Şimdi Ara

CALL OF DUTY GHOSTS HATA ( Lütfen bi el atın )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunun başında hesh ve ellias konuşuyor ayağı kalkıyoruz fareyi döndürdüğüm anda donup oyundan çıkıyor ve aşağıdaki hatayı veriyor.
     CALL OF DUTY GHOSTS HATA ( Lütfen bi el atın )

Ne yapmam lazım?

• Çalıştıra dxdiag yazın ekran sekmesine gelin directx özellikleri etkin değildir büyük ihtimalle.Etkinleştir seçeneği varsa oradan etkinleştirin yoksa ekran kartı driverını güncelleyin ve catalyst indirin.Benimki bu şekilde düzelmişti.
  • call of duty ghost ta bu hatayı şu yüzden veriyor;

+ Directx9 u güncellemeden oyuna giriş yaparsan.

+ oyunu oynarken ekran kartının ısısı 70'C gibi yüksek bi değere çıktığında.

bende radeon 6870 var. full + full de oynuyorum ama manuel fan denetiminden fanı %100 yapıyorum. kasma sıfır donma yok. ve oyunda bu şekilde hata da vermiyor.

tabi bi yere kadar. %100 devirde 70 dereceye tekrar çıkıyor.

KISACASI SAĞLAM SOĞUTUCULAR LAZIM. (GRAFİK KARTININ TERMALİ TEMİZLİĞİ, YANİ HERŞEYİ TAM)
  • ve ayrıca oyunu oynarken arada grafik sürücüsünden ısı değerlerini gözden geçirin yanıyo kartlar.
  • Aynı sorun AMD 6850 ıle aldım ogun bugundur AMD kullanmıyorum sana tavsıyem ılk olarak Ekran kartı drıverlerını
    kaldır ve tekrar yukle hala sorun devam ederse kartı cıkartıp bı temızle bunlara ragmen devam ederse
    usttekı arkadas tecrube ettıgı seyler soylemıs onlarıda dene.
  • Oyunun grafik ayarlarında yes olanlardan birini no yapınca düzelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.