Şimdi Ara

Call of Duty: Infinite Warfare (2016) [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
4
Favori
6.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nerdeyse son 5-6 cod oyununu oynamadım buda öyledir kesin.Nerde eski call of duty serisi.Oyunu cd'ciden alıp cebime koyduğumda o heyecanla , eve ulaşana kadar elim cebimde giderdim cd düşmesin , bişey olmasın diye :) II.Dünya savaşı o atmosferler , eski heyecanlar.Yemişim grafiğini. 1 ve 2'de grafik bana şu an bile yeterki çözünürlükte sıkıntı yoktu sanırsam.Şu an bile yükler oynarım 1-2 yi.Eskiden adam akıllı single , offline oynardık hikaye modunda.Şimdi tamamen bu online zıkkımı oynanıyor.Online'a karşı değilim arada bende oynuyorum ama single'ı takmıyolar artık , benim uyuz olduğum konu bu.12-13 sene önce ne steam vardı ne bi şey.Bu allahın belası Denuvo'mudur neyse artık bunların yüzünden oyunların korsanı çıkmıyor.Eskiden oyunlar anında kırılıyordu.Üstünde bide türkçe dil yaması oh mis.
    Battlefield 1 bu konuda iyi oldu biraz , I.dünya savaşı olsun , türkçe dil desteği olsun , single'ı kötüydü fakat şu durumda en iyisi Battlefield 1.
    Sıkıntı hikaye modunda , single'da , offline'da :)




  • Arkadaşlar bence de eski call of duty ler yok ama sallamayın oyunu oynamamışsınız yorum yapıyorsunuz.Yok mu oyunu oynayan multiplayer da maç yapan iyi mi değil mi cevap verecek ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmandemi2

    Arkadaşlar bence de eski call of duty ler yok ama sallamayın oyunu oynamamışsınız yorum yapıyorsunuz.Yok mu oyunu oynayan multiplayer da maç yapan iyi mi değil mi cevap verecek ?

    Oyunu oynayanlarda yazıyor. Sen işine gelen kısımları mı okudun sadece?
  • Hikaye modu süper olmasada akıcı ve hikaye insanı sarıyor.Aslında yetkililerin açıklama yaptıkları kadar olmasa da bir arkadaşlık duygusunu oyunda hissediyorsunuz.Uzaydaki uçak savaşları bir süre sonra sıkıcı olabiliyor ama genel olarak beğendim en azından bf1 hikaye modundan daha zevkle oynadım diyebilirim.Grafikler genel olarak ortalamanın üstünde ama Advanced Warfare den pek bir artısı yok.Artık yeni bir oyun motoru yazmalarının zamanı gelmiş .Bazı yerlerde kaplamalar eski nesil olduğunu hissettiriyor.Yüz modellemeleri gerçekten çok başarılı .

    MP moduna gelirsek gerçekten çok ağır ve üstteki arkadaşların dediği gibi vuruş hissiyatı eski oyunların MP sine göre daha kötü gibi.Advanced Warfare den mp olarak hiçbir farkı yok diyebilirim.TF2 BF1 ve bu oyun arasında mp de en kötü bu diyebilirim.Gerçekten doğru düzgün hiçbir geliştirme yapılmamış MP de.

    Genel olarak benim gibi hikaye kısmına daha çok önem veren arkadaşlar için alınabilir durumda çünkü bu sene doğru düzgün hikaye modu başarılı olan bir oyun neredeyse hiç oynamadık gibi.Ama sırf mp içi alacağım diyorsanız BF1 ve Titanfall 2 dururken bu oyunu hiç almayın derim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: youngeagle_3


    quote:

    Orijinalden alıntı: osmandemi2

    Arkadaşlar bence de eski call of duty ler yok ama sallamayın oyunu oynamamışsınız yorum yapıyorsunuz.Yok mu oyunu oynayan multiplayer da maç yapan iyi mi değil mi cevap verecek ?

    Oyunu oynayanlarda yazıyor. Sen işine gelen kısımları mı okudun sadece?

    Bende oynamayanlar atıp tutmasın dedim zaten. Bilmeden yorum yapmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana ilk deneyimlerim iyi olarak geldi öncelikle ses konusunda iyi işler yapmışlar ilk 3 saat atmosfer açısından gayet güzeldi multiplayer videolarını izledikten sonra karar vereceğim bf1 yoksa cod mu aradayım şu anda.
  • Ben oyunu aldim ama ilk defa bir cod oyunda pisman oldum oyunu multisinde haritalarda cok gereksiz nesne var helede gereksiz ve yanlis yerlere koyulan araclar ya ustunde atlican yada yanidaki dar alandan gecicen her anlamda dusmanla yuz yuze geliyorsun hizli olan hayatta kalir birde oyunda bazi modlar yokmu yoksa rastgele harita secimlerindemi denk geliyor bilemedim hardpiont v kill comfirmed modlari gozukmuyor

    Bu sorun bendemi var yoksa sizde de varmi oyunu gunduzleri oynarken bir sikinti yok ama aksam oldumu oyunda asiri derecede donma ve takilma oluyor oyunda ama bu fps dusu degil fos gebelde 60 70 olarak gozukuyor bu sorun sanki ping cok yuksek te oyunda gecikme oluyor gibi ama ping de gayet iyi gozukuyor nette bazi oyun icin portlar var onlarida yaptim basda duzeldi ama belli bir sure sonra yine yapmaya basladi sizdede boyle bir sikinti varmi acaba oneri yada cozum verirseniz sevinirim

