Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
312.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZafeerTR

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Oğlum şaka mısınız siz ya, 60 FPS'yi 30 FPS'den kötü yaptınız ya ne desem boş size bu saatten sonra. Bir üstün zeka arkadaşta script yıkılmayla gitmiş multi'deki şeyi karşılaştırmış.

Sensin ustun zeka ben ornek verdim motor olarak iki oyunun multisi icinde ayni olay gecerli tech demolarini izleyin diyorum keske mwde yeni motor yapsa ben fanlik yapmiyorum rekabet biz oyunculara yarar bende bir fps oyuncusu olarak rekabet istiyorum ku gelissin oyunlar pes simdi 2012 kendini gelistirdi rekabet icin.Bu motoru iw yapsada fikrim degismezdi.

Tabii tabii öyledir aynen dostum.

Lütfen konuda kimse şunun yazdığına yorum yapmasın "troll" işte, konu yine çöp her zamanki gibi. 60 FPS ile 30 eşitmiş bak sen

Arkadaşım oyun motorlarının optimizasyonu vardır . Frostbite oyun motorunda 25 FPS yeterince akıcıyken , IW Engine'de 50 FPS'nin altı akıcı değildir . Nerden biliyorsun dersen , kendim oynadım ordan biliyorum . Bu arada seni saygılı konuşmaya davet ediyorum .

• Allah'ım ya halen 25 FPS 60 FPS'den akıcı diyorlar.

• marfoğlu elbette biyerden kısıp biryerdende coşacaklar . yoksa konsollarda .1080p 60 fps bf3 inan mw3 den daha kötü bi grafikleri olurdu . ama hala inat ediyosun 60 mw3 ile 30 fps bf3 aynı diye. bu son yorumum ( bu konu hakkında)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1903alper

quote:

quote:

quote:

Oğlum şaka mısınız siz ya, 60 FPS'yi 30 FPS'den kötü yaptınız ya ne desem boş size bu saatten sonra. Bir üstün zeka arkadaşta script yıkılmayla gitmiş multi'deki şeyi karşılaştırmış.

Sensin ustun zeka ben ornek verdim motor olarak iki oyunun multisi icinde ayni olay gecerli tech demolarini izleyin diyorum keske mwde yeni motor yapsa ben fanlik yapmiyorum rekabet biz oyunculara yarar bende bir fps oyuncusu olarak rekabet istiyorum ku gelissin oyunlar pes simdi 2012 kendini gelistirdi rekabet icin.Bu motoru iw yapsada fikrim degismezdi.

Tabii tabii öyledir aynen dostum.

Lütfen konuda kimse şunun yazdığına yorum yapmasın "troll" işte, konu yine çöp her zamanki gibi. 60 FPS ile 30 eşitmiş bak sen

Arkadaşım oyun motorlarının optimizasyonu vardır . Frostbite oyun motorunda 25 FPS yeterince akıcıyken , IW Engine'de 50 FPS'nin altı akıcı değildir . Nerden biliyorsun dersen , kendim oynadım ordan biliyorum . Bu arada seni saygılı konuşmaya davet ediyorum .

Tesekkur ederim dostum sonunda beni anlayan biri cikti ben az zaman ayirmadim bo ya gerek single gerek online onlineda prestige 3 e yaklastim ayrica oyunu o kadar oynadim neden bf fanligi yapayim fan olsam oynamazdim ayrica katiliyorum ben zafere duzgun bir sekilde anlatiyorum lutfen zafer sende saygili ol yoksa sikayet edecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkan034

marfoğlu elbette biyerden kısıp biryerdende coşacaklar . yoksa konsollarda .1080p 60 fps bf3 inan mw3 den daha kötü bi grafikleri olurdu . ama hala inat ediyosun 60 mw3 ile 30 fps bf3 aynı diye. bu son yorumum ( bu konu hakkında)

Anlanmiyorsunuz cunku onyargilisiniz.
  • quote:

quote:

marfoğlu elbette biyerden kısıp biryerdende coşacaklar . yoksa konsollarda .1080p 60 fps bf3 inan mw3 den daha kötü bi grafikleri olurdu . ama hala inat ediyosun 60 mw3 ile 30 fps bf3 aynı diye. bu son yorumum ( bu konu hakkında)

bak sende beni önyargılı ve her seferinde anlamamakla suçluyosun . dikkat et
    neymiş zombi hariç bütün trophyleri almış kimse sana oynamıyorsun demiyorki . ona bakarsan benim bops tropylerime bak ama 15 prestige olalı aylar oldu
    ama nedense herbi tartışmanın içinde sen varsın ?

• quote:

quote:

quote:

bak sende beni önyargılı ve her seferinde anlamamakla suçluyosun . dikkat et
    neymiş zombi hariç bütün trophyleri almış kimse sana oynamıyorsun demiyorki . ona bakarsan benim bops tropylerime bak ama 15 prestige olalı aylar oldu
    ama nedense herbi tartışmanın içinde sen varsın ?

Demek istiyorum ki fan degilim ikisinide yeterince oynadim neyse cavap yazmam sana kendi bildigini umursa sen sadece iyi oyunlar.Sayende yedeklere bir yer acildi.

• Resmen konu çöplük yapıyor herifler. Gelip MW3 konusunda BF3'ün 25 FPS motoru MW3'ün 60 FPS motorundan akıcı deniyor ve ben buna karşı gelince mesajım siliniyor.
  • quote:

Resmen konu çöplük yapıyor herifler. Gelip MW3 konusunda BF3'ün 25 FPS motoru MW3'ün 60 FPS motorundan akıcı deniyor ve ben buna karşı gelince mesajım siliniyor.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 8 Eylül 2011; 0:39:16 >
  • quote:

Resmen konu çöplük yapıyor herifler. Gelip MW3 konusunda BF3'ün 25 FPS motoru MW3'ün 60 FPS motorundan akıcı deniyor ve ben buna karşı gelince mesajım siliniyor.

aynı şey bf konusunda olsaydı sen o zaman görseydin , ama allah göstermesin
  • quote:

quote:

Oldu zaten.Edit: suanda bf3 konusunda mw3 gameplayi ve resimleri var ve silinmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 8 Eylül 2011; 0:40:19 >

• halen yapımcıların sizi şişirerek 60 fps diye gazlıyor sizi.Polphony digital zaten makineyi kasarak 60 fps yaptı.IW mı 60 fps yapıcaktı?Vay be IW ps3 e ex kalitesinde oyun yapıyormuşta biz bilmiyormuşuz
  • quote:

quote:

quote:

Oldu zaten.Edit: suanda bf3 konusunda mw3 gameplayi ve resimleri var ve silinmedi.

he sen ondanmı banlandın

• quote:

quote:

quote:

quote:

he sen ondanmı banlandın

Benim banlanma sebebim konudaki pc fanlarina ve mwcilere karsi mesaj atmamdi ama admin o konuya gercek emek verenleri banlayinca bizimde konuya paylasim yapma istegimiz kacti ve konu oldu fanlar yuzunden.
    By meto Haklisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

halen yapımcıların sizi şişirerek 60 fps diye gazlıyor sizi.Polphony digital zaten makineyi kasarak 60 fps yaptı.IW mı 60 fps yapıcaktı?Vay be IW ps3 e ex kalitesinde oyun yapıyormuşta biz bilmiyormuşuz

yani ne alaka ps3 e ex similasyon yarışı yapan stüdyoyla multi pltform oyun yapan fps oyunu stüdyosu. burda konsollardan bahsediyoruz sadece ps3 e özlebirşey değil .
  • quote:

quote:

halen yapımcıların sizi şişirerek 60 fps diye gazlıyor sizi.Polphony digital zaten makineyi kasarak 60 fps yaptı.IW mı 60 fps yapıcaktı?Vay be IW ps3 e ex kalitesinde oyun yapıyormuşta biz bilmiyormuşuz

yani ne alaka ps3 e ex similasyon yarışı yapan stüdyoyla multi pltform oyun yapan fps oyunu stüdyosu. burda konsollardan bahsediyoruz sadece ps3 e özlebirşey değil .

dreams on

• quote:

quote:

quote:

dreams on

tamam dostum anladık düşüncelerinle üstünsün

• quote:

quote:

quote:

quote:

dreams on

tamam dostum anladık düşüncelerinle üstünsün

sende

• beyler kişisel tartışmalarla konuyu kirletmeyelim yeni birşey çıktı diye giriyorum her sefer kavga tartışma olmuyor hep yanlış anons
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

beyler kişisel tartışmalarla konuyu kirletmeyelim yeni birşey çıktı diye giriyorum her sefer kavga tartışma olmuyor hep yanlış anons

evet bf3 heryerde neyse konuya dönelim .(nokta. . .)
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.