Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS TÜRK BAYRAĞI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
12.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türk oyuncusunun çoğu malum fiyat politikası yüzünden Türkiye'den spot harici oyun almadığı için eğer boykot edip bu oyunu almazlarsa şirket "aaaa gördün mü Türk bayrağını koymadık diye oyun satılmamış hadi Türk bayrağı koyalım" demezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

@Erai
    Türk oyuncusunun çoğu malum fiyat politikası yüzünden Türkiye'den spot harici oyun almadığı için eğer boykot edip bu oyunu almazlarsa şirket "aaaa gördün mü Türk bayrağını koymadık diye oyun satılmamış hadi Türk bayrağı koyalım" demezler.

Özellikle detaylı açıklamama rağmen dikkatinizden kaçmış sanırım.

" .... bu oyunu Türkiye'den bir kişinin bile almamasıdır. Türkiye'den derken, halktan bahsediyorum. Eğer ki bir tek Türk bile bu oyunu almazsa,.... "

Ayrıca benim oyuna Türk bayrağı ekletme gibi bir sıkıntım da yok, eklerlerse ekime kadar. Ben sadece, eğer ki bir tepki verilecekse, ağlamaklı halde forumlara " neden bizim bayrağımız yok ama yaaa " gibisinden değil de, " bizim bayrağımız her oyuna yakışmaz " şeklinde olmalı diyorum. Bu şekilde kendimizi ifade edersek, bizim milletimize bu tip ucuz numaralar çeken kişi/firma/ülkelere en güzel cevabı vermiş oluruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 14 Kasım 2010; 17:49:12 >

• arkadaşların dediği gibi mail atıpta düzelecek bir durum değil bu,sadece düşmanları sevindirmiş oluruz.

Ben player card'ın kenarına Türk bayrağı koydum zaten,birde silahın üstüne Clan Tag ve Türk bayrağının amblemini yapıştırıyorum bazen final kill yaptığımda herkes görmüş oluyor Türk bayrağını ve Turk tag'ini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz86

arkadaşların dediği gibi mail atıpta düzelecek bir durum değil bu,sadece düşmanları sevindirmiş oluruz.

Ben player card'ın kenarına Türk bayrağı koydum zaten,birde silahın üstüne Clan Tag ve Türk bayrağının amblemini yapıştırıyorum bazen final kill yaptığımda herkes görmüş oluyor Türk bayrağını ve Turk tag'ini.

aynen bende silahın üzerine turk bayragı ve turk yazısı koydum finall killerde herkes görüyor kuduranda kuduruyor

• benim yaptığım Türk bayrağından ve clan tag'inden birkaç ss,bire bir aynısı olmasada anca bu kadar yapabildim

CALL OF DUTY: BLACK OPS TÜRK BAYRAĞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpheratz86 -- 15 Kasım 2010; 16:09:14 >

• quote:

Alpheratz86

Ay'ı çok az daha inceltebilirsen bayrağımıza daha çok yakın bir benzerlik olur :)
  • evet,farkındayım onun ama oyunda tek bir hilal var o da bu
    quote:

quote:

Alpheratz86

Ay'ı çok az daha inceltebilirsen bayrağımıza daha çok yakın bir benzerlik olur :)
  • Mükemmel olmuş ama yalan yok şimdi.
  • bende gokhan nasil yapti diyordum aklim kesmemisti

ugrasarakta olsa bayragimizi kullanmanin yolunu acik birakmislar guzel haber fakat lutfen ratiosu dusuk olanlar bos yere ugrasipta ulkemizi karalamasinlar

sakaaaaaaaaaaaaa

paylasim icin saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: keos61

bende gokhan nasil yapti diyordum aklim kesmemisti

ugrasarakta olsa bayragimizi kullanmanin yolunu acik birakmislar guzel haber fakat lutfen ratiosu dusuk olanlar bos yere ugrasipta ulkemizi karalamasinlar

sakaaaaaaaaaaaaa

paylasim icin saolun

Aynen kötü oynadığım zaman ulan kötülemiyim kaldırıyım diyorum iyi oynadığım zamanda şu Türk bayrağını koyayım da kudursunlar diyorum değişkenlik gösteriyo
    Bu arada arkadaşlar aim almak için bi taktiğiniz varmı ben aim alıyorum ama silah çok sekiyo bazende çok güzel vuruyo anlayamadım ama aim assist dışında bi taktik falan varsa bizde kullanalım yani küçük ipuçları büyük etki eder sonuç olarak .

• http://forum.donanimhaber.com/m_44532304/tm.htm

Baba biraz gayret edince harika bayrak çıkıyor yetmedi silahına bile ekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbar_16

Sence kayda değer 1 konu varken başka bir konu açıp oraya toplamak normal mi? :)

Ayrıca kare olmamalı kare olacaksa da yapılmamalı bayrağımız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 17 Kasım 2010; 13:22:37 >
  • B eyler hangi layerları alıyorsunuz ne yapıyuorsunuz kısa özet geçseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Güzel olmuş resimlerini simage yaparak ve floodları silip tek mesaj içinde koyarsan konu kirlenmemiş olur :) Yaptıklarını 1. posta ekledim :)
  • quote:

quote:

Güzel olmuş resimlerini simage yaparak ve floodları silip tek mesaj içinde koyarsan konu kirlenmemiş olur :) Yaptıklarını 1. posta ekledim :)

zaten tek mesaj içine koyucaktım ama ne gariplikse bu konuda sadece mesaj içeriğine tek resim koyma hakkı konmuş normalde diğer konularda mesajlarda 3 resim koymak var anlamış değilim
  • quote:

resim ps3 ten mi yoksa xbox mı

• By_Meto
    ps3
  • quote:

By_Meto
    ps3

valla grafiklere o kadar kötü dediler.silah kaplamaları güzel.yarın alıyoru m
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

quote:

By_Meto
    ps3

valla grafiklere o kadar kötü dediler.silah kaplamaları güzel.yarın alıyoru m

yaa sen millete ne bakıyorsun arkadaş oyunu kötüleyenler hep bc2 moh. fanı o değil ben hem bf hemde cod fanıyımdır iki oyunda birbirinden farklı neyini karşılaştırıyolar anlamış değilim
  • Bende de Türk Bayrağı vardıda bugün değiştirdim. Arada değişiklik iyidir.

Siyah yuvarlak içerisinde koyu sarı renkte radyasyon işareti yaptım. Baya şekil oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.