    IYI OYUNLAR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku53 -- 8 Kasım 2016; 14:50:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye Modu çok iyi en başlardayım efsane olmuş bence.
  • Merhabalar utku 53 hocam,

    benimde oyunda şöyle bir sorunum var, oyunda 80-125 fps arası alıyorum, fakat oyun başladığından beri mouse'u çevirmemle anlık duraksamalar yapıyor, oynanış zevki sıfıra iniyor, nereye bakarsam, hedefimi vs. hiçbirşeyi göremiyorum, anlık duraksamalar oynatmıyor

    bilgisayarım 6700k - 32 gb ram - gtx 970 - acer xb241h g-sync monitör

    oyundamı hata var nerede hata var anlayamadım ama bu şekilde oynanmıyor
  • torrenten indirdim ve blg da koskoca 100 kusur gb lik cop var.Gene yanilmadim ona uzuluyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bildiğin aksiyon dolu cod fazla bir beklentiye girmeden oynandığında gayet zevkli. Multi konusunda birşey söyleyemem cod multileri oldum olası hoşuma gitmemiştir. Grafikler fena değil fakat bazı yerlerde texture çözünürlüğü düşük geldi. Texture high oynamama rağmen. Genel olarak optimizasyon iyi oyun ultra ayarda olmasına rağmen 950 ile 50-80 fps arasında çalışıyor. Şuan için sli desteği yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan sadece hikaye modu için 65 gb indiriyorum ama değecektir diye tahmin ediyorum,hikaye modunu baya övdüler
  • Buraya mesaj atanlar olayin farkinda degiller sanirim:

    Steamden alirsaniz mesela, kutulu alanlarla oynayamiyorsunuz.

    Bu yuzden insanlar cok ofkeli..
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    ıyı gunler.ps4 ınfınıtı war. legend vers. aldım yanı ıcınde modern warf. olanlı halı.lakın cdyı taktıgımda ıcınde modern war.ı bulamıyorum ne yaptıysam olmadı oyun ıcındede bulamıyorum ne yapmam gerekıyor acaba ısın ıcınden cıkamadım.
  • Beyler bu Cod 4 Mw in yenilenmiş hali olacak diyorlardı o ne alemde. Oynanıyormu? Sırf onun için bekliyorum. Birde dediacated desteği yok diyorlar doğrumu?
  • Oyunu oynuyorum. Şunu belirtmek isterim ki; COD serisi 8. Anaoyunu [ MW 3 ] ile en iyi son oyununu koymuştu.

    9. 10. 11. 12. oyunlar cidden çok zorlama ve absürttü.Performans sorunları, hikaye sıkıntısı, konsept arayışı, yenilikleri tam yediremeyişi.

    Serinin 13. oyunu olan İnfinite Warfare "bence" son 5 seridir devam eden yenilik arayışını artık tamamlamış ve olgunluğa eriştirmiş.

    Oyun sistem dostu, hikayesi güzel [Tabiki bir Modern Warfare değil], sesler güzel çalışılmış, grafikler artık eski olduğu çok belli ve yeni grafik motorunu "aratan" cinsten, oynanış normal ama sinematik oynanış ve sinematiklero COD güzeliğini yansıtıyor, şahsen beğenmeyeceğimi umuyordum ama tam tersi çıktı.

    Aklıma serinin 11. oyunu Advenced Warfare'nin çok aşırı itici hikayesi, ortamı ve amaçsız zevksiz gri oynanışı gelince, İnfinite Warfare "gelecek" konsepti içinde en iyisi olmuş. Günümüz AAA oyunları arasında rahatlıkla yer alabilir. Ama oyuncuların istediği her ne kadar geçmiş, günümüz ve yakın gelecek temaları ve yenilikçi grafik-ses arayışı olsa da satış rakamları gösteriyor ki gavur ergenleri hala bu seriyi deli gibi alıyor. Anlamıyorum.

    ---------------------------DÜZELTME

    Oyun bitti ve ilk 2 saatin gazıyla yazdığım yukarıdaki sözleri yutuyorum :S . kendini bir şeyden sonra tekrar ediyor.Gezegen ve yıldızlara git ordaki gemileri yoket...Hikaye iyice sıradanlaştı. COD bu 13. oyunun ilk 2 saatiyle FPS açlığımı başta gidersede sonra çok mekanik ve sıktı oyun.3 milyon beğenmemeyi boşuna almamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizamanda -- 12 Kasım 2016; 0:3:12 >




  • Oyunun hikayesi harika olmuş, şimdi bitti. COD serisi her zaman senaryosu ile ön plana çıkmaktadır. Multi için pek birşey diyemem. Silah çeşitleri, seslendirme hepten başarılı olmuş. Oyun gayet akıcı ilerliyor. Grafikler fena değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 12 Kasım 2016; 2:14:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korsan oyunda sürekli fps düşüşleri yaşıyorum. Orijinalde sıkıntı yok heralde kimse yazmadığına göre.
  • bo3 bundan milyon kat iyi hayatimda bu kadar rezil bir multi görmedim 100 dolar bayildim oyuna remasted versionunu almistim resmen paramla rezil oldum


  • Bunlar neden kilitli yardım lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 14 Kasım 2016; 13:43:48 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.