Şimdi Ara

Call of duty öneri ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bf badcompany 2 bf3 çoklu oyuncu olarak denediğim uzun süre oynadığım oyunlar ikisini de kuzene verdim

şimdi bana sürekli cod mw3 ve blackops öneriyorlar etrafımda açıkçası senaryoları dışında pek denediğim bir seri değil

eğlenmek zaman geçirmek açısından nasıllar ?

• Valla MW3 değilde BO al bence.Çünkü daha eğlenceli vve perkler saçma olsada çok fazla zarar vermez
  • BO uzun süre sıkmadan oynatır mı ? çoklu oyuncu modunda sinir edecek durumlar var mı başka kesin alacağımda sonra mw3 mü alsaydım demek istemem :)
  • Kesinlikle daha iyi onu söyleyeyim.Hacke karşı zaten steam sürekli çalışıyorki hack durumunda o kişi en fazla 2 dakka içinde banlanıyor.CODu sevmeyen biri olarak BO multisini baya bi oynadım
  • İğrençler almanı tavsiye etmem senaryo modunu denediysen zaten o oyun bitmiştir bence. Yerinde olsam max payne 3 yada Sleeping dogs en olmadı fifa 13 alırım. Oyun bol bu aralar
  • ben call of duty'nin hiç ir zaman multisi açin almamıştım black ops dan bahsediyorum kardeş zombie modu call of duty black opsu en eğlenceli yapan şey hatta bana kalırsa arcade zombi modu bile single playerdaki kendini tekrar eden oynanıştan bile eğlenceli mw3 hiç bir b..k'a yaramaz alacaksanblack ops'ı al istersen hatta bendeki balck opsla sendek bir oyunu takas yapabiliriz takas için birisini arıyorumda konuda hazır açılmış söyliyim dedim ve ciddiyim
  • teşekkürler tavsiyeler için şuan black ops sipariş verdim___
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    call of duty 2 demo
    20 yıl önce açıldı
    Call of Duty 3 pc ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • black ops 2 bir ay sonra çıkıyor onu bekle !!!!!!!!!!!
  • FIFA 13 al seneye kadar idare etsin. Dishonered'a da bir göz at. Ama COD alma.

Edit: BO zombi modu dışında gereksiz bir oyun 59$'a değil 20$'a bile değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightsword5 -- 12 Ekim 2012; 18:27:58 >
  • COD MW2 tavsiyemdir.serinin en zevkli oyunu oydu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.