Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ghosts'u pek beğenmemiştim gerek hikaye gerek karakter gerek oyunun fazla abartılıp fos çıkması ama bunun fragmanı mw gibi film havası veriyor
    Bu sene BF de iyi standartların dışına çıkıp suçlu-polis oyunu çıkarıyor. Hikaye de iyi olursa ki fazla ümidim yok CoD'a rakip olabilir.
    GOTY için diğer bir rakibi ise WatchDogs. Hikayesi, kurgusu, karakterleri, duygusallığı mw serisini anımsattı. CoD daha çıkmadı ama WD bana göre şuanlık yışın oyunu ama iyi bir CoD karşısında ne yapar onu bilemem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler dışında hoşuma gitmedi ama grafiklere de laf atmaz kimse artık,en azından sadece oynanabilirlik ve multi kıyaslanır BF ile
  • Bukez bencede olmuş. Sanırım ön sipariş vereceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun yapımcılarının röportajlarına göre oyun temel olarak Quake motorundan esitiler taşıyormuş. Ancak (yine yapımcıların tweetlerine göre) Quake oyun motorunu öyle bir modifiye etmişler ki yeni bir motor yapmışlar. Ancak sıfırdan yepyeni bir motor malesef değil.

    Oyun bildiğimiz gibi ses konusunda bu yıl grafiklerden daha fazla yol katetti. Dead Space oyununun seslerine hayat veren ekibin başındaki kişiyi Activision kapmış. Özellikle ses konusunda eski COD oyunları BF 3 ve BF 4'ün oldukça gerisinde kalıyordu.

    isteyen youtube dan yapımcı görüşlerini izleyebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasTek -- 11 Haziran 2014; 16:53:41 >
  • Kesinlikle haklısın. Yine harika bir başyapıtla karşımıza gelecekler.
  • Umarim duygulu anlar yasatir. Eskisinde ki gibi. Mesala mw daki gibi. Olumler oyle olmali ki gercek hissetmelisin. Cod 1-2 deki gibi oyle bir hucum olmali ki sanki sen savasiyorsun gibi. Ama o kol kopma sahnesini gorunce bunu az da olsa hissettim. Umarim cok guzel oyun olur. Ve en sonunda farkli motor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Call of Duty: Advanced Warfare, oyuncuların akıllarındaki tabuyu yıkacak


    Sledgehammer Games, geliştirdikleri Call of Duty markasının bir sonraki halkası Call of Duty: Advanced Warfare hakkında birtakım açıklamalarda bulundu.

    Öncelikli olarak oyunun grafiklerinin yeni nesle uygun olarak geliştirildiğini ve "Call of Duty oyunlarının grafikleri kötü olur" tabusunu yıkacaklarını belirten oyunun sanat yönetmeni Joe Salud, Advanced Warfare'ın fotoğraf kalitesinde grafiklere sahip olacağını dile getirdi.

    Konuyla ilgili Salud, " Call of Duty: Advanced Warfare'in grafiklerine gerçekten büyük önem veriyoruz çünkü artık oyuncuların aklındaki Call of Duty oyunlarının grafikleri kötüdür tabusunu yıkmak istiyoruz. İnsanlar oyunumuzu test ettiklerinde grafiklerin gerçek anlamda yenilendiğini ve özellikle yüz animasyonlarımızın çok gerçekçi olacağını görecekler. Fotoğraf kalitesinde grafikler hazırladığımız için oyuncular Advanced Warfare'in gerçek mi yoksa TV şovu mu olduğunu karıştırabilirler." açıklamasını yaptı.


    Kaynak:http://www.merlininkazani.com/Call_of_Duty_Advanced_Warfare_oyuncularin_akillarindaki_tabuyu_yikacak-oyun_haber-75082p1.html






    Konu canlansın biraz haber koyalım şuraya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Grafik kadar onun optimizasyonu da önemli. Ghosts'ta grafiği biraz arttırdılar ama optimizenin içine ettiler BF4 oynarken daha iyi grafikle daha fazla FPS alıyordum umarım bunda da öyle olmaz.
  • bilgisayarım kaldırmaz bunu
  • Ben co-op modunu merak ediyorum.

    Treyarch zombilerle infinityde uzaylılarla devam eder.
    Acaba sledgehammer ne yapacak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler ve sesler muazzam görünüyor bu sefer olmuş gibi cod



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 9 Temmuz 2014; 0:24:58 >
  • Sistem gereksinimleri açıklandı mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Figani*

    Sistem gereksinimleri açıklandı mı?

