Şimdi Ara

Call of Duty MW3 key 31 TL ucuz mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaştan alacağım. Beni kazıklıyor mu yoksa alayım mı?

Alooo. Selamın Aleyküm Serkan nasılsın kardeyş. Hamdolsuuun. Hamdolsun kardeş. Nasılsın nasıl gidiyor. Kayıtları yaptırdın inşallah. Hiç sesin çıkmaz oldu mübarek nerelerdesin. Arıyoruz arıyoruz. Hiç aramıyosun sormuyosun Mahmut abin de diyo. Hiç aramıyo sormuyo diyo. Nasılsın. İyi hadi bakalım. Hadi hayırlısı. Yeni bi sene. Kardeş o zaman akşam müsaitsin inşallah. Heeeeee. Ama konuştuk Cuma akşamları dedik muhabbet var dedik. Pilavlı. Heee. Ona sonra gitsen. Ama kardeş konuştuk. Bak bayram abi gelicek çok feyizli bir abi. Ama ben sana söyledim. Ben sana söyledim tabi. Tabi söyledim ya. Tabi o gün. Dedim ya. Yaa.
  • normaldır arkadassa yapsın bi kıyak ha bide 30 olsun 35 olsun ; 31 nedir ? arkadas takıntılı heralde

Orijinalden alıntı: afkazankayaa

normaldır arkadassa yapsın bi kıyak ha bide 30 olsun 35 olsun ; 31 nedir ? arkadas takıntılı heralde

Ne bileyim bir sürü key var elinde hangisini alsam acaba BF3'te 31 TL harbi takıntıları var. BF3 Premium 83 bu nasıl peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbilerdenBayramAbi -- 3 Ağustos 2012; 1:34:00 >
    Alooo. Selamın Aleyküm Serkan nasılsın kardeyş. Hamdolsuuun. Hamdolsun kardeş. Nasılsın nasıl gidiyor. Kayıtları yaptırdın inşallah. Hiç sesin çıkmaz oldu mübarek nerelerdesin. Arıyoruz arıyoruz. Hiç aramıyosun sormuyosun Mahmut abin de diyo. Hiç aramıyo sormuyo diyo. Nasılsın. İyi hadi bakalım. Hadi hayırlısı. Yeni bi sene. Kardeş o zaman akşam müsaitsin inşallah. Heeeeee. Ama konuştuk Cuma akşamları dedik muhabbet var dedik. Pilavlı. Heee. Ona sonra gitsen. Ama kardeş konuştuk. Bak bayram abi gelicek çok feyizli bir abi. Ama ben sana söyledim. Ben sana söyledim tabi. Tabi söyledim ya. Tabi o gün. Dedim ya. Yaa.

• quote:

Orijinalden alıntı: AbilerdenBayramAbi

quote:

Orijinalden alıntı: afkazankayaa

normaldır arkadassa yapsın bi kıyak ha bide 30 olsun 35 olsun ; 31 nedir ? arkadas takıntılı heralde

Ne bileyim bir sürü key var elinde hangisini alsam acaba BF3'te 31 TL harbi takıntıları var. BF3 Premium 83 bu nasıl peki

googledan arattır bf3 ve bf3 premıum dıe zaten gıtıgıdıyor yada hepsiburada gıbı sıtelerde ılanlar vardır . ordakı fıyatlarda karsılastır belkı daha ucuza bıle bulabılırsın . :D

• Bf3 accountumu satayım 25 tl

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • arkadaşın niye küsüratlı satıyor arkadaşım 31 tl nedir ya

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.