Şimdi Ara

Call of Duty Mobile [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
12
Favori
30.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gameloop emülatörde tanıla kısmında entegre grafik kart görünüyor. Halbuki açılışta yüksek performanslı nvidia kart olanı seçiyorum. Bu yüzden sanırım kasıyor. Çözümü bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nevergiveup87 N kullanıcısına yanıt
    Sıralamada ve ço maçlarda hileden geçilmiyor.
    Işınlanan kaç metre zıplayan bir şarjör mermi yiyip ölmeyen.. keskın nişancı silahını tabanca gibi kullanan hepsi denk geldi..
    Oyunda hile yapmayan nadir tayfa kaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben pc versiyonuna geçtim artık.
    gir çık yapıyorum mobile versiyona battle pass 50 olunca bırakacağım 45lvde
  • Yemin ediyorum adamın göğsünün ortasına bir tam dolu şarjör 7.62 boşalttım ölmedi adam.. Sonra elindeki pdw 57 ile sıktı geçti üstümden.. Zaten pc oynayanlar yüzünden, ki pc de oynamak başlı başına bir hile zaten birde bunlar çıktı şimdi..
    Be beceriksiz herif telefondan oynanan bir oyunda klavye mouse kombinasyonu ile zaten benim kat be kat önüme geçiyorsun birde utanmadan böyle hilelere mi basvuruyorsun..
    Beceremiyorsan bırak git Mario falan oyna...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukaan kullanıcısına yanıt
    Bugün mavi akm yi de alıp oyunu bıraktım.
    O adamında hatası değil aslında hile telefonda da var
    Asil mevzu pc ve telden oynayanlar eşleşme eli birbirleriyle pubg de var bu bunda yok aynı emulator ama oyundan kaynaklı bir durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ragdoll nedemek cokyuksek grafikte oynuyorum ragdoll kapalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun harika fakat mobil oyunu neden pcde oynarsın anlamamki pcden PC versiyonu ile oyna mobilden mobil klavye ve mause ile dokunmatik ten oynuyan adamı vurduğunda ne keyif alıcaksın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-06E5E5CCD -- 26 Nisan 2020; 6:36:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes hileden bahsetmiş ama , global sürümden beri Mobilden oynuyorum , 2sezondur da Br ve Co da legandary rütbesindeyim hiç hileye denk gelmedim. Emülatör den oynayan adam la mobil giriş yapan aynı oyuna atmıyor bilginize.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yeni harita ve diğer değişiklikler için oyun içerisinde güncelleme yapınız yazıyor fakat store da güncelleme yok yeni güncellemeyi alabilen oldu mu?
  • Aynı işlemi bir kaç kez yaptım, güncelleme göründü fakat yüklemesi.Ben de oyunu sildim şimdi de indirmiyor. Elimdeki den de oldum

    Şimdi yüklemeye başladı ama çok yavaş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catkara -- 29 Nisan 2020; 16:42:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese selam ,
    Envanter de bulunan bu aşağıda saydıklarım ne işe yarar ?
    - silah dp kartı (silah güçlendirme dışında)
    - takas eşyası sevgililer günü tılsımı
    - soytarı şapkası
  • oyun açılış ekranında kalıyor bir çözümü varmı acaba sildim tekrar kurdum cihazı yeniden restore ettim ama yine açılmıyor

    cihazım iphone 11 pro max
  • gameloop üzerinden oynayanlar mikrofonda ses çoğu defa gidiyor oyunda arada geliyor bunun çözümü var mı ?
  • Oyunu Sezon 1’de oynamaya başlamıştım, o zamanlar hile çoktu doğru ama şimdi hile yok 100 oyunda 1 tane anca.. Adamlar gerçekten iyi oynuyorlar kabullenmeniz gerek sıralamada 20k puanım var dünya sıralamadaki adamlarla çok oynadım onları görseniz neler diyeceksini demek ki
    Bende yeni kanal açtım yeni yeni videolar çekiyorum fakat türkiyede oynayan eleman çok az o yüzden pek tutmayacak gibi duruyor. Kanalımı incelemek isteyenler için;
    https://www.youtube.com/channel/UCy-gmTyhqxpMsKaONAym2Vw

