Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
5
Favori
655.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam dogru yapıyosun sorun var senden kaynaklanmıyo emin olabilirsin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdaldarici

arkadaşlar bugun 16 01 2005 de yani eye den bağlantı yapmaya çalışıyorum server full deyip duruyor ama boş yer gözüküyor reflesh te yaptığım halde 2/20 gözüken bir servere giremiyorum artı adamların pingleri 500 lerde bu ne ya yalnışmı yapıyorum biri yardım etsin halbuki dün evelsi gün güzelce oynadım simdi ise bunlarla karşılaşıyorum yardım edenlere sevgiler

senden kaynaklanmıyo hatlarda problemvar
  • yani kimse oynayamıyor adsl de problem var net te yavaş gibi neyse yarın tekrar bakacaz heralde

şansa bak ya tam alıştık adamları indirmeye rahat rahat oynuyorlardır şimdi belkide girmeyelim diye yaptılar

sağol hocam
  • ustalar bugün gerçekten sorun var giremiyorum hiçbiryere.
    hergün söyleyin sevrerı akşam 10dan sonra ordayım dağıtalım avrupalıları...
    gösterelim türkleri...
  • dagıtalım kardes....
  • 1.sayfada ve 5. sayfada bazı özel IP ler var
    mesela en düşük pinglere sahip COD:UO SERVERLERİ 84.107.136.121:28960 BUNLAR 1.51 TABİ
    194.109.162.190:28960
    193.225.82.92:28960

COD SERVER 1.5 :161.53.95.154:28960
    83.142.72.7:28960
    209.86.61.7:28960
  • ya ustalar bana da bır yardım elı uzatsanız şimdi sorunu soluyom

bende eskı cod var ılk olanı onla oynayabılırmıyım oynamam ıcın ne gereklı patch vs...
    bıde ben denıom onlıne cd key ıle hata verıoo use cd key falan onu nasıl cozucez

arkadaslar sorunlarımı cozebılırsek bende girebilirim yardım edinde cozelım sorunları
  • Bu cevap da klasiklesti ama yine de söyleyelim" 1.sayfaya bak hersey yaz1yor"
  • ya bu offensivi yüklemek ne kadar uzun sürüyor daha çabuk bir işlem yokmu
  • Ya xulux bak nedıom su catısma gunlerı nı 2 gun yada her aksama alsak olmazmı ben bugun yenı alıom oyunu kuracam artık her aksam catısma yapalım zevklı sarar ne dersiniz??
  • kardes4
    mmadyb@gmail.com(msn)
    alıstırma bölümü geçilmiicek yermi be:D
  • Şimdi ilk önce klasik CoD'u kurdum, sonra hiç bi crack falan yapmadan United Off. u mu kurmam geerkiyo??
  • cod oynayacaksan yamaları kurmalısın önce 1. sayfada herşey yazıyor hepsini yap ordaki linklerdeki herşeyi indir ve kur sonra crck eye den bağlan nev server diyerek
  • xulux
    neden her akşam 10 dan sonra verdiğin ıp lerde olmuyoruz birde dünkü problem çözüldümü bilen varmı
  • yurtiçi çıkışlarda sorun var,marmara denizinde kablolar kopmuş yine,birkaç gün unutucaz sanırım cod uo'yu.düzeldiğinde bende varım haberiniz ola..
  • evet bencede her aksam saat 10 da yapsak cok ıyı olur nedıosunuz arkadaslar her aksam saat 10 da yapalın ne dıosuuz
  • ben daha öncede söylemiştim 10 dan önce söyleyin serverı yada sabit bi server belirleyelim 10 da herkes gelsin...
  • ewet doğru her gün 10 da oynarsak daha ii olur arayı fazla uzatmayalım.
  • ya bende Simdi call of duty vaR UO YOK BENIM SIMDI SIRAYLA NELER YAPMAM GEREKIYOR?
  • BEN SIMDI 1.5 PATCH I YÜKLÜYORUM ONDAN SONRASI ANLATIRSANIZ ÇOK SEVINIRIM.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.