Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
5
Favori
655.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan topic i sen aççtın diye sen sahiplendinmi topici ne la varmı öle şey. gelde kafana vereyim call off da. süt zamanı geldi gel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

doğru konuş hıyarlık yapma iyi niyetli olarak cağırdık işte gelen gelir gelmeyen gelmez !

1) düzgün konuş

2) CoD'yi düzenleyen xulux önce onunla konuşup kendi serverında düzenlenmesini söyleyebilirdin. Böylece böyle tatsız bir tartışma olmazdı.
  • bizde iyi niyetli olarak çağırdık topiği o açtı diye herkes orayamı gidecek
  • ne kadar mantıksız bir yorum
    okadar yorum gördümde bukadar basitçe at gözlüğü şeklinde yorum görmedim.

iyi her call of duty oynamak isteyen bir topic açsın illa herkes onun serverinde oynatycak diye KAİDE mi var.
    arjkadaş iyi niyetli olarak fazladan topic açılmasın diye bu topicde çagırmuıs.
    iyi biz 15 arkadaşız herbirimiz açalım birer tane konu
  • kötü bir niyetim niye olsun kardeşim bizde forumdaki arkadaşlarımız davet ettik gelen gelir gelmeyen gelmez bu kadar basit ama sen kalkıp terbiyesizlik yapma gibi ukalaca konuşuyorsun
  • xulux'a katılıyorum.... Nispeten uslubun düzeltilmesi gerekli ama genel anlamda bir topiğe böyle burasını boşverin bana gelin gibi söylemlerin cevabı ancak bu olur...

HYDRA lütfen biraz daha dikkatli olussan bu konuda bu topicler daha sakin olacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: java

xulux'a katılıyorum.... Nispeten uslubun düzeltilmesi gerekli ama genel anlamda bir topiğe böyle burasını boşverin bana gelin gibi söylemlerin cevabı ancak bu olur...

HYDRA lütfen biraz daha dikkatli olussan bu konuda bu topicler daha sakin olacaktır...

allahım sabır! hocam ben burayı boşverin demişimmi biz davet ettik gelen gelir gelmeyen gelmez neden bukadar büyüttünüz anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: AncyrA

ne kadar mantıksız bir yorum
    okadar yorum gördümde bukadar basitçe at gözlüğü şeklinde yorum görmedim.

iyi her call of duty oynamak isteyen bir topic açsın illa herkes onun serverinde oynatycak diye KAİDE mi var.
    arjkadaş iyi niyetli olarak fazladan topic açılmasın diye bu topicde çagırmuıs.
    iyi biz 15 arkadaşız herbirimiz açalım birer tane konu

+1000000000
  • hıyarlık yapan oyun sırasında adam çağırandır yani sen.
    pişmaş aşa su katılmaz bunu bilmeyecek kadar boş adammısın.bugün geldik baktık servere
    ama senin serverdeykende kimsye bakın ben serverim var oraya gelin demedim değilmi?
    demekki hıyar pişmiş aşa su katanmış

java ve sanal beni savunduğunuz için teşekkürler.su katanları sevmiyorum.yok yani bunu oyun sırasında yapıyorlar buna kızdım.yoksa burda çağırmış çağırmamış banane.
    bende girdim baktım iyi serveri var ama oyun sırasında adam çağırmadık ve çağırmayızda anlaşıldımı?
    ayrıca öyle gıcık kelimler konuşmasınlar ben konuşursam kalbi kırılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xulux -- 16 Ocak 2005, 0:05:36 >
  • ben susayımda ağzımdan fazla kötü söz cıkmasın allahım bu forum niye böyle oldu
  • evet sen sus
  • bundan sonra her açtığın topicte herkesi davet edecem göreceksin bu forumda sen yokken biz vardık kimsinki sen bana benim topiğimce kimseyi çağırma diyebiliyorsun yiyorsa engellede göreyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HYDRA -- 16 Ocak 2005, 0:11:16 >
  • XULUX

sen kimsinki kişilere şunu yap bunu yap diye emir verme cüretinde bulunuyorsun ... kendini denk al. otur sütün yarım kalmış bitir. birazdanda zıbar yat.
  • ayrıca demin sen bizim serverdaydın sen niye bizim servera geldin ozaman ?
  • quote:

XULUX

sen kimsinki kişilere şunu yap bunu yap diye emir verme cüretinde bulunuyorsun ... kendini denk al. otur sütün yarım kalmış bitir. birazdanda zıbar yat.

lan sütoğlan forum acemisi sen kimsin lan akıl filan veriyosun?burda ben bir oyun oynanırken arkadaşları bir yere davet etmin yalnış olduğunu terbiyesizlik ettiğini yazıyorum sana ne oluyo?sana giren çıkanmı var dümbük?

hydra sana gelince insan bir özür diler "yalnış yaptım" der olayı kapatır.sendenmi kokucam?sen benden önce forumda oldunda ne oldu adammı oldun? adam oldunda niye ADAM GİBİ davranamadın?
  • kardeşim sen madem topic i açtım diye topic e sahiplik yapıyorsun ne işin vardı bizim oyun oynadıgımız serverda. eşkiyamısın sen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xulux

quote:

XULUX

lan sütoğlan forum acemisi sen kimsin lan akıl filan veriyosun?burda ben bir oyun oynanırken arkadaşları bir yere davet etmin yalnış olduğunu terbiyesizlik ettiğini yazıyorum sana ne oluyo?sana giren çıkanmı var dümbük?

hydra sana gelince insan bir özür diler "yalnış yaptım" der olayı kapatır.sendenmi kokucam?sen benden önce forumda oldunda ne oldu adammı oldun? adam oldunda niye ADAM GİBİ davranamadın?

hocam bak ilk çemkiren sendin yazını okuyunca şaşırdım açıkcası bu celal ? demin sende bizim serverdaydın ha oserver ha bu server ne farkedecek OYUN OYNUYORUZ sonuçta neden böyle diklendiğini anlamış değilim sen bizim servera geldinde sana birseymi dedik bizde senin server ına geliriz bunda bukadar büyütecek ne var cocuk olmayalım lütfen
  • hem suclu hem güçlü gafayı yicem
  • büyütecek bir şey yok ama sende ayıp ettin geri çekilmesini bilmiyorsun
    evet geldim oynadık.amaç burda zaten birliği sağlamak.ben niye açtım bu topiği(bu arada topic bana tapulu değil)
    türklerin yabancı bir serverde buluşup italyan fransız veya ispanyol gibi yabancı serverlerdeki cod oynunu oynaması için çağırdım değilmi*
    dünde zaten onlarda geldiler güzel bir maç oldu.ama oyun ortalarında sen ortyaya çıkıp "hadi isteyen bizim serverde deathmach var oraya gelin "deyince kafama soldan geldiler yani
    bunu oyunun sonunda yapsaydın EYVALLAH başım gözüm üstüne
    yoksa sen açmışsın serverini yazmışsın bende destek verirism zaten pingin düşük olması sebebeiyle benimde hoşuma gitmedi değil yani ok
    bir de şu ER'ine söyle bir halt bilmeden zıplayıp durmasın
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.