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar, daha önce yükleyip oynadım ve sonrasında silmiştim. Tekrar yükledim şimdi, kaldığım yerden devam edebilir miyim ?
    İphone7

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkçası ben efsanevi 15k puanı olan bir oyuncu olarak. Pubg, csgo gibi oyunlara nazaran hilenin neredeyse %1 falan olduğunu düşünüyorum. tablet ve mobil ayrımı var bazı oyuncular tabletten gerçekten harikalar yaratabiliyor bende telefondan 3 parmak oynuyorum. Hile demeden önce kendinizi geliştirip biyerlere gelip sonra konuşmak gerektiği kanaatindeğim türkiye milli takımı ile bile maç atıyoruz hani gerçekten çok çok iyi oyuncular özellikle yurtdışında var.
  • Mobil oyuncularla emülatör oyuncular asla eşleşmiyor oyun bunun bilgisini zaten siz emülatörden girerken veriyor. Oynadığınız telefonun özellikleri düşük yada iyi oynadığını sanan acemilerden iseniz oyunda hile kullanıldığını iddia etmeniz de gayet normal zira hile olayı bence oyunda hiç YOK. 12 gb ramli ve 120 hz yenileme hızına sahip bir telefon kullanan oyuncu ile karşılaşırsan adam DL-Q33 ü bile AK-47 gibi kullanıp seni sinek gibi avlar sana nefes bile aldırmaz ; sen ona bir şarjör boşaltırsın o ölmez ama o seni tek atışta vurur ki aslında o seni senden den evvel görmüş ve vurmuştur senin cihazın vurulduğunu sen şarjörünü boşalttıkdan sonra ancak algılar sende hemen hileci iftirasını yapıştırırsın. Birde taktik düzen bilmek lazım haritayı su gibi ezberlemiş bir oyuncuyla kolay başedemezsiniz profesyonel oynamak hile değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVAŞ-TR -- 6 Haziran 2020; 13:42:47 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SAVAŞ-TR

    Mobil oyuncularla emülatör oyuncular asla eşleşmiyor oyun bunun bilgisini zaten siz emülatörden girerken veriyor. Oynadığınız telefonun özellikleri düşük yada iyi oynadığını sanan acemilerden iseniz oyunda hile kullanıldığını iddia etmeniz de gayet normal zira hile olayı bence oyunda hiç YOK. 12 gb ramli ve 120 hz yenileme hızına sahip bir telefon kullanan oyuncu ile karşılaşırsan adam DL-Q33 ü bile AK-47 gibi kullanıp seni sinek gibi avlar sana nefes bile aldırmaz ; sen ona bir şarjör boşaltırsın o ölmez ama o seni tek atışta vurur ki aslında o seni senden den evvel görmüş ve vurmuştur senin cihazın vurulduğunu sen şarjörünü boşalttıkdan sonra ancak algılar sende hemen hileci iftirasını yapıştırırsın. Birde taktik düzen bilmek lazım haritayı su gibi ezberlemiş bir oyuncuyla kolay başedemezsiniz profesyonel oynamak hile değildir.
    Hocam senin dediğin şuan için doğru ayrı eşleştirme sistemi var. Oyun kolu desteği yazıyor hatta fakat bu yeni gelen birşey. İlk çıktığında ve ilk sezonda KD oranına göre eşleşme mantığı vardı. Şimdi ise emülatörü ayırdılar ve emülatörden bu aralar az kişi oynadığından olsa gerek sürekli bot geliyor karşıya. Botlarla oynamak son derece keyifsiz hale geldi şahsen ben bıraktım. Mobilde zaten kaldırmıyor.




  • OlanzapineDreams kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Yanliz 60 hz ekran ile 120 hz ekran akicilik olarak tabiki gözle görülür bir fark olacaktır. Lakin dediğiniz gibi, adam sana bir şarjör boşaltıktan sonra anlaşılacak bir durum değildir. Sizin o dediğiniz etken İnternet ile alakalı olan durumdur. Telefondaki donanım dan kaynaklı fps farkı, 1.2 ms den daha düşük değerlerden dır ki. insan refleksi bunu anlayamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of Duty Mobile [ANA KONU]

    Yeni gelen görevdeki AR ile hangi silahlar kastediliyor. Bilen biri var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.