Şimdi Ara

Call Of Duty Ghost mu? Battlefield 4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps4 aldım ama hangisi daha iyi hem multiplayer hemde single olarak karar veremedim sizce ilk önce hangisini alsam.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• 2-sinide oynayib bitirdim en guzeli 2 sinin arasinda Call Of Duty ama bunlardan daha iyisini ararsan bu gune kadar en guzel olarak adlandirdigim oyun : Killzone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRML_KNN -- 15 Ocak 2014; 1:20:55 >
  • yaw bi bitmediniz
  • 99999999. kez açılan bu tür bir başlığa yenisini ekleyerek büyük ödülü hak ettiniz. Tebrikler.

Call Of Duty Ghost mu? Battlefield 4 mü?
  • Ben bf4 alicam AMA belki codfani olarak cod alabilirim cok kararsizim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak arkadasim fanatik olmadan cevaplamaya calisacagim ben 7-8 senedir multi cod oynadim ondan önce multi , online oyun sevmezdim bana multiyi sevdiren unutulmaz online deneyimi, eglencesi yasatan oyun cod serileri dir. lakin sene olmus 2014 rakip e baktim bf 4 e hem grafik bakimindan hem animasyonlar sesler, yikilma etkilesim , kara tasitlari hava tasitlari Deniz tasitlari vsvsvsv ucmus birde cod ghost a baktim 7 senelik grafik eskimis animaslar eskimis ses efektleri yikilma yok etkilesim yok vsvsvs
    dedim kendi kendime 7 senedir Ayni yemegi isitip önümüze koyan activision bu 60 dolari hak etmiyor gittim bf 4 aldim 60 dolar 40 dolar da preminium a verdim mutlu bir sekilde oynuyorum ps4 de. ha ufak tefek hatalar var oyunda ama zamanla oturacaktir, mesala bu gün ps4 e yeni bir bf 4 güncellemesi geldi Daha da iyi olmus sesler efektler , ayrica oynanisi cod serilerine benzetmeye calismislar ve basarmislar örnegin bf 4 de domination mod u var tasit yok bayrak savaslari zannedersin cod oynuyorum ve yine bf 4 de silah modellemeleri insan modellemeleri cevre modellemeleri sahane olmus mesala bomba atiyorsun her yerle etkilesimli kuslar korkup kaciyor sen bunu görüyorsun oyuna gercekcilik katiyor böyle detaylar, uzatmadan son olarak kendin bilirsin ama ben olsam senin yerinde bf4 alirim cod ghost o parayi hak eden bir oyun degil sahsen bana bedava verseler oynamam ghost u .

• quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

bak arkadasim fanatik olmadan cevaplamaya calisacagim ben 7-8 senedir multi cod oynadim ondan önce multi , online oyun sevmezdim bana multiyi sevdiren unutulmaz online deneyimi, eglencesi yasatan oyun cod serileri dir. lakin sene olmus 2014 rakip e baktim bf 4 e hem grafik bakimindan hem animasyonlar sesler, yikilma etkilesim , kara tasitlari hava tasitlari Deniz tasitlari vsvsvsv ucmus birde cod ghost a baktim 7 senelik grafik eskimis animaslar eskimis ses efektleri yikilma yok etkilesim yok vsvsvs
    dedim kendi kendime 7 senedir Ayni yemegi isitip önümüze koyan activision bu 60 dolari hak etmiyor gittim bf 4 aldim 60 dolar 40 dolar da preminium a verdim mutlu bir sekilde oynuyorum ps4 de. ha ufak tefek hatalar var oyunda ama zamanla oturacaktir, mesala bu gün ps4 e yeni bir bf 4 güncellemesi geldi Daha da iyi olmus sesler efektler , ayrica oynanisi cod serilerine benzetmeye calismislar ve basarmislar örnegin bf 4 de domination mod u var tasit yok bayrak savaslari zannedersin cod oynuyorum ve yine bf 4 de silah modellemeleri insan modellemeleri cevre modellemeleri sahane olmus mesala bomba atiyorsun her yerle etkilesimli kuslar korkup kaciyor sen bunu görüyorsun oyuna gercekcilik katiyor böyle detaylar, uzatmadan son olarak kendin bilirsin ama ben olsam senin yerinde bf4 alirim cod ghost o parayi hak eden bir oyun degil sahsen bana bedava verseler oynamam ghost u .

Bişey sorucam bf4 alicam pre almasam be kaybederim? Ben oyunlari teknoleji marketlerinden alicam oralarda pre varmidir başka turlu alamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CALL of DUTY 2 yi bitiren varmı.
    19 yıl önce açıldı
    Call Of Duty 1 NASIL KURULUR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak konsola veriyoruz oyunlara veriyoruz paralari,belli bir zamandan sonra SIKILMA basliyor lakin dcl paketlerini alir isek SIKILMA olmuyor e nazindan bende. preminium sonucda atla deve degil istersen alirsin al onunda kendine göre keyfi var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.