Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS TÜRK BAYRAĞI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
12.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

benimki göyle birşey.
  • Akşama bende ss atam bari
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 1 Mart 2016; 20:43:25 >
  • Bayrak olayı güzel ben daha farklı şeyler tasarlayıp silaha koymayı seviyorum mesela şuan ki kartım ekranda :D
     CALL OF DUTY: BLACK OPS TÜRK BAYRAĞI
  • Bunlar da benden ss ler, yorumlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Amerikalilarin bizim bayaragimiz kullandigi yerleri gormediniz sanirim. Misal south park cizgi filminde kacirilip sehrin ustune dusurulen yolcu ucaklarinda turk bayragi vardi. Sonra 11 eylul saldirilarinin sanlatildigi bir kitabin ikiz kulelerin yikintilarinin ufkunda turk bayragi vardi.

Amerikalilarin terorist gibi gosterdikleri bir ulkenin bayragini ne diye gidip oyuna koysun ki ?

Afganistan ve irak bayraklarini koyar niye gitti o ulkeleri ozgurlestirdi ? İran bayragi niye var peki derseniz onun icinde biraz kafanizi oyun disinda calistirmaniz lazim.

Bakmayin muttefikimiz dediklerini. Onlari cikari olmadan oyle hikaye okumaz lar.

/>

Türk Bayrağı dedikleriniz İslamı temsil eden bayraktır.

Afganistdanda g*t korkusundan askerlerine TÜRK bayrakli uniforma giydirmesini biliyorlar ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Amerikalilarin bizim bayaragimiz kullandigi yerleri gormediniz sanirim. Misal south park cizgi filminde kacirilip sehrin ustune dusurulen yolcu ucaklarinda turk bayragi vardi. Sonra 11 eylul saldirilarinin sanlatildigi bir kitabin ikiz kulelerin yikintilarinin ufkunda turk bayragi vardi.

Amerikalilarin terorist gibi gosterdikleri bir ulkenin bayragini ne diye gidip oyuna koysun ki ?

Afganistan ve irak bayraklarini koyar niye gitti o ulkeleri ozgurlestirdi ? İran bayragi niye var peki derseniz onun icinde biraz kafanizi oyun disinda calistirmaniz lazim.

Bakmayin muttefikimiz dediklerini. Onlari cikari olmadan oyle hikaye okumaz lar.

/>

Türk Bayrağı dedikleriniz İslamı temsil eden bayraktır.

Afganistdanda g*t korkusundan askerlerine TÜRK bayrakli uniforma giydirmesini biliyorlar ama.

Adam haklı afgan halkı müslüman Türk'lere dokunmadıgı için ingilizler vb. askerlerine Türk bayraklı üniforma giydirip arabalarınada Türk sancagı takıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Orijinalden alıntı: İconic

Arkadaşlar bu logolar falan çok az geldi bana 42 levelim şuan . Treyarch'tan bir açıklama varmı ilerde ekleyeceklerine dair ? Bu haliyle çok zayıf kalmış çünkü ..

zayıf değil be hocam işte gözüne gözüne giriyor insanın daha ne olsun ohh mis

Ayrıca Türk bayrağı felan koymazlar neden koysunlar ki? çekemiyorlar

3.Dünya ülkelerinin bayrakları bile var yazık yazık....

Yahu doğru düzgün bişey tasarlayamıyoruz ki zar zor 1-2 tasarım yaptım güzel okadar . Milleti görüyorum saçma sapan manasız logolar yapıyor bunun sebebi az şablon olmasıdır diye düşünüyorum .

• @İconic

yeterince oynanamışlsın sanırım

ben loby de bakıyorum rstgelince player card lara

adamlar resmn Sanat yapmş

yotuube da adam Batman yapıyor süper ben anca çöp adam :D

denesem güzel şeyler çıkar belki Türk Bayrağı en güzeli bence silahada koydum bayrağı

match kill yapınca güzel oluyor :D
  • Youtube'da her video'nun altında Türk - Kürt kavgası çıkaran tipler gibisiniz vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Youtube'da her video'nun altında Türk - Kürt kavgası çıkaran tipler gibisiniz vallahi.

Ne alaka?
  • Sanırım en gerçeğe yakın Türk Bayrağı benim yaptığım olmuş,şu an iş yerindeyim ama akşama bir resim çekip yayınlarım.İsteyen olursa nasıl yapılacağını da ayrıntılı olarak anlatabilirim.bu arada online için ekleyebilirsiniz.psn imzamda...
  • quote:

Hadi gidin ve bir Cod daha alın!

• Silaha nasıl ekleyebiliriz amblem,logo vs.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobebeko

Silaha nasıl ekleyebiliriz amblem,logo vs.?

Belli bir level sonra.Levelı hatırlamıyorum.
  • Nasıl olmuş beyler sizce?

• Evet bu olay bende büyük bir hayal kırıklığı ve Call of duty hayranı olarak oyuna sempatimi kaybettim.Bundan sonra herhangi bi call of oyunu almam heralde.Bu adamlar bir bayraktan acizken bakınız bunlarda oyun yapıyor :

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Killzone_3un_Turkce_Surumunden_Kisa_Bir_Video-13422.htm

Ayrıca oyunları oyun olarak karşılaştırma gereği duymuyorum.Çünkü siklet farkı var. Killzone Forever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atı Radeon -- 14 Şubat 2011; 18:49:26 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.