Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
314.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Video icin sagol hocam,karmakarisik olmus cidden.. Onu gectim harita cok koyu renkte ve itici görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: del piero 10

bu oyunda tdm kaç kişilik bilen var mı? yine 6ya 6 mı yoksa arttırıldı mı ?..bilen varsa lutfen cevap yazsın oyunu alıcam buna göre ben de..

bilen yok mu yaa.. cok basit bi soru
  • oyunu almayı dusunuyorm bugun istanbulda bayram gunu ve pazaar pazar açık spotçu varmıdır acep? bi kaç yeri aradım kapalılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeeb12

haritaları çok karmaşık yapmışlar her yere girebiliyon haritalarda bir sürü oda var hep arkadan ölüyorum

Aynen ya haritalari birazdaha basitlestirmeleri lazim heryere birbirine bagli bende cok aradan oluyorum
  • TDM 12 KİŞİ GENCO
  • quote:

quote:

bu oyunda tdm kaç kişilik bilen var mı? yine 6ya 6 mı yoksa arttırıldı mı ?..bilen varsa lutfen cevap yazsın oyunu alıcam buna göre ben de..

bilen yok mu yaa.. cok basit bi soru

6.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost-riley

quote:

Orijinalden alıntı: aeeb12

haritaları çok karmaşık yapmışlar her yere girebiliyon haritalarda bir sürü oda var hep arkadan ölüyorum

Aynen ya haritalari birazdaha basitlestirmeleri lazim heryere birbirine bagli bende cok aradan oluyorum

bunu yazmak için girmiştim.. bayram günü kafayı yedim.. 10 kere öldüysem 7-8 inde kurşun nerden geldi göremedim bile adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

oyunu almayı dusunuyorm bugun istanbulda bayram gunu ve pazaar pazar açık spotçu varmıdır acep? bi kaç yeri aradım kapalılar

Aksaraydaki kardeşler elektronik acıkmış.
  • Adamım Ghost

http://www.youtube.com/watch?v=dSBjR6rrsrk&feature=channel_video_title

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperwilson -- 6 Kasım 2011; 15:23:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casperwilson

Adamım Ghost

Spoiler mı bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

quote:

Adamım Ghost

Spoiler mı bu ?

Hayır tuz ile Ghostu çizmiş adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 6 Kasım 2011; 15:37:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

quote:

Adamım Ghost

Spoiler mı bu ?

Yok hocam Ghost'un resmini tuzdan yapmışlar o

• quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

quote:

Orijinalden alıntı: marju

Multiplayer da Fallen isimli haritanın gelmemesi için 40 euro ekstra verebilirim, kiminle görüşmek lazım ? :)

Hayirdir hocam cok mu kötü ki bu harita?

Haritayı görmeden abartma dedim içimden ama youtubedan bakınca hak vermemek elde değil.

Karmakarışık bir map olmuş

:):) renk olarak çevre olarak hava olarak ben böyle itici bir harita görmedim, ne yalan söyliyeyim. Bari bayram hediyesi olarak çıkmasın bu harita

• quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

tekrar sorayım 3d modu hakkında bır bılgı var mı?3d varmı oyuunda ve deneyen var mı?

şu sorya cevap verbilecek kimse yok mu? bu arada iyi bayramlar.

kendı soruma kendım cevap verıyorum oyunda 3d modunu goremedım,su anda monıtorume bagladım xboxı ama 3d tv ye de baglasam bır yerlerde menude 3d yı etkınlestırmek ıcın bır yer olurdu.Su anda3d yı goremıyorum oyunda

edit:bu arada tek basıma survival da 18 e kadar gelebıldım ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 6 Kasım 2011; 15:56:43 >
  • Survival mode videosu koyarsanız sevinirim bulamadım youtubeda merak ediyorum nasılmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

tekrar sorayım 3d modu hakkında bır bılgı var mı?3d varmı oyuunda ve deneyen var mı?

şu sorya cevap verbilecek kimse yok mu? bu arada iyi bayramlar.

kendı soruma kendım cevap verıyorum oyunda 3d modunu goremedım,su anda monıtorume bagladım xboxı ama 3d tv ye de baglasam bır yerlerde menude 3d yı etkınlestırmek ıcın bır yer olurdu.Su anda3d yı goremıyorum oyunda

edit:bu arada tek basıma survival da 18 e kadar gelebıldım ancak.

Sorunu önceden görseydim cevaplardım oyunda 3D özelliği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: cerci07

quote:

Orijinalden alıntı: Kupaci

quote:

Orijinalden alıntı: cerci07

quote:

Orijinalden alıntı: Kupaci

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bugün yurt dışına giden bir tanıdığım vardı bizim taraftaki free shop ta oyun varsa al demiştim 70 euro muymuş oha lan bakalım ispanya sınırında kaç para. 130 a alanlar iyimiş valla

bende franadayim aynen burda da 70 euro siparis verdim coktandir sali gunu alacam

bende fransadayim bugun 70€ aldim siz yine iyisiniz 130 tl iyi fiyat
    ama multisini oynayamiyorum hata veriyor sanirim benim gibi problem yasayan cok

fransanin hangi sehrindesin

marseille st. antoin

aramiza 982 km, 9 saat 26 dakika var bende nantes

• Bu oyunun multisine kimse laf etmesin gerçekten son derece dengeli olmuş. Pusan veya sürekli GL atan tiplerden eser yok. Artık olay tamamen silahına kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZafeerTR

Bu oyunun multisine kimse laf etmesin gerçekten son derece dengeli olmuş. Pusan veya sürekli GL atan tiplerden eser yok. Artık olay tamamen silahına kalmış.

Zaten "multisi olmamiş" diyenlerin hepsi ya GL kullanan, pusuya yatan tipler :)

En sağlam multisi bu oyunda olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZafeerTR

Bu oyunun multisine kimse laf etmesin gerçekten son derece dengeli olmuş. Pusan veya sürekli GL atan tiplerden eser yok. Artık olay tamamen silahına kalmış.

Hocam MW2 gibi asiri abarti seyler olmuyor degil mi? Oyunu vermediler maalesef resmi cikisi beklemek zorundayim ve acayip merak icerisindeyim ..
  • 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.