Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 7 çıkış tarihi sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Call of Duty: Black Ops 7 çıkış tarihi sızdırıldı
    Gamescom'dan önce resmi olarak duyurulması beklenen Call of Duty: Black Ops 7'nin çıkış tarihi sızdırıldı. Yeni Call of Duty oyunu, başlangıçta Nintendo Switch 2’ye gelmeyecek.

Ayrıca Bkz.Battlefield 6 şimdiden Steam'de 605 bin ön sipariş aldı

Activision, bu yılki Call of Duty oyunu hakkında alışılmadık derecede sessiz kaldı. Normalde Haziran ayında, eskiden E3 olarak adlandırılan dönemde yeni CoD oyunundan ardı ardına bilgiler gelmeye başlardı ancak Xbox tanıtımı sırasında sadece bir duyuru gördük, o zamandan beri pek bir şey paylaşılmadı. Ancak Xbox, Black Ops 7'nin Gamescom 2025 programının bir parçası olacağını doğruladı; merak edilen detayları o zaman alacağız. Öncesinde sızıntılarında sürekli olarak doğru bilgiler veren Billbilkun, Black Ops 7’nin çıkış tarihi gibi önemli bilgiler paylaştı.

Call of Duty: Black Ops 7, 14 Kasım 2025'te çıkacak

Call of Duty: Black Ops 7, 14 Kasım 2025'te çıkış yapacak. Oyunun PlayStation 4, PS5, Xbox Series X|S ve PC platformuna çıkış yapması bekleniyor. Nintendo Switch 2 kullanıcıları için üzücü haber olarak; yeni Call of Duty, başlangıçta Nintendo Switch 2’de olmayacak.

Hikaye bitiminde sürpriz: Seride ilk

Black Ops 7, 12 hikâye görevi içerecek. 12. ve son görev, başta Battle Royale deneyimi olarak planlanan Avalon haritasında olacak. Seride ilk olarak, hikaye sona erdikten sonra oyuncular hemen 32 oyunculu multiplayer deneyimine atılacak.

Kaynak:https://www.gamesradar.com/games/call-of-duty/call-of-duty-black-ops-7-release-date-leaks-and-it-looks-like-the-fps-is-the-latest-to-escape-microsofts-usd80-price-hike/
    Kaynak:https://insider-gaming.com/black-ops-7-avalon-map-campaign/

• Hocam arada MW2 reboot versiyonunu oynuyorum. Adamlar haritadaki bugı 100 yıldır düzeltmediler (bir haritada havada duran fıçı var, onu diyorum) ama her türlü dandik skin ve animasyon dlcsini çıkarıp sattılar. Mesela bazı haritalarda oyun başlarken geri sayım sırasında silah değiştirebiliyorsunuz, kimisinde yapamıyorsunuz. Hiçbir açıklaması yok, zararsız bir bug ama bug. Benzeri helikopterden halatla kayarak inerken silah değiştiriyorsunuz 3. kol geliyor (hala oluyor mu bilmiyorum :) ) Ya oyuna DLSS'in güncel versiyonunu FG'yi bile getirmedi adamlar. O yıl oyun çıktı, o yıl bütün geliştirme süreci bitti. Ertesi yıl avucunuzu yalıyorsunuz. Bug mı kaldı, kaldı öyle geçmiş olsun.

Uzun lafın kısası adamların amacı gameplay iyileştirmekten ziyade içerik satmak olduğu için battle royale'ler, pavyon çalgıcısı kıyafetli askerler, işeyen s*çan unicorn animasyonları vs eksik olmaz. Gençlik bunları seviyor çünkü.
  • Her ay çıkıyor yenisi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 15 Ağustos 2025; 17:21:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Battle royalenize ayrı, olmayan beyninize ayrı :)

Tamam arkadaş hepimiz multi için oynuyoruz bu oyunları ama finalde vardığımız yer neden hep battle royale ve nikki minaj gibi garabetlerin g.tü oluyor Allah aşkına ya :)

• doruhüso D kullanıcısına yanıt
    Hocam arada MW2 reboot versiyonunu oynuyorum. Adamlar haritadaki bugı 100 yıldır düzeltmediler (bir haritada havada duran fıçı var, onu diyorum) ama her türlü dandik skin ve animasyon dlcsini çıkarıp sattılar. Mesela bazı haritalarda oyun başlarken geri sayım sırasında silah değiştirebiliyorsunuz, kimisinde yapamıyorsunuz. Hiçbir açıklaması yok, zararsız bir bug ama bug. Benzeri helikopterden halatla kayarak inerken silah değiştiriyorsunuz 3. kol geliyor (hala oluyor mu bilmiyorum :) ) Ya oyuna DLSS'in güncel versiyonunu FG'yi bile getirmedi adamlar. O yıl oyun çıktı, o yıl bütün geliştirme süreci bitti. Ertesi yıl avucunuzu yalıyorsunuz. Bug mı kaldı, kaldı öyle geçmiş olsun.

Uzun lafın kısası adamların amacı gameplay iyileştirmekten ziyade içerik satmak olduğu için battle royale'ler, pavyon çalgıcısı kıyafetli askerler, işeyen s*çan unicorn animasyonları vs eksik olmaz. Gençlik bunları seviyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 15 Ağustos 2025; 17:51:41 >

• Son üç oyunu almadım bu oyunuda almayacağım.Önce şu eskiyen Fi tarihinden kalmış oyun motorunu değiştirsinler.

Sonrası bakarız nedir nedeğildir.

• arka sokaklar gibi oldular be. yeni birşey lazım bunlara. sarmıyor artık

• bu sene bf 6 oynanir.....cod dan bikti millet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of duty black ops 1 ps3
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BF6 da 1 ay geçirdikten sonra herkes cod'a geçecektir malesef gerçek böyle.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Kendi adına konuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelim seriyi ne hale getirdiler en son bo2 güzeldi sonra modern warfare 2019 ile toparlar gibi oldular. Ama yine sıvamaya devam ettiler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Ops serisine oldum olası ayarım. Modern Warfare 4 ü bekliyoruz...

• Kage. kullanıcısına yanıt

Bir ayı geçtim betada bile sıkıldım. Eski bf ler gibi keyif vermedi oyun. İkisini de oynarım yine de her zamanki gibi. Ama bops7 yi almayacağım, 6 ile devam ederim. İkisi de bops gerek yok. Bf6 - bops 6 değişikli oynarım. Ama bu ikisini de çok beğendiğim anlamına gelmiyor. Eldeki malzeme bu, yapacak bir şey yok.

Gerçi cod un un bir alternatifi yok , ama bf nin var. Delta force multiplayer kısmında iyi bir iş çıkarmışsa ve keyif verirse şimdilik onunla devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun0s -- 18 Ağustos 2025; 13:6:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.