Bildirim
★ CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 |PS4 ANA KONU| ★ (97. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kac kurtar kendini kariscak buralar cunku
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunda Combat Record yok mu ? Yoksa ben mi bulamadim... Silah istatistiklerine nerden bakiyoruz ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
anarşik mi hani şu benim kd bilmem kaç deyip blackout oynarken ayağı yere değer değmez ölen kişi mi ? onu istesem de savunamam hayır mümkün değil yapamam -
senin dedigin yanlis anlamadiysam operator mod o silahin tum eklentilerini actiktan sonra karttlardan operator mod olani sececeksin bu arada her silahin operator modu yok 👍quote:
Orijinalden alıntı: saetasdealtosbalcones
Oyunda Combat Record yok mu ? Yoksa ben mi bulamadim... Silah istatistiklerine nerden bakiyoruz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayir yanlis anladin sen Combat Record dan bahsediyorum her call of duty oyununda oluyordu bo4 te yok... Hangi silahla ne kadar adam vurmusuz k/d orani falan gosteriyordu.Kaldirmislar galiba kotu olmus. Sniper istatistiklerime falan bakmak isterdimquote:
Orijinalden alıntı: CESURYUREK_
senin dedigin yanlis anlamadiysam operator mod o silahin tum eklentilerini actiktan sonra karttlardan operator mod olani sececeksin bu arada her silahin operator modu yok 👍
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Huseyin reis duymasin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
var hocam da tam senin aradığın gibi değil. yanlış hatırlamıyorsam en çok kullandığın 3 silahın istatiklerini veriyor. k/d headshot gibi. oyunun geneli için k/d vermiyor. ekia/dead veriyor.
her oyun modu için ayrı k/d bilgisini veriyor. tdm, hard point gibi.
güncelleme yaptığından menüye giremiyorum. merak edersen, nereden baktığımı yazarım sonra. -
yine bir sürü attachment ı yüklemişsin :) gerek yok o kadarına.
quick draw, hyb mac yeter bu silaha. dürbün olarak elo kullan. seçtiğin dürbün çok ağırlaştırır silahı, zor oynanır. -
-
Sekmemesi için uğraşıyorum
Kn 57 de güzel lvl max yaptım maddox a geçtim
o hepimizin amacı zaten
dediğim eklentilerle oynaya oynaya alışacaksın. mesela ilk başlarda rakibin göğüs kafesini hedefle. elin silaha alışana kadar.
ama dead silence perkini kullan. kullanmazsan, hiç şansın yok alırlar seni. -
Silahlarla kac adam vurdugunu ben de bulamadim ama lobbydeyken optionsa basinca istatistikleri gosteriyor
Tamam dediğiniz gibi deneyeceğim
slm rehber yapıldımı acaba -
-
ikinci quick draw, zoom yapan dürbün kullanıldığında etkin olmuyor bildiğim kadarıyla. yani elo ile etkin. güzel seçimler olmuş. Belki 2. quick draw yerine, fast mag tercih etsek daha etkin olur -
Şu an eloyu açtım 2.qdrawla kullanıyorum iyi gibi geldi
gksye buff gelmis nuketownda soyle bir gameplay yukledim izlerseniz sevinirim IEmirrryoutube
Call of Duty®: Black Ops 4 75-4 DOM / FIRST NUKETOWNhttps://www.youtube.com/watch?v=wFtIw2tDs-o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaNtEd_cOcO_ -- 16 Kasım 2018; 0:36:41 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X