Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna giremiyorum d3dx9_34.dll hatasını veriyo dosyayı buldum attım c sistem 32 ye ama hala aynı pc vista sorun olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbolat68

Sayın Arkadaşlar; bir bölümde takıldım. Bitiren arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Yerden 2 adet füze atılıyor. Ondan sonra biz bir bölgede füzenin atıldığı koridorlu kısmı giriyoruz. Burda füze kontrol odasını bulup füzeleri durdurmamız gerekiyor. bütün düşmanları öldürüyorum. kimse kalmıyor. en son o odanın olduğu bölüme kadar gidiyorum. geri sayım devam ediyor. 4-5 dk kalıyor. odanın dibine kadar gidiyorum fakat boş bir oda var orada 2 adet kırmızı ışık yanıyor odada borulardan başka bir şey yok. Fakat kontrol odasını bulamıyorum. Bu kontrol merkezi odasına nasıl giricez.

yardım edermisiniz.

kardeş bi duvara geliyosun sonra c4 yerleştirip o duvarı deliosun ordaki bütün düşmanları indir sonra alttaki pusulaya bak bi tane parlayan klavye olcak orda f ye basılı tut dolunca captanı takip et.

• arkadaşlar ps3 e mw almayı düşünüyorumda multiplayerda oyuncu sayısı yeterlimi? mw2 ve b.o var onuda alıyım diyorum pc de oynamıştım bi aralar ama pc kötü oldugu için pek zevk alamamıştım.
  • Oyunu 2 Kere Bitirdim Önce Regular Sonra Hardener.

Veteranda Nasıl Oynanıyor Beyler ? Aşırı Zor Yapmışlar Nereye Gitsem Hemen Ölüyorum ? Birisi İpucu Versin
  • ya bir konu var cod4 te mp oynamayı anlatan ayrıntılı bi yazı yazmıştı arkadaş patch patch indiyoduk korsan için o konuyu bulan gören insanlık namına en yakın karakola haber versin
  • bu kamufle olan bölümü nasıl gectin yardım ededbilrmisin napmak gerekiyo burda?
  • Arkadaşlar xbox 360 online oynanma oranı hala iyimidir acaba? bilgisi olan var mı? orjinal kullanıcıyım bi arkadaşta iyi bir fiyata buldum, almamı tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samin50

bu kamufle olan bölümü nasıl gectin yardım ededbilrmisin napmak gerekiyo burda?

adam ne diyorsa ve ne yapıyorsa onu yap geçersin arkasından ayrılma.
  • kernelbase.dll hatası alıyorum nedendir arkadaşlar ? oyun başlamadan açılışta hata veriyor hemen
  • Call of duyt 1 e bakın bide 7 ye bakın cok fark var cod 1 de 1950 ler cod 7 de 2050 lerde moder silahlar fln gelişmişseVdim bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AteistBoy

Call of duyt 1 e bakın bide 7 ye bakın cok fark var cod 1 de 1950 ler cod 7 de 2050 lerde moder silahlar fln gelişmişseVdim bunu

CoD 1,2,3 WWII
    CoD 4 1996-2011
    CoD 5 WWII
    CoD 6 2016
    CoD 7 Cold War 1968 1980 arası
    CoD 8 2016
  • Oyun içi ayarlardan konsolu etkinleştirin. Ana menüde konsol tuşuna basarak (é) konsolu açın ve seta thereisacow "1337" yazıp Enter'a basın. Daha sonra spdevmap yazıp Enter'a basın. Bir hata alacaksınız, sorun yok devam edebilirsiniz. Artık oyun sırasında aşağıdaki kodları konsoldan girerek hileleri kullanabilirsiniz:

give all - Tüm silahlara erişim
    god - Ölümsüzlük
    noclip - Her yerden geçebilirsiniz
    notarget - Düşmanlar size ateş etmez
    give ammo - Tam cephane
    jump_height # - Yer çekimi ayarı (Normali 39)
    timescale # - Zaman ayarı (Normali 1.00)
    cg_LaserForceOn 1 - Tüm silahlara lazer ekler
    cg_drawGun - Silahı kaldırır
    cg_fov - Herhangi bir silahla zum yapabilirsiniz
  • arkadaşlar gameranger da oyunu online oynarken bir server dan sebepsiz yere banlandım gameranger ı yeniden kurup yeni bir nick alırsam düzelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiCkBuLaMaDıM!!

arkadaşlar gameranger da oyunu online oynarken bir server dan sebepsiz yere banlandım gameranger ı yeniden kurup yeni bir nick alırsam düzelir mi?

bu video ki herhangibir keyi gir düzelir.

• quote:

arkadaşlar gameranger da oyunu online oynarken bir server dan sebepsiz yere banlandım gameranger ı yeniden kurup yeni bir nick alırsam düzelir mi?

sebepsiz hiç banlanılırmı ya herkes sebepsiz dio açıyolar aimbotu banlanıyolar sonra oyunun forumuna sebepsiz banlandım banımın açılmasını rica ederim zaten hep sebepsiz olur bende mw2 den banlandım hile kullandım diye girip aiw forumlarına ben sebepsiz banlandım banımı açınmı diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55SuperSpy55

quote:

sebepsiz hiç banlanılırmı ya herkes sebepsiz dio açıyolar aimbotu banlanıyolar sonra oyunun forumuna sebepsiz banlandım banımın açılmasını rica ederim zaten hep sebepsiz olur bende mw2 den banlandım hile kullandım diye girip aiw forumlarına ben sebepsiz banlandım banımı açınmı diyim

ne alakası var bir oyun için yalan mı söylicem ben oyun korsan üstelik

• ben yeni başladım cod 4 e
  • bende yeni başladım cod 4 e ama online için orjinal cd key bulamadım.
  • village_defend.ff dosyası lazım arkadaşlar birisi upload edebilirmi?
  • Beyler multiplayer oynarken oyuncu yeniden doğma süresini kısaltmak için konsola ne yazıyorduk bi yardımcı olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.