Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.137
Cevap
5
Favori
302.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: spice boy

hatırlıyorumda bu oyun ıcın FISS cıkcak dıyenler vardı yaa nerde onlar acaba

genelde zaten her oyun için FIISSS çıkcak diyenler var ama onlar belli bi zaman sonra kayboluyolar oyunun çıkmasına az kala gene dönmüşlerdir mekanlarına bu seferde hangi oyuna b*k atsak diye düşünüyolardır
  • quote:

Buyrun benim.Ama ben FISS çıkacak demedim.CrySis bundan daha iyi dedim ve propaganda içerdiği için veya 2.Dünya Savaşından günümüze geldiği için oyun kitlesinin azalacağını diğer yandan da 2.Dünya Savaşından çıktığı için kitlenin biraz artacağını söyledim ve her zaman bu dediğimin arkasındayım.
  • Demonun boyutu ne kadar olcak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

quote:

Buyrun benim.Ama ben FISS çıkacak demedim.CrySis bundan daha iyi dedim ve propaganda içerdiği için veya 2.Dünya Savaşından günümüze geldiği için oyun kitlesinin azalacağını diğer yandan da 2.Dünya Savaşından çıktığı için kitlenin biraz artacağını söyledim ve her zaman bu dediğimin arkasındayım.

piyon ne bılım ben senın dedıgını yaf caktırmaa.

• quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

quote:

Sakin sakin

Demo bir gelsinde konuşuruz, gerçi bayrama denk geldiğinden pek oynanmayabilir ama nede olsa oyun delisiyiz ne yapsak yeridir

• quote:

Orjinalden alıntı: sameducer

ekran kartı arkamdan vurmassa oynayabilirim

benimki vurcak gibi görünüyorçok kötü benimkiram desen 512
  • Gelsin de bir görelim, güzele benziyor, anlaşılan benim konfigrasyon yetecek gibi, sadece biraz ekran kartından şüpheliyim,
  • The demo will be mirrored in our download area
    A PC demo for Call of Duty 4: Modern Warfare will be available this Thursday at 09:00AM PST (thanks Blues). In the works at Infinity Ward, the game promises to arm gamers with the most advanced and powerful arsenal of modern day firepower to fight a new war in the world’s most treacherous hotspots. The game will be released on November 6th.

perşembe günü sabah 9 da çıkıcakmış

saat farkıyla sanırım akşam elimizde olur demo

shader pixel 3.0 şartmı oynamak için?
  • iştte bu iyi haber....
  • way way çok fenaya benziyo oyun çıksada oynasak
  • Son 1 gün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Son 1 gün.

demo kaç gb olacak haberin varmı
  • bence bu oyun cod2 den cok farklı olacak. grafik bakımından yanı super olacak 1-2 mükemeldi 3 te güzel olur
  • demo bence en az 1 gb olur artık yeni oyunlar 2 dvd çıkmaya başladı tam sürümde dvd9 olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

bence bu oyun cod2 den cok farklı olacak. grafik bakımından yanı super olacak 1-2 mükemeldi 3 te güzel olur

bu 3 değil 4....3 sadece konsola çıkmıştı...şimdi her ikisinede çıkartıyolar...ve cod4 mohanın her türlü önüne geçeceği kesin..
  • demo çıksın bakalım nasıl sistem isteyecek görücez umarım güzel oyun olur
  • çok az kaldı 1 günden bile azbenim pcnin özellikleri düşükama olsun diğer arkadaşlar oynar anatır bize
  • SON 1 GÜN BEYLER SABREDİN ZAFERE GİDEN YOLDA CEKİLEN CİLE KUTSALDİR

9 da ben okulda oluyorum 13:45 eve gelirim indirmeye başlarim

bu arada demoda MP destegi olacak mi?
  • Yarın çıkıyor demekHayırlı olsun
  • oleeeeeeyyy demo gelio ama benim pc nin demoyu bile kaldıracağını zannetmiyorum geçen airborne aldım çalıştırmadı sinir oldum inş.bu da öyle olmaz
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.