Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıdaki siteye tıklayınca sanırım sizin bölgenize göre kalan süreyi söylüyor çünkü kimine 6 saat, 8 saat falan yazıyormuş bana 10 saat yazıyor.

http://www.callofduty.com/advancedwarfare

Bu arada oyunun single kısmı iyiymiş hoşmuş ama 3-4 saatte bitiyormuş zaten Multiplayer 30 küsür GB Single 8 GB olması bu yüzden galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 2 Kasım 2014; 13:44:50 >

• yeni çıkan bütün oyunlar böyle artık bu konuda cod u eleştirmenin bir anlamı yok vaz geçin artık

ayrıca optimizasyon çok iyi duruyor adam high da 75-91 arası fps alıyor 91 fps cap var o iyimi oldu kötümü oldu bilemedim birde sadece 50hz ve 75hz var oda ilginç geldi
  • benim yükleme 10 dakika sonra bitiyor 3, 4 saatte indi de kotayı da yedik tabi neyse. geceye hazırız video ss de atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 2 Kasım 2014; 15:38:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

yeni çıkan bütün oyunlar böyle artık bu konuda cod u eleştirmenin bir anlamı yok vaz geçin artık

ayrıca optimizasyon çok iyi duruyor adam high da 75-91 arası fps alıyor 91 fps cap var o iyimi oldu kötümü oldu bilemedim birde sadece 50hz ve 75hz var oda ilginç geldi

Ghostun optimizasyonu rezildi video varmı nerde gördünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Single'ı indirmedim inşallah sorun çıkmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Single'ı indirmedim inşallah sorun çıkmaz...

İndir bence 6.6 gb gibi bir büyüklüğü var ne olur ne olmaz

• Oyunu bende indirdim umarım oyun gece 12 gibi açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Single'ı indirmedim inşallah sorun çıkmaz...

İndir bence 6.6 gb gibi bir büyüklüğü var ne olur ne olmaz

Ayın 2. gününde akk ye girmek istemiyorum bide ramden sorun çıkarabilir 4 gb.
  • PC sürümü ile ilgili bilgiler;

- Oyun 90 FPS kitli olacak.
    - Grafik ayalarını değiştirdiğiniz zaman bölümü yeniden yükleyecek.
    - Yükleme süreleri baya uzunuş SSD'ye yükleyin diyorlar.
    - Ghosts ile aynı motoru kullanıyormuş.
    - Stream eden arkadaşlardan biri GTX 680 ile 75 FPS ile oynamış ki Stream etmek için kullandığı program FPS düşüşüne neden olduğu halde.

Kendi görüşlerim;

-Oyunun grafikleri videolarda ki gibi pek gelişmiş gelmedi bana fena değil ama.
    - 90 FPS kilidi olması sorun değil.
    - Daha iyi optimize gibi duruyor.
    - Online maçları izlerken kendimi Black Ops 2 izliyormuş gibi hissettim.

Bu arada oyunun old-gen versiyonları da hiç fena değil;

• oyunu indirdim şimdide guncelleme yapıyor 30 kusur gb bu nedir ya boyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneyt333

oyunu indirdim şimdide guncelleme yapıyor 30 kusur gb bu nedir ya boyle

Bende güncelleme görünmüyor hocam yüklenen şey multiplayer olabilir.
  • aynı motoru kullanmıyor arkadaşım.
  • Bende henüz oynamadım ama oyunu oynayanlar Ghosts'un motorunun upgrade edilmişini kullandığını söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Bende henüz oynamadım ama oyunu oynayanlar Ghosts'un motorunun upgrade edilmişini kullandığını söylüyor.

ghost zaten upgrade in son halkasıydı iw engine onun üstüne çıkamaz her sene evrim mi geçiriyor bu motor? sonuçta bu bir cod oyunu dizayn olarak öncekilerle benzerlik illaki vardır. eski nesile yapan stüdyo farklı bir firma zaten grafiksel olarak arada büyük fark var eski nesil çamur gibi zaten ghosta benziyor grafiksel anlamda. bak bu xone gamepaly i kaplamalara, patlama efektlerine bak ghostu bende oynadım dağlar kadar fark var. xone böyleyse pc yi sen düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 2 Kasım 2014; 17:10:48 >

• bu baya yıllardır kullanılan motor yine aynı şey işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: king size

bu baya yıllardır kullanılan motor yine aynı şey işte

Allah aşkına nasıl anladın anlatır mısın bi, farklı olduğunu biliyorum senin yorumunu çok merak ediyorum
  • Halen eski oyun motorunu mu kullanıyorlar? Yoksa yeni oyun motoruna geçtiler mi?

• onur01 kullanıcısına yanıt
    Aynı motor hocam.

• onur01 kullanıcısına yanıt
    yeni oyun motoru kullanıyorlar iw engine nin kullanılacak birşeyi kalmadı artık bunu oyun ilk çıktığında bile söylemiştiler
  • Ya bilip bilmeden sallamayın bu oyunda eski motordan bazı parçalar alınıp yapılan yeni bir motor kullanılıyor.
    Eski konsollarda grafikler Ghosts gibi. Zaten eski nesle High Moon Studios yapıyor. Pek fazla bir şey beklememek gerek.
    Oyun farkını zaten yeni nesilde belli ediyor. Yüz modellemeleri gameplaylere göre efsane görünüyor.
    O herkesin övdüğü çöpfield'ın yüz modellemelerine bakın bi de buna. Bf de single zaten laf olsun diye var. CoDda her zaman mükemmel single. Bf4te multi oynadım öldürdüğüm adamlardan hiç bir zevk alınmıyor. Gir oyuna öldür milleti çık bu kadar.
    CoDun multiside acayip eğlenceli. Killstreaklar ayrı bir zevk veriyor. Co-op modlar da cabası.
    Neyse oyunu beğenmeyenler gitsin grafikten başka bir şeyi olmayan battlefield'i oynasın. Gelip bu oyuna bok atmasın

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.