cod 4 ü bende xfireden oynamak istiyorum ancak herseyi yaptım punkbuster patchler felan ancak serveri seciyorum her seyi yüklüyor sonra bi dın sesi sonra ekran böyle kalıyor
Bende benzeri konudan açıcaktım COD'u mamundadan indirdim sonra patchleri falanda herşeyi yaptım punkbuster falan xfire veya normalden oyuna giremiyorum ilk başta açılır gibi oluyor sonra siyah ekranda kalıyor sonrada hata raporu
bende hata raporu yok böylece kalıyor pc hiç bir işlem y apmıyor görev yöneticisinden kapatabiliyorum.
Sildim ben de çok sinirim bozuldu hemen internetten MW2 indirmeye başlattım sabah 7de bitti şimdi kuracam.
Punkbuster güncel değildir ondan olabilir mi?
Konuyu up'latmak zorundayım. Aynı sorun bende de var. Gerekli her şeyi yaptım. Güncellemeler, punkbuster falan filan. Xfire'dan oyuna giriyorum, setting in the game falan yazıyor tam giricekken hata veriyor. Hatanın ne olduğunu da göremiyorum, konuyu açan arkadaşa olduğu gibi bende de bilgisayar kullanılamıcak hale geliyor. Görev yöneticisinden kapatıyorum falan. Çözüm için ne yapılabilir, deli etti saatlerdir..
quote:
Orijinalden alıntı: Tobias Beecher
Konuyu up'latmak zorundayım. Aynı sorun bende de var. Gerekli her şeyi yaptım. Güncellemeler, punkbuster falan filan. Xfire'dan oyuna giriyorum, setting in the game falan yazıyor tam giricekken hata veriyor. Hatanın ne olduğunu da göremiyorum, konuyu açan arkadaşa olduğu gibi bende de bilgisayar kullanılamıcak hale geliyor. Görev yöneticisinden kapatıyorum falan. Çözüm için ne yapılabilir, deli etti saatlerdir..
Şimdi akılda 2 soru işareti oluyor.. Problem oyundan mı ? Yoksa bilgisayardan mı ? Oyundan dolqayı bi sorun olsa windows neden kilitlensin.. Bence combifix adlı programı deneyin.
Şimdi akılda 2 soru işareti oluyor.. Problem oyundan mı ? Yoksa bilgisayardan mı ? Oyundan dolqayı bi sorun olsa windows neden kilitlensin.. Bence combifix adlı programı deneyin.
Çözüm öneriniz için teşekkür ederim, sorun oyunun kendisiyle ilgiliymiş sanırım. Düzgün setup'ını bulup yükledikten sonra oyuna sorunsuz giriş yapabildim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme