Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
301.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyunda dedicated sunucu desteği var mı yoksa konsol oyunları göre lobiye odaya atıp mı sunucuyu başlatıyor?
  • Beyler oyunda inanılmaz fps dropları yaşıyorum bir anda 20 lere çakılıyor genelde 110-130 civarı oynanıyor ama fps droplar çok can sıkıyor son driverı kurunca düzelirmi acaba
  • Call Of Duty serisini son dönemde gelecek temasına bürünmesi nedeniyle fazla oynamasamda Modern Warfare Remastered sürümünü denemek istedim.Remastered sürümü ilk oyunla aynı olup sadece grafiksel olarak güncelleştirilmiş hali olsada açıkcası grafikleriyle eleştirilen cod serisi için gayet başarılı göründüğünü söyleyebilirim.Daha önce Advanced Warfare oynadıysanız grafiklerinin bu oyuna benzediği ilk sahneden itibaren farkedeceksiniz çünkü grafiksel ayarların tamamı Advanced Warfare ile birlikte devam oyunlarda benzer olmaya başladı.Infinite Warfare oynamayı düşünmüyorum fakat ondada benzer ayarların olduğunu oynanış videolarından görmüştüm.

    Cod serisi hem single hemde online yapısı ile belirli bir kesmin beğendiği belirli bir kesminde daha iyisini beklediği bir seri fakat hikaye sumunu gerçekten başarılı bunu Modern Warfare Remastered ilede görebiliyoruz.İlk oyunu oynamadığım için bu oyunu kendimce yeni olarak gördüğümden oynadığım ilk bir saatlik senaryo kısmı devamını oynamak için gayet olumlu bir izlenim oluşturdu.Kaptan Price'ı yeniden görmek güzel.

    Performansa gelirsem Advanced Warfare ile gelen yüksek ram-ekran kartı bellek kullanımı ve ara sıra oluşan stuttering bu oyundada mevcut.Gtx 1080-4770K ikilisi bu oyunda epey yüklemeye maruz kalıyor,sistem belleği kullanımı 13 GB lara varırken ekran kartının 8 Gb lık belleği neredeyse tamamen kullanılıyor.Bölüm başı yüklemelerdede işlemci kullanımı epey yüksek seyrediyor.1080P ve 2K çözünürlüklerde gpu kullanımında dalgalanmalar olsada 4K da en iyi verimi aldığımı söyleyebilirim.Bahsettiğim kullanımlar 4K çözünürlük Ultra ayarlar için geçerli olsada açıkcası performans konusunda oyunun çokta iyi olmadığını söyleyebilirim.

    Oyun içinde fps drop yaşıyorsanız ilk sebebi yüksek ram kullanımı diğeri ise işlemci kullanımından kaynaklıdır.Oyun bölüm başı yüklemelerde cacheleme yapsada bölüm içindede sürekli disk aktivitesi görülüyor.Bu nedenle dropları en aza indirmek için ssd de kullanmalı yada gpu gücü yeterli ise çözünürlüğü yükselterek gpudan daha iyi verim almayı sağlayabilirsiniz.Onun dışında Advanced Warfare ile gelen bu sorunlar devamında gelen oyunlardada düzeltilemedi nede olsa oyun güncel bir engine kullanmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    ayarlarin ne dostum? bendede ayni sorun vardi windows on xbox dvr kapattim. Nvidia da fast sycn ac ve oyun ayarlari hersey acik ultra cözünürlük native supersampling 2x yap yag gibi akiyor su an bende. driver 375.70
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xender_Cage

    ayarlarin ne dostum? bendede ayni sorun vardi windows on xbox dvr kapattim. Nvidia da fast sycn ac ve oyun ayarlari hersey acik ultra cözünürlük native supersampling 2x yap yag gibi akiyor su an bende. driver 375.70

    Ayar farketmiyor hocam ultra da yapıyor ayar kissamda yapıyor 140 fps den bi anda 10lara inip tekrar 140 Ğ çıkıyor oynanmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    sistemimiz assagi yukari ayni benim dedigim ayarlarda dener misiniz?
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/DycWBQ2HGZw soyle birsey var cogu kiside ise yaramis ve oyun icinde ayar degistirip oyunu yeniden baslatmassam bendede 10 a dusuyor fps. Yada oyundayken surekli alt tab yaparsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xender_Cage kullanıcısına yanıt
    vallahi res atsam dahi ani hareketler yaptığımda hala fps droplar oluyor 40-50 lere iniyor
  • Oyuna bolca ince ayar getirmişler ve grafik olsun ses olsun yenilenmiş. Zaten sevdiğim bir başyapıtı yine çok sevdim, bitirmeme az kaldı. Çatışmalar daha gerçekçi ve sürükleyici olmuş. İnfinite Warfare'den kat kat daha güzel ve zevkli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizamanda -- 22 Kasım 2016; 10:11:23 >
  • Bu oyunun Steam'da ayrı olarak satışı var mı, Multiplayer aktif mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST

    Bu oyunun Steam'da ayrı olarak satışı var mı, Multiplayer aktif mi ?

    Bende merak ediyorum. Konsolda oynuyor insanlar ancak pc de ne durumda ? Steamde 49 liraya satilan aynisi mi ve multiplayerda oyuncu var mi ?
    Pc icin remastered versionu nerede bulabilirim ayrica?
    Benim pc cok iyi degil o yuzden remastered i acmazsa diye steamde normal versiyonunu satin alip mp oynayamaz miyim remastered alanlarla birlikte ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 8 Aralık 2016; 14:59:38 >
  • herkese merhabalar, online çok oynadım zamanında xfire ile pc de. Zaman açısından ve Windows 7 den 10 a geçince artık oyunu bırakmıştım. Tekrardan geldiğini gördüm ve indirdim.

    herkes gibi benimde sorularım var online oynamak için ne yapmak gerekiyor ? orjinal satın almak mı yoksa key filan almak mı gerekir ? birde steam hesabına ihtiyac duyuluyor mu origin var bende birtek şuan. Online oynayan kişiler yardımcı olabililer mi ?
  • arkadaşlar sadece Remastered versiyonu alabiliyormuyuz acaba?
  • VuvuzelaTR kullanıcısına yanıt
    korsan indirirsin orijinal maalesef.
  • 42 gb lık versyonu indirdim malum yerden müthişşş olmuş


    arka arkaya 3 4 bölüm oynadım fps drop öyle çok ciddi bi durum yaşamadım ancak gercekten ekran kartı ve işlemciye abanıyor gibi geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 27 Mart 2017; 14:22:5 >
  • Hort..


    Hafta sonu bitirdiğim efsanelerin efsanesi bir oyun. Xbox 360 Limited Edition COD: MW3 ile oynadım. Üzerinden 14 yıl geçmesine rağmen dönemine göre şahane grafiklere sahip, hikayesiyle bir oturuşta bitirdiğim bir oyun oldu. Hikaye modu için konuşacak olursam sesler ve yapay zeka baya baya başarılı. Keşke senaryo biraz daha uzun olsaydı. Dünya savaşlarından sıyrılıp modern savaşları konu edinmesi çok iyi olmuş. Ardında hemen devam oyunu olan MW2'ye başladım. Sonrasında da MW3 ile hikaye tamamlanacak sanırım neyse ki onu da oyunun orijinalliğini bozmadan Xbox 360 ile deneyebileceğim Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] 


    Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU]
    Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU]




  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.