunum var orada. Hep yumruğa dönüyor silahlar random silah dışında da silah bulamıyorum. Yerden ala ala gidiyorum.

• Mext kullanıcısına yanıt
    Evet botlu olan. Oyunun oynanislarini pek anlayamadim. Başlangıçta dürbünlü on numara zoomlu silah verdi. Sonra dediğin gibi random silah verdi hocam. Neye göre degistiriyor anlamadım. Ama alıştırma için güzel mod.

• Bu warzone'da botsuz oynayamıyor muyuz? Bazen bot çıkıyor karşıma ona sıkarken gerçek playerlara beleşe ölüyorum.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Görev o, onu yapınca loadout veriyor

• Pi kullanıcısına yanıt
    İlk girdiğinde sana özel silah verir,sen o silahla beraber yada yerden aldığın başka silahla beraber çıkış noktasına gelip helikopter çağırıp çıkmalısın. Helikopter ile çıkarken elinde hangi silah varsa,çantanda hangi eşya varsa onu çıkarırısın. Helikopter ile çıkamadan ölürsen herşeyin gider,2 saat sonra kendi silahlarını girerken tekrardan alabilirsin. Yada random silah butonuna tıklarsan oyun kendisi sana silah verir.

Escape from tarkow ile aynı mantık. Ama asla plunder değildir. Plunder da silah kasıyorduk burada silah kasmak zor, aslında zor olan dmz mantığı gereği loadout silahlarınında eğer heli ile dışarı çıkılmazsa 2 saat sonra tekrar seçilebiliyor olması.onun dışında kafa dengi 3 kişi ile çok makara oluyor. Çıkış noktaları haritada gösteriliyor,makinalı araba ile gidip millet çıkış yaparken saldırıyorsun,kulaklar bayağı çınlıyor ama oyunun mantığı bu .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PuSaT28 P kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam açıklama için. Ben de diyorum niye yırmıhla kalıyorum her oyun sonrası

Hiç kasmadığın bir silahla girip 100 bot öldürsen silah direk 8 9 levele geliyor. Çokta zor değil aslında silah kasma. Bir ikide görev yapsan 2 oyunda 15 level yapıyorsun silahı.

Eski oyunu perk vs bir arkadaş demese cozemezdim hocam. Yeni nesil oyunlarla sonradan tanıştım. Zamanla çözeceğiz inşallah. Teşekkürler bilgi için.

• Bugün her oyunda crash verip oyun kapanıyor. Başlarda sorun yok son 20-30 kişi kalana kadar dayanırsam mutlaka çöküyor oyun

• ekostros kullanıcısına yanıt

2 gündür başıma aynısı geliyor hatta dün win alacağımız maç son 10 kişi kala bir anda oyun dondu kitlendi, beni oyundan attı ve arkadaşlar o oyun win aldı. Şaka gibi cidden adamlar oyunu bitirmeden çıkartmış.

• fpsyi 60a sabitleyerek crashten kurtuldum. düzelene kadar böyle takılın.

• napervasız kullanıcısına yanıt
    1080'mi 2k'mı 60 fps yaptın?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.