Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.830
Cevap
47
Favori
333.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 1...146...289290291292
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gayet rahat maç buluyor özellikle konsol tayfadan oynayan çok var gerçek anlamda son cod budur abuk subuk skinler yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyunu alarak aranıza katıldım aslında hem nostalji hem yeni düzgün bir mutliplayer savaş oyunu olarak indirimde aldım. steam den bakınca survival mode ve special ops var bu modlar nedir ? online olarak oynamaya değer modlar mı yoksa kaldırayım mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aynen öyle dümdüz standart multi match işte cs2 taktiksel ve mal dolu kasa hariç girmiyorum. halo ve cod match için redsec battle royale için bitti bu kadar hayır bi de cod oyunları serverları hep capcanlı 10 yıllık oyunları bile millet oynuyor ps yüüznden

Orijinalden alıntı: Nightz

oyunu alarak aranıza katıldım aslında hem nostalji hem yeni düzgün bir mutliplayer savaş oyunu olarak indirimde aldım. steam den bakınca survival mode ve special ops var bu modlar nedir ? online olarak oynamaya değer modlar mı yoksa kaldırayım mı ?

Kaldır hocam botlarla pve o mod

• baya güzel indirime girince aldım. black ops 6 deneme haftasında hikayesini bitirip güzel bir kaç online maç atınca hoşuma gitti özlemişim küçük arena oyununu yıllardır battefield oynuyordum çok yoruyordu devasa haritalar. Steam deck üzerine kurduğum windows üzerinden oynuyorum sorunsuz ilerliyor. en azından 250 liraya değecek gibi...

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - 3racing Sakura D6 - Mst Rwd01D, yaz yaz bitmiyor, kısaca RC'yi seviyorum
  • Realistik zorlukta oynamaya başladım, titanfall 2'den beri en zorda oyun oynamıyordum, zor ama eğlenceli olacak gibi, ayrıca hikaye kısmında bir binada radyodan milli takım maçı yayınlanıyor dediler pek denk gelemedim, hikayedeki malum şahısa her denk geldiğimde kafasına sıkıyorum silah ateşlenmiyor ama mabadına ateş edince oluyor, hitbox sen nelere kadirsin 😁 öğrendiğim kadarıyla hikayenin ortasındayım, realistik modda ekranda bildirim olarak hiç bir şey yok, ne harita ne mermi sayısı ne pusula, ilk başta garipsedim ama biraz farklılık olması iyidir
    online arena kısmına da 4-5 saat kadar vakit ayırdım, hile kullananlar olmazsa engelceli oluyor, işin garibi iki hile kullanan karşı karşıya denk geliyor arena başlar başlamaz anında herkes ölüyor, genelde hile kullananları ölüm sonrası kameradan fark ediyorsunuz hep raporluyorum veya denk gelirsem onları blokluyorum, adiler zaten hep 1001 seviye oluyor, ilk başta denk gelirsen hemen çıkıyorsun bölümden yoksa onların masasına anca meze oluyorsun

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - 3racing Sakura D6 - Mst Rwd01D, yaz yaz bitmiyor, kısaca RC'yi seviyorum

• Evet zorlu bir maraton bitti, hikaye modu güzeldi, hiç gereksiz bölüm yoktu zombisiymiş halüsinasyonuymuş olmayınca ne güzel aksiyon oluyorsun sen, baya eğlenerek oynadım yeteri kadar uzundu, bu oyun ne zaman bitiyor dediğim vakitte bitti 😃 tabi yüzlerce kez ölüp ölüp tekrar başlamak bazı yerlerde sıktı ama yine de zorluğu düşürmek istemedim yeri geldi metre metre ilerledim yeri geldi sabır taşına döndüm ama yine de bitirdim, şimdi mw2 için bir indirim kovalayacağım,
    Onun hikaye modu nasıl? Mw3 gibi açık dünya warzone saçmalıkları ile mi dolu?

• Activision Oyunda (multiplayer) ve battle.net'ın kod yapısından kaynaklı oyun dosya değişimine hiç bir şekilde izin vermediği için çeviri platformları da dil dosyalarına müdahale edemediklerinden TR yamasını uzun süre çıkartamamıştı.

Sanırım Anonymous Çeviri ekibi, oyun dosyalarını kalıcı olarak değiştirmek yerine oyun esnasında belleğe dil dosyalarını enjekte eden özel bir "patch" yazılımı geliştirerek bu engelleri aşmayı başarmış, geçen ağustos ayında Türkçe yamasını %100 olmak üzere yayınlamışlar.

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 29 Eylül 2026; 19:31:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1...146...289290291292
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.