    Hayır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Onu bunu bırakın da gerçek call of duty yapımcılarının mw3'ü gerçek hikayesiyle yapamadan Activison tarafından alçakça kovulmasını hazmedemiyorum.Activison yüzünden mw3,ghosts gibi vasat oyunlar piyasaya sürüldü... Ve günümüzde çoğu indie oyun yeni call of duty oyunlarından daha güzel. Vasatın üstünde Call of Duty oyunu görmemiz için Activison'un Call of Duty'nin haklarını gerçek sahiplerine vermesi gerekir. Ve şunu da unutmayın Call of Duty eskiden her oyununda gelişirdi,yeni özellikler gelirdi ve modern warafre konseptiyle yeni bir FPS çağı açmıştı ancak maalesf artık call of dutyde değişen şeyler sadece silahlar,haritalar,kilstreak iconları.... (ve menü )




  • ShadowofPripyat S kullanıcısına yanıt
    Öl öl güldüm ne kadar komikmiş kardeş
    MW3 ile seri zirve yaptı gelmiş hâlâ cahil cahil konuşuyorsun. Blood Brother'tan güzel bir bölüm yoktu CoD serisinde.
    CoD her oyunda nasıl gelişti bun bi açıkla da bilelim. MW ile MW2 arasında 10yıl var elbet gelişir. MW2 ile MW3 arasında birkaç saat var bu arada ne gelişebilir. Oyun gelecekte geçecek herşey değişmiş hâlâ oyun gelişmiyor diyorlar ya gel de sövme.
    O değilde Titanfall'un orjinal olduğunu sananlara acıyorum.
  • Şu oyuna da laf atıyorsunuz ya artık bir şey diyemiyorum.

    Bir çok şey değişmiş oyunda uzun zaman sonra. Bu yıla damgasını vuracak bir oyun.
    Vince Zampella ve ekibini Activision kovmadı. Adamlar paralarını yeterince alamadıklarını söyleyerek kendileri bıraktılar Infinity Ward'ı.

    Evet bu adamlar gitmese MW3 çok daha güzel olurdu MW2 gibi efsane olabilirdi hatta Ghosts değil Mw4 çıkardı büyük ihtimalle geçen sene.

    Ama ne yazıkki olan olmuş. Adamlar dağılmış. Activision tabiki oyunun haklarını vermez adamlara. Çünkü Infinity Ward Activision bünyesinde bulunan bir firma aynı DICE'nin EA bünyesinde bulunan bir ekip olması gibi.

    Yapacak bir şey yok. Adamlar gitmiş dönmez bir daha. Önümüze bakmak lazım. Black Ops' tan sonra yine mükemmel bir COD oyunu oynayacağız bu sene



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orangeblu -- 22 Temmuz 2014; 20:12:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • la ne alaka ben ne demişim isimleri mi karıştırdınız yoksa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

    la ne alaka ben ne demişim isimleri mi karıştırdınız yoksa

    Lan silmeyi untmuşum

    İlkte yanlışlıkla sana tıklamıştım sonra diğerini yazdımda senin adını silmeyi unutmuşum kusura bakma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan dedim ne alakam var cod la filan.
  • MW3 ile zirve? mesajı okumaya başlarken güldüm...Blood Brother dan güzel bir bölüm yoktu diyorsun peki ghillied up bölümü hani cod4 ten ne çabuk unuttun efsaneyi sinir olup düşmana küfür yatırdığın bir bölüm mü istiyorsun peki ne oldu loose ends'e ben kimsenin düşüncesine karşı değilim sen mw3 fanı olabilirsin ama ben eski CoD nin fanıyım ve senin düşüncelerimden dolayı bana cahil demeye hakkın yok çünkü sen ne dersen de ben sözümün sonuna kadar arkasındayım ve bu fikrimden sen ne dersen de vazgeçmeyeceğim.Ve bu arada mw 2007 de, mw2 2009 da mw3 2011 de piyasaya sunulmuştur yani mw ile mw2 arasında 10 sene, yok mw2 ile mw3 arasında birkaç saat yorumun tamamen yanlış. @Merc With a Mouth


    Söylediklerimde hata vardı teşekkürler Jason West kovuldu diğerleri de isteğiyle ayrılmıştı. @kdrcnrbyrm




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.