Gönül hardened istese de gerek fiyatından dolayı gerekse de dönemde çok oyun benim için Uncharted 3 ve AC: Revelations. Normal sürümü alacağım gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Schi2ophrene
hacı abiler sıkıntı yok ben 200 tl basarım hard edit alırım
sonra dişimi sıkarım nfs run da alırım - sonra kalır 100 tl bunla bulursam ps3 e XBOX GAMEPADI GIBI BIRSEY ALIRIM
ha bu arada varmı dizaynı xbox gamepadı gıbı olan PS3 KONTROLLERİ ?
BEN MADCATZ VE RAZER E BAKTIM BUNLAR SADECE XBOX ICIN DUZGUN GAMEPAD URETIYORLAR
shopto da 40 € ya mw3 controller var goruntusu super bişey aynı xbox gamepad ı gibi fiyatı da ucuz ama kalitesi nasıl bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: SquadTR
quote:
Orijinalden alıntı: mahmutelbir56
hardened edition tr de 360 tl den satisa sunulacak. media markt tan bir satis muduru tanidigim soyledi. maalesef almayacam. standart surume dewam.
360 TL'ye xbox alırım ben
yaaaani dogruya dogru!
admin aga çok sağ ol normalde böyle aşırı tepki göstermem ama (kaza yaptım ) geceden beri uyku girmiyo sinirlendim saygılar ...
quote:
Orijinalden alıntı: By_Meto
quote:
sonra dişimi sıkarım nfs run da alırım - sonra kalır 100 tl bunla bulursam ps3 e XBOX GAMEPADI GIBI BIRSEY ALIRIM
BEN MADCATZ VE RAZER E BAKTIM BUNLAR SADECE XBOX ICIN DUZGUN GAMEPAD URETIYORLAR
ne işletiyorsun sen
oguyomm ben yaaaaaa
şaka şaka , hacım çalısıyorum ama tabi hemen alınmayacak bunlar kasıma 2 ay var parayı inş denklesştircezz
çok masraf çok hemen hesap yapalım
200 tl hard edit 100 tl nfs run 80 tl (kabataslak) gamepad 15 tl kargo 60 tl ehliyete kurs parası son para 115 tl aileme - çalışmadıgım zaman borç 100 tl internet ve telefon 20 tl kontor 40 tl ps3 head set + ehliyeti almak için 325 tl emniyet 35 tl saglık raporu
hacım bu sonbahar çok sancılı geccek çokk
quote:
quote:
quote:
ne işletiyorsun sen
oguyomm ben yaaaaaa
şaka şaka , hacım çalısıyorum ama tabi hemen alınmayacak bunlar kasıma 2 ay var parayı inş denklesştircezz
çok masraf çok hemen hesap yapalım
200 tl hard edit 100 tl nfs run 80 tl (kabataslak) gamepad 15 tl kargo 60 tl ehliyete kurs parası son para 115 tl aileme - çalışmadıgım zaman borç 100 tl internet ve telefon 20 tl kontor 40 tl ps3 head set + ehliyeti almak için 325 tl emniyet 35 tl saglık raporu
hacım bu sonbahar çok sancılı geccek çokk
power a firmasının kaliteli bi kolu var istediğin gibi bi incele istersen ben aldım gayet kaliteli
hacı abiler gamepad onermısınız ama ben nette bulamadım linkleri paylasırsak super olur
Mükemmel.
quote:
Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust
Mükemmel.
Bu ne ya anlamadım gerçek mi bu ? Gerçek çatışma mı yoksa paintball felan mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: $€K€rrr
quote:
Mükemmel.
imza kural dışı
quote:
quote:
quote:
Mükemmel.
imza kural dışı
Evet bunu nasıl küçültebilirim
quote:
quote:
Mükemmel.
canlı bir role playing gibi düşün
acayip eğlenceliymiş Cod Xp
quote:
quote:
quote:
Mükemmel.
canlı bir role playing gibi düşün
acayip eğlenceliymiş Cod Xp
Gene anlamadım canlı bir role playing ne oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: emo5313
Bu 20 dlc mw2 de olduğu gibi fiyatlandırılırsa kim yetişebilecek çok merak ediyorum.
Mw2 çıkan 2 pakette 5 harita oda 2 tanesi cod4 di 12 dolar gibi bir fiyattan satılmıştı.Bu 20 dlc de aynı fiyat aralığında çıkarsa kaç kişi hepsini alıp tüm arkadaşlarıyla oynayabilir bekleyip gereceğiz.Şimdiden forumdaki psn kardeşlik topiklerini görür gibiyim.
Gerçi şu anda pek farklı değil ya
Normal olarak satılan map packler gibi düşünmeyin bu 20DLC'yi kimi zaman ufak kimi zaman büyük şeyler eklenecek oyuna bundaki amaç bir sonraki COD'a kadar her ay oyunun güncel kalması.Ayrıca 20 dlcnin bazıları sadece premium Elite için olabilir.
Ayrıca 200tl'ye Hardened alacağım diyenler olmuş söyleyin o fiyattan varsa ben 2 tane alacağım.Malesef yurtdışından bize gönderilmeyen yerlerden bile TL ile 250 civarına geliyor Türkiye'de Aral'ın getireceği minimum fiyat 299TL.
quote:
Mükemmel.
Çok iyi ya
quote:
quote:
hardened edition tr de 360 tl den satisa sunulacak. media markt tan bir satis muduru tanidigim soyledi. maalesef almayacam. standart surume dewam.
Yurt disinda 200, Tl basindan beri soyleniyor vergisi, kili, yünü olsa olsa Turkiyede 300. Ama daha oncede belirttigim gibi Media Markt D&R gibi teknoloji marketler bu pahali urunu satabilmek adina ilk gunden farkli kampanyalar uygulayacak.
Grafikler buram buram Black Ops kokmaya devam ediyor :/
quote:
Orijinalden alıntı: atombak
Grafikler buram buram Black Ops kokmaya devam ediyor :/
Hocam yapma ya. Black Ops'ta dediğin oyun 544p, MW2'den bile kötü grafikleri var nasıl MW3 grafikleri Black Ops koksun. MW3'te şehirlerde geçen haritaların görselleri gayet iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
quote:
quote:
Yurt disinda 200, Tl basindan beri soyleniyor vergisi, kili, yünü olsa olsa Turkiyede 300. Ama daha oncede belirttigim gibi Media Markt D&R gibi teknoloji marketler bu pahali urunu satabilmek adina ilk gunden farkli kampanyalar uygulayacak.
yurt disinda 100 $ + %30 otv odicez yani toplam 130 $ ediyor.