Şimdi Ara

CALL OF DUTY İNTERNETTEN ONLİNE NASIL OYNANIR?HEMEN BURAYA BAKIN (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
5
Favori
655.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xulux

büyütecek bir şey yok ama sende ayıp ettin geri çekilmesini bilmiyorsun
    evet geldim oynadık.amaç burda zaten birliği sağlamak.ben niye açtım bu topiği(bu arada topic bana tapulu değil)
    türklerin yabancı bir serverde buluşup italyan fransız veya ispanyol gibi yabancı serverlerdeki cod oynunu oynaması için çağırdım değilmi*
    dünde zaten onlarda geldiler güzel bir maç oldu.ama oyun ortalarında sen ortyaya çıkıp "hadi isteyen bizim serverde deathmach var oraya gelin "deyince kafama soldan geldiler yani
    bunu oyunun sonunda yapsaydın EYVALLAH başım gözüm üstüne
    yoksa sen açmışsın serverini yazmışsın bende destek verirism zaten pingin düşük olması sebebeiyle benimde hoşuma gitmedi değil yani ok
    bir de şu ER'ine söyle bir halt bilmeden zıplayıp durmasın

hocam o oyun başlarken ben zaten serdar 21 ve phalanx tr vardı onlara demiştim bizim arkadaş daha düşük pingli server kuracak diye onlarda ok dedi... daha sen yoktun, sen sonradan geldin sen kıskanmışsın anlaşılan bu konu ile ilgili özür dileyecek birsey göremiyorum haa ama sana hıyar dediğim için özür dilerim o ayrı ama sende bundan sonra bu kadar tepki verme ....
  • ok olay anlaşıldı o halde
    ayrıca geçte gelmedim.sadece obnlar saat 10 dan önce gelmişler.ben sozamanından yarım saat önce girdim ok
    neyse sonunda bir yere vardık
    verdiğin IP ye destek vereceğim bilesin
    silah ve haritaların değişmesine ve güzel olmasına dikkat ederseniz desteğim sürecektir
    iyi geceler
  • quote:

Orjinalden alıntı: xulux

ok olay anlaşıldı o halde
    ayrıca geçte gelmedim.sadece obnlar saat 10 dan önce gelmişler.ben sozamanından yarım saat önce girdim ok
    neyse sonunda bir yere vardık
    verdiğin IP ye destek vereceğim bilesin
    silah ve haritaların değişmesine ve güzel olmasına dikkat ederseniz desteğim sürecektir
    iyi geceler

ok bizim oynadığımız 1.51
  • ya alooo bana bakın ECCÜK BIRAKIN TARTIŞMAYII kardeiler kacgunden berı kendımı yıyorum bana cod 1,5 patch lınkı yazın ındırıım
    pahalnx ın yazdıgı hep hata verioo baska lınk yazarsanız SEVİNİRİM
  • ok bizde ordayız zaten

nakkas 1. sayfanın en üst konusuna bak aradıkların orda ok
    zaten İMZAMDADA cod yolu var tıkla oraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xulux -- 16 Ocak 2005, 10:06:40 >
  • hiç bu derde derman yokmu bende cod multi yaparken mermiler vs sora gidio..
  • saol xulux ındıromm yaa bıde şeyi konusalım bıraz su kpaışma olaylarını ya her akşam yada ıkı gunde bır yapsak fena olmazmı 1 hafta olunca ara fazla uzuo hee ne dersiniz
  • multiplayer optioons en altta..
  • öncelikli olarak merhabalar

ben burada yeniyim server muhabbeti tartışmaları deneniyle foruma üye olma ihtiyacı hissettim.
    Akşamı serveri kuran kişiyim. Yaş 33 Manisanın bir ilçesindeyiz ve Kendi Cafe grubumuz var.(Call Of Duty için)
    en gencimiz 30 yaşında... Her kesimden (diş hekimi, mühendis,işçi arkadaşlar var) Haftada bir iki ya kafede yada ben server ayarlıyorum buluşuyoruz oyun amaçlı...

Bunları niye anlatıyon derseniz;
    amaç güzel ve nezih bir oyun oynama ve muhabbet ortamı oluşturmak, herkez her zaman müsait olmuyor ama olunabildiği zamanlarda messenger üzerinden irtibat kurup Call OF oynamak
    Ip miz dinamik olduğu için benim bunları msn üzerinden dağıtmam gerekiyor.
    Bu bir dezavantaj ama grup dışı girişleri engellemek için iyi bir yol.
    Avantajlarımızdan biride pingin 100 civarı olması...Bu da güzel ve keyifli bir oyun oynamamızı sağlıyor.
    Msn'em sürekli açık Toplu isteklerde ben oynamasam da server açabilirim akşamları (19-22 saatleri arası)

ricam şu
    20 yaş üstü(aşağıdaki kurallara uyan gençlerde kabulümüz)
    Cıvıtmayacak--küfür ve tartışmaya girmeyecek--polemik yapmayacak
    amacı güzel bir ortamda oyun oynamak isteyen arkadaşların
    msn grubuma katılın messenger maillerinizi verirseniz listeme dahil edecem oyun oynarken online sanız sizi de davet edecem

MERAKLILARINA DUYURULUR
  • yaw ben daha antreman bölümünü geçemedim bir türlü nasıl geçecez burayı yahu
  • call of dutynın 1 de 2de bıttı
  • sakın olun
  • hocam sen harikasın senin eline su dokucek adam yok sen 3 5 kişiye bakarak canını sıkma senin yaptıklarının 3 te 1 ni yapsınlar ondan sonra konussunlar . bide onlar yapsın da biz tebrik edelim boyle kendini bilmezlerle tartışmak bile sana yakışmaz ... madem bu isi cok iyi biliyolar yapsınlar far cry ı gorelim varmı beyler bu alemde bukadar tecrubeniz GORELİM
  • cok dogru mistik adama katılıyorum baska yapan varsa yapsın
  • saol nakkaSss dostum dogru olanlar herzaman dogrudur haksızlıga kesinlikle tahammulum YOK . ayrıca sana tesukkur ediyorum bana katıldıgın icin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikadam

saol nakkaSss dostum dogru olanlar herzaman dogrudur haksızlıga kesinlikle tahammulum YOK . ayrıca sana tesukkur ediyorum bana katıldıgın icin...

solaun dostlar
    yukardaki KARDEŞ güzel bir girişmde bulunmuş.inşallah bu girişiminde sadece cod değil bfwietnam veya far cry dada görürsek çok ii olur o zaman tam bir donanim kardeşliği başlamış olacak
  • onemlı değil mistikadam ama bende haksızılıga tahammul edemem dogru olanın her zamanın yanındayımdır ayrıca bende sana tesekkur edıyorum haksılıgı gundeme getirdigin için
  • nakkas haklısın
    bana kalsa her gün bu benim verdiğim veya yukardaki KARDEŞin serverinde buluşup takım kuralım derim.sonrada yabancı serverlere girip dağıutalım
    VARMISNIZ?
  • arkadaşlar bugun 16 01 2005 de yani eye den bağlantı yapmaya çalışıyorum server full deyip duruyor ama boş yer gözüküyor reflesh te yaptığım halde 2/20 gözüken bir servere giremiyorum artı adamların pingleri 500 lerde bu ne ya yalnışmı yapıyorum biri yardım etsin halbuki dün evelsi gün güzelce oynadım simdi ise bunlarla karşılaşıyorum yardım edenlere sevgiler
  • merhaba hocam bende oynadım hersey cok guzeldı ellerinize saglık ...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.