Call of Duty : Modern Warfare 4 | PS5 | ANA KONU (57. sayfa)
1 Mobil
Popüler Konular listesinde
-
-
:d aynen o şekildeyiz abe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 28 Ağustos 2026; 15:55:15 >_____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
TSI : 20:00 de açılıyor sanırım Open Beta
_____________________________ PSN: darkmirror81 Xbox-Live : darkmirror360 -
Oyun bu kadar arcade iken hardcore modu niye tercih ediyonuz anlamıyorumquote:
Orijinalden alıntı: GalacticHopeHardcore mod da açılacak mı acaba ? ulan bu Call of Duty varya Hardcore mod ile ilgili hiç bir zaman ne bir paylaşım yapıyor nede bir açıklama yapıyor Hardcore modlar ile ilgili yıllarca hep sessizler her oyun çıkma arifesinde ulan Bu oyunun Hardcore topluluğuda var ne biçim iş bu anlamadım gitti anasını satim
Ulan bu Call of Duty var ya… Hardcore mod konusunda gerçekten inanılmaz sessiz. Yıllardır aynı muhabbet; oyun çıkmaya yaklaşır, herkes yeni modları, haritaları, silahları konuşur ama Hardcore tarafında tek bir doğru düzgün açıklama yok.
Ulan bu oyunun Hardcore topluluğu da var! İnsanlar yıllardır Hardcore oynuyor, kendi kitlesini oluşturmuş. Bu oyuncular neden sürekli yok sayılıyor?
Her sene aynı terane: Oyun çıkıyor, Hardcore hakkında çıt yok. Sonra oyuncular forumlarda, Reddit’te, sosyal medyada “Hardcore gelecek mi?” diye birbirine sorup duruyor. Şu topluluğa iki satır açıklama yapmak bu kadar mı zor?
Haritaları, silahları, yeni sistemleri anlatıyorsunuz da Hardcore oyuncusu üvey evlat mı kardeşim? 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Desert Eagle muhteşem olmamış mı abi ya. Ben böyle modifikasyon çeşitliliği görmedim. Bam güm indiriyor ses vuruş hissi çok tatmin edici. Gunfight'ta Deagle ile oynamak dibine kadar MW2019 oynuyorum hissiyatını da verdi bana ayriyetten. Bu oyunda taş taş'lı, yüksek testosteronlu alfa adamlar çalışmış belli abi. Pembe saçlılar yok sanırım MW4 ekibinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 28 Ağustos 2026; 17:23:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valla yalan yok uzun zaman sonra adam gibi call of duty hissiyatı verdi online olarak ; hikaye de umarım güzel olur.
TSI 20:00 de yanlışım yoksa
Aynen öyle 20.00 da açılacak resurgence yeni map merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bence 20:00'den önce deneyin geçen 19:00'da başlamıştı
_____________________________ Bf1 - Bf V Kodamanlar Topluluğu
Psn LuffyBey Psn SerhatKilic_Xbox Live SerhatKilic
████████████████████████████████████████████ -
Desert Eagle ile tek atış kill için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 28 Ağustos 2026; 17:25:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
Şu mod da bekliyorum oyunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
:))) seninki çok spesifikmiş hocamquote:
Orijinalden alıntı: GalacticHopeDesert Eagle ile tek atış kill için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Benim durumlar biraz derin Hardcore daki Cronus Zen bebelerini ayar ediyorum kendime
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
Call of Duty de hile yapıp satan bir kişiyi Activision tespit edip adamın evine polis yolluyor daha yeni paylaşmışlar instagram da ki sayfalarında bunu enayi şok oldu bildiğin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 28 Ağustos 2026; 18:9:44 >
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
SAAT İ GELDİĞİNDE “biz”
OĞLİM GEL BURAYA KIRMIZI ŞORTLİİİİ 😁😁😁😁😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
20:00'da savaştayız babagannuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 20+ yıllık DonanımHaber sakini. -
Açıldı şu an girebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 28 Ağustos 2026; 19:48:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SBMM'in adamı soktuğu lobiye bakın 17:09
eefanyoutubeAnother Year, Another Call of Duty - Modern Warfare 4 Is HERE! In this video, we'll be hitting insane clips with 9 different guns in the MW4 Beta with each one getting more overpowered. Let me know what you think of COD MW4 in the comments! If you enjoy this video, leave a like and subscribe. Thanks! :) 0:00 - Oris 8.6 1:12 - Deagle 2:43 - ISO Nightshade 4:16 - PPSH 7:28 - Base M4 8:59 - Base AK 9:50 - Hurricane 14:07 - AK74u 17:09 - Average SoloQ Experience ✅ TWITCH: https://www.twitch.tv/eefan ✅ SUBSCRIBE https://www.youtube.com/@eefan?sub_confirmation=1 ✅ DISCORD: https://discord.gg/sWqedhH28u ✅ WALLHACK MOUSEPADS (Glass + Cloth) https://www.wallhack.com/eefan 10% OFF WITH THE CODE 'EEFAN' :) _____________________________________________________________ ▼ MUSIC IN ORDER ▼ MW2019 - Season 6 Lobby Menu Music MW2 - Opening Theme MW2019 - Into The Furnace BO2 - Adrenaline Cold War - Rising Tide MW4 - Main Theme Streambeats - Ambient Gold _____________________________________________________________ ▼ SETTINGS + PERIPHERALS▼ Modern Warfare 4 Sensitivity: IN-GAME: 2.5 DPI: 1600 COEFFICIENT: 178 FOV: 120 Monitor: Samsung Odyssey G6 Mouse: Pulsar X2 Crazylight Mini Mousepad: Artisan Zero Soft Keyboard: Wooting 60HE Headphones: SIMGOT SM4 IEMs Microphone: Shure SM7B Audio Interface: GoXLR Mini #mw4 #mw4beta #cod Call of Duty: Modern Warfare 4 is an upcoming first-person shooter game developed by Infinity Ward and published by Activision. It is the twenty-third installment in the Call of Duty series and the fourth entry in the rebooted Modern Warfare sub-series, following Call of Duty: Modern Warfare III (2023). It is set to be released on October 23, 2026, for Nintendo Switch 2, PlayStation 5, Windows, and Xbox Series X/S. cheers ladshttps://www.youtube.com/watch?v=AXhKLT951Ag_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt