Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops Cold War [PC ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.975
Cevap
29
Favori
129.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 ay oluyor PC'ye geçeli. Şu anda CS:go ve Valorant ve AEO 2 Definitive Edition 'a devam. PS4'e hiç bir kötü söz söyleyemem ama PSN network'üne ve bu network üzerinde geçirdiğim günlere gerçekten yanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serothesnake

3 ay oluyor PC'ye geçeli. Şu anda CS:go ve Valorant ve AEO 2 Definitive Edition 'a devam. PS4'e hiç bir kötü söz söyleyemem ama PSN network'üne ve bu network üzerinde geçirdiğim günlere gerçekten yanıyorum.
    Bende pc hep vardi zaten hocam şu an 4k 120 fps akiyorum hemen hemen her oyunda hele pc de bir online alt yapi var super. Kesinlikle network dendimi pc yi tek gecerim.
  • Rus vpn ile alım nasıl yapılıyordu? Sıfırdan rus hesabı açtım. Vpn den rusyaya bağlanıyorum. Ödeme aşamasında kart bilgilerini girip devam et dediğimde hata veriyor ve parayı çekmiyor. Kartım internet alışverişine ve yurtdışı alışverişine açık yeterli bakiyede var. Rus vpn ile almayı bir türlü beceremedim hep bu dediğim hatayı veriyor. Kısaca anlatabilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 27 Eylül 2020; 14:1:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YshtolaRhul7017

Rus vpn ile alım nasıl yapılıyordu? Sıfırdan rus hesabı açtım. Vpn den rusyaya bağlanıyorum. Ödeme aşamasında kart bilgilerini girip devam et dediğimde hata veriyor ve parayı çekmiyor. Kartım internet alışverişine ve yurtdışı alışverişine açık yeterli bakiyede var. Rus vpn ile almayı bir türlü beceremedim hep bu dediğim hatayı veriyor. Kısaca anlatabilecek var mı?
    Yurtdışı Blizzard'dan kredi kartıyla ilk defa alışveriş yapıyorsanız kartınız bakiye ve yurtdışı alışverişine açık olsada banka tarafından işlem bloke ediliyor olabilir. 3 yıl önce herşey açık olmasına rağmen bende de aynısı olmuştu ve bankayı aradıktan sonra blokeyi kaldırtıp satın alma işlemini sorunsuz yapmıştım. Bir kontrol edin isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenaton1990

Yurtdışı Blizzard'dan kredi kartıyla ilk defa alışveriş yapıyorsanız kartınız bakiye ve yurtdışı alışverişine açık olsada banka tarafından işlem bloke ediliyor olabilir. 3 yıl önce herşey açık olmasına rağmen bende de aynısı olmuştu ve bankayı aradıktan sonra blokeyi kaldırtıp satın alma işlemini sorunsuz yapmıştım. Bir kontrol edin isterseniz.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ediyorum sağ olun. Dediğiniz gibiymiş. Aradım ve hallettim. Ultimate sürümü aldım az önce. Önceki mesajlarımda oyunu beğenmediğimi ve almayacağımı söylemiştim ama olmadı dayanamadım. Bir cod keyfimiz var onuda pas geçmek olmazdı

• Rica ederim hocam ne demek :) Bende iki hafta önce Rusya'dan 282 tl'ye aldım geçtim valla
  • Ne kadara geldi TL ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speder

Ne kadara geldi TL ile?
    Ultimate 450 liraya geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 28 Eylül 2020; 12:14:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zombi modunun videosu ne zaman gelir acaba
    Benden başka zombisini oynayan yok galiba
  • https://www.youtube.com/watch?v=hT6SnyPugz4&feature=youtu.be

Al hocam 7dk önce çıktı

• KOSMERCAN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam şimdiden iki kere izledim
    Yalnız çok güzel gözüküyor ben Call Of Duty'e laf edenleri pek haklı bulmuyorum adamlar sonuçta 60 Dolara (artık sezon paketi de yok)
    Senaryo
    Multi
    Zombi
    Sunuyorlar bir sene rahat giden oyun yapıyor adamlar
  • Reveal trailer de geldi

https://www.youtube.com/watch?v=h9ef9zeiiqE&feature=youtu.be

Yani çok bir şey katmadıkları için tepki genelde. Ama bence bi Fifa değil en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bati-Wan_Kenobi

Teşekkürler hocam şimdiden iki kere izledim
    Yalnız çok güzel gözüküyor ben Call Of Duty'e laf edenleri pek haklı bulmuyorum adamlar sonuçta 60 Dolara (artık sezon paketi de yok)
    Senaryo
    Multi
    Zombi
    Sunuyorlar bir sene rahat giden oyun yapıyor adamlar
    Laf edenlerin arasinda bende varim ne kadar laf etsekte adamlarin oyunu cok keyifli ve eglenceli. Alpha yi fazla oynamasamda ps4 pro icin gayet guzeldi.

Bakalim bf6 nasil olacak diyecemde sadece next gene cikiyor olmasi beni

Umarim bu nesilede gelir bf6.

• Eski zombicilerden kimler kaldı.

Zombi modu ilk çıktığında deli gibi oynardım

World at War Black ops1 Black op2 full deli gibi oynadım zombie modları.Sonra bıraktım uzun süre bozdular zombi modunu haritalar çok gıcık geldi.

Zombie modda biraz daha arcade deli gibi kol bacak parçalamayı seviyorum.Bu yeni oyun hem en sevdiğim seri olması hem de zombie modunun orjinalin gibi olması dolayısıyla biraz yükseldim bakalım.

Cross özelliği de var ekip kurulur

Favori haritam Der Riese dır inşallah daha genişletilmiş alanı büyümüş bir şekilde geri gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 1 Ekim 2020; 4:0:24 >
  • World at war zombie nin sadeligi cok guzeldi . Sabahlara kadar oynardik split screen . Ww2 zombies oynayayim dedim karman corman heryer anlamiyorsun sirada ne yapman gerekiyor . Bunu sanirim biraz daha sade yapmislar . Okudugum kadariyla redditte tahliye olayi olacakmis her mapte mi yoksa oyun modu mu anlamadim . Hosuma gitti bir amac ekliyor en azindan . Dayanabildigimiz kadar dayanip yeter artik bu wave kacmaliyiz dediginde tahliye olabileceksin falan heralde ona gorede loot bisey verir heralde . Loadout lu girecekmisiz bide . Tabancayla baslama olayi bitmis sanirim .

• bu oyunun PC tarafında open betası oldu mu? en son açılan beta ön sipariş verenlere miydi?
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    O Alfa betasıydı. Bu ay PC'de ön sipariş verenler 2 gün önceden başlayacak yani 15 Ekim'de ve 2 gün sonrada beta herkese açık olacak

Call of Duty: Black Ops Cold War [PC ANA KONU]

• Arkadaşlar oyun pcde en ucuz nerden ve nasıl alınıyor bilgi sahibi olan var mı? Ön sipariş geçmek istiyorum bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saner08

Arkadaşlar oyun pcde en ucuz nerden ve nasıl alınıyor bilgi sahibi olan var mı? Ön sipariş geçmek istiyorum bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

rus hesabı ve rus vpn ile ruble kuru bazında alarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 2 Ekim 2020; 21:14:21 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.