Şimdi Ara

★ CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 |PS4 ANA KONU| ★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.408
Cevap
20
Favori
118.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C3LLAT_TR

★ CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 |PS4 ANA KONU| ★ bo4 redditte bu yazi var sanirim helikopter kullanabilcez merak ettim codda helikopteri 🤔🤔

Battle royale modu icin gecerlidir buyuk ihtimal.

Ek: yada para dolu cantalari, helikoptere goturunce kazaniyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 10 Ağustos 2018; 13:53:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam helikopter kullanmıcaz mapte random belirlenen bir yerde helikopter çıkarma alanına para çantasını götürmeye çalışıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkan034

quote:

Orijinalden alıntı: C3LLAT_TR

bo4 redditte bu yazi var sanirim helikopter kullanabilcez merak ettim codda helikopteri 🤔🤔

Battle royale modu icin gecerlidir buyuk ihtimal.

Ek: yada para dolu cantalari, helikoptere goturunce kazaniyoruz.

Alıntıları Göster
    Kolay olmayacagi kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Serwarlar acildi

• HC modu gelmiş mi bakabilirmisiniz ?
  • Heist modu güzelmiş. Para çantasını alıp helikoptere ulaştırmaya çalışıyoruz. Ölen takım arkadaşlarımızı resleme de var.
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Hayir gelmemis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bağlantı cillip cillop :) epeydir bu kadar eğlendiğim fps oyunu olmamıştı. Bf1 çok uyuşturmuş beni. Aksiyon beni kendime getiriyor. Aman nazar değmesin

• arkadaşlar şimdi ön sipariş vereceğim ama kafam karıştı. deluxe paketini satın alacağım deluxe paketinde olan cod pass primary'i de etkiliyormu yoksa sadece secondary hesap sahibi mi kullanabiliyor ?
  • Oyun şahsen çok iyi olmuş. Ölme süresi gerçekten uzatılmış adam akıllı çatışabiliyorsunuz. Oynamayı bilen 2 adama tek girince resmen dayak yiyorsunuz. Vuruş hissini beğendim. Yeni oyun modu getirmişler Heist diye. Bağlantı sorunu çok yaşadığımı düşünmüyorum K/D oranım WW2 deki gibi 2 ve üstü civarlarda oynadım hep. Grafiklerin önceki oyunlardan pek farkı yok gibi. Beğendim.

• Oyun baglanti olarak bayagi iyilestirilmis dun cok keyif aldim

• gesso kullanıcısına yanıt
    Bana mesajına istinaden bende cevap yazdım ama sanırım donanım haberde özel mesaj alımını kapatmışsın. Okudu ama cevap yazmadı diye düşünme diye psn den de denedim ama o da başarılı olmadı galiba.
    Bu arada videodan ki silah eklentilerini 2 yıl sonra sorcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 11 Ağustos 2018; 10:18:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Betada 34 levelden sonra ilerlemiyo level sizdede oylemi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 11 Ağustos 2018; 12:50:57 >
  • Evet oyle ama betada son level 40 olucakmis bugun yarin acarlar muhtemelen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunu satın almaya gerek kalmayacak gibi, iyice hevesimi alıyorum 2 haftadır
  • Uçmalı kaçmalı inadından vazgeçtiler sonunda son iki oyundur güzel ve hareketli olmuş beğendim battle royal modunu merak ediyorum

• WW2'nin MP maplerinin rezaleti sonrası BO4'ün maplerini çok beğendim. Treyarch map konusunda iyi iş çıkartıyor. Oyuna gelirsek klasik CoD işte. BO3'ün DLC'si gibi duruyor. Singleplayer olmaması üzücü tabi. Yine de CoD seven arkadaşları mutlu edecek bir oyun. Çıkmış son 3-4 CoD oyunundan iyi bir oyun kısacası. Fiyatı ise 60 Euro(440 TL)'dan satılıyor. Ülkemizde euro almış başını gitmişken o fiyata alınmaz tabi ki. Maksimum 70-80 TL'yi hakediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: StativeDread

WW2'nin MP maplerinin rezaleti sonrası BO4'ün maplerini çok beğendim. Treyarch map konusunda iyi iş çıkartıyor. Oyuna gelirsek klasik CoD işte. BO3'ün DLC'si gibi duruyor. Singleplayer olmaması üzücü tabi. Yine de CoD seven arkadaşları mutlu edecek bir oyun. Çıkmış son 3-4 CoD oyunundan iyi bir oyun kısacası. Fiyatı ise 60 Euro(440 TL)'dan satılıyor. Ülkemizde euro almış başını gitmişken o fiyata alınmaz tabi ki. Maksimum 70-80 TL'yi hakediyor.
    Ww2 maplerinin neresi kötü ya :) İlk kez Ww2 maplerine kötü diyen birine rastladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.