Şimdi Ara

Call of duty black ops paketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar birşey sorucam.Ben first strike ve rezurrection paketi alıcam multiplayer ve zombi haritaları geliyor yeni biliyorsunuz.sorum bu haritalar gelince eskileri gidiyormu yani mesela moon,der reise mapi falan gelince kino der toten falan gidiyormu arkadaşım gidiyor demiştide size sorayım dedim?

• Gitmez kim dedi onu
  • Arkadaş işte :D Birde şimdi aldım first strike en sonunda download çıkıyor 6 tane download all dedim 6 sınıda indirimi 1 tanesi yetermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boeing737

Arkadaş işte :D Birde şimdi aldım first strike en sonunda download çıkıyor 6 tane download all dedim 6 sınıda indirimi 1 tanesi yetermi?

oyunun ince olan köşesinde BLES-**** o noktalı yerde sayı yazıyor ona göre indiriceksin
  • çok pardon şey onları sıra sıramı indircem yani hangi BLES-*** düşüktenmi başlıcam yoksa istediğimi seçicekmiyim ?
  • Black opsta oyundan first strike seçtim buy falan dedim playstation store'dan aldım downloadlara kadar geldim 6 tane farklı BLES-***** kodu var ama cd kutusu falan diyorsunuz nerdeki BLES koduna bakıp seçicem onları playstation store da download views da duruyor hala ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boeing737 -- 3 Aralık 2011; 13:15:03 >
  • quote:

Black opsta oyundan first strike seçtim buy falan dedim playstation store'dan aldım downloadlara kadar geldim 6 tane farklı BLES-***** kodu var ama cd kutusu falan diyorsunuz nerdeki BLES koduna bakıp seçicem onları playstation store da download views da duruyor hala ?

Oyun kutusunun sırt kısmında yazan kod var.O koda göre indireceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam kutunun içindeki kitapçığın sırtında yazıyor BLES kodu şuan iniyor 900 dakika var.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)
  • quote:

Tamam kutunun içindeki kitapçığın sırtında yazıyor BLES kodu şuan iniyor 900 dakika var.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)

900 dakika mı 1.5gb o dosya ya hemen 1 saatte inmesi lazım yuh
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boeing737 -- 3 Aralık 2011; 18:46:01 >
  • Arkadaşlar birşey daha soracaktım paketi yükledim ama şimdi paket olmayan arkadaşlarımla oynayamayacakmıyım multiplayerda,zombide falan çünkü yeni mapler eski maplerin arasında şansa oylamada çıkarsa çıkıyor yani paket olmayanlarda oynayamdığına göre ?
  • quote:

Arkadaşlar birşey daha soracaktım paketi yükledim ama şimdi paket olmayan arkadaşlarımla oynayamayacakmıyım multiplayerda,zombide falan çünkü yeni mapler eski maplerin arasında şansa oylamada çıkarsa çıkıyor yani paket olmayanlarda oynayamdığına göre ?

Şansını Fazla Zorlama İstersen.
  • Çokmu fazla soru sordum pardon :D ama son soruydu :D
  • quote:

Çokmu fazla soru sordum pardon :D ama son soruydu :D

bence hepsini bir mesajda yazsaydın ama olsun bişey olmaz
  • Evet özür dilerim hepsini düşünüp bir soruda sormalıydım.Bu son sorumdu zaten
  • quote:

Evet özür dilerim hepsini düşünüp bir soruda sormalıydım.Bu son sorumdu zaten

sormak istediğin varsa sor.ilk mesaja hepsini yazabilirdin ama olsun insanın bazen aklına sonradan dank ediyo
  • Keske bende alabilsem su paketleri, o kadar da merak ediyodum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorum,first strike paketini aldım şimdi multiplayer mapleri geldi ascension da geldi.Multiplayer mapleri normal diğer multi maplerinin arasında yani onlarda şansa çıkıyor oylamaya paketi olmayanlar göremediğine göre ben sadece first strike paketi olan kişilerlemi oynayacağım multiplayer ve zombiyi,arkadaşlarımla oynayamacakmıyım ?
    @ Hotel California: alacaksan first strike ve rezurrection paketi al bence harika map'ler var tabi rezurrection full zombi, zombi mapi sevmiyorsan bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

Keske bende alabilsem su paketleri, o kadar da merak ediyodum :(

Hiçte Merak Edilebilecek Bir Yanı Yok Bende Escalation Paketi Var Ama Beğenmedim.(İyi ki Arkadaş Verdi)En İyisi Ana Haritalar.
  • bende tum dlcler var bir hesapta kardeşlikle almıştık 23tl düşünürseniz vereyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.