Merhaba arkadaşlar, aranızda GTX 1060 6gb ve Ryzen 5 2600 kullanan varsa orta ayarlarda min-max kaç FPS aldığını söyleyebilir mi? |
arkadaşlar silahların attachmentlarını deneyebilcegim bir mod varmı ? ve hızlı level kasıp silahların attachmentlarını nasıl açabilirim tavsiye var mı ? |
Yine bir CoD daha alamıyorum neyse bir keyif çayı bari içeyim. |
Hocam ben o modu anlamadım biraz anlatır mısınız? Oyun bitmiyor oyundan çıktım aldığım xp lerde boşa gitti sanki. Ne yapmak gerekiyor zombi modunda. |
yok abi temenni olarak söyledim. gelse keşke de isteyen ranked oynasın, isteyen unranked. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 21 Kasım 2020; 15:12:28 > |
Yok yok, benim de bildigimden degil, sonsuz mod deyince sen, istedigin kadar uzatabildigin bir mod olarak algiladim ama tabii illa bir sekilde isteyerek bitiriyorsun. Bilen arkadaslar vardir. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Oyunu ps5'e alıp monitöründe 120 hz/fps modunda oynayan arkadaş varmıdır? 2k 144hz hdmi 2 girişi olan monitörüm var (AOC CQ32G1) ps5'te en azından 1080p'de 120 hz olarak kullanabilecek miyim merak ediyorum. |
Buradaki kisi 60 Hz alabildigini 120 calismadigini soyluyor kardesim |
Çok sağolun hocam sanırım freesync kapatmadığı için olmamış bir yazayım denesin bakalım ben de ps5 gelmeden görmüş olurum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam multiplayer menusunun en altında bootslara karşı oynama seçeneği var. şu anda kontol edemiyorum ama büyük ihtimal sizin istediğiniz tüm eklentileri orada deneyebilirsiniz. silah xp yavaş ilerliyor malesef. weapon xp kaçırmamak lazım. |
tv destekliyorsa, menüden performans modunu seçince; 120 fps enable oluyor. youtube da bolca videolar var |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nuketown haritası herkese gelecek mi? |
ben ps5te monitörümde 1080p 120hz oynayabiliyorum. lg 27gl650f-b kullanıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 21 Kasım 2020; 21:58:38 > |
Bir yudumda ben alayım. |
İkinci elde ekran kartından kazandığı keyi satanlar oluyor güvenilir kişilerden alınabilir |