Şimdi Ara

Call of Duty 4'ün v1.7 yaması yayımlandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Infinity Ward'ın ünlü FPS oyunu "Call of Duty 4: Modern Warfare" için v1.7 versiyonlu yama yayımlandı. Yeni yamayla birlikte oyuna yeni çoklu oyuncu ikonları ve İngilizce multilanguage kurulumu da ilave edilmiş. Bunlarla birlikte oyunda oluşan ufak tefek hataların da giderildiği 38 MB boyutundaki yamayı Buradan indirebilirsiniz.

• quote:

• Fixed an exploit that allowed players to access certain console dvars during multi-player matches.
    • Fixed a crash that could occur when a Chinatown Sabotage match would gointo over-time.
    • Fixed a bug where the MP icons (Bomb, Defend, Capture, etc) were alwaysshowing up as English regardless of the install language.

Alıntı; cNGaming.
  • quote:

Haberin Turkcesi
    Infinity Ward Call of Duty 4 için yeni bir patch yayınladı. Patch de olan değişiklikler şöyle:

. Multiplayer maçlarda konsoldan oyunculara belli dvar komutlarına erişim sağlayan açık giderildi.
    . ChinaTown Sabotaje haritsı oynanırken maç overtime a gittiginde bazen yaşanabilen bir sorun giderildi.
    . Mp ikonlarının (Bomba, defans, capture, etc) oyunun install dili ne olursa olsun ingilizce gözükmesi düzeltildi.

cN-Gaming

• bence simdi indirmeyin...
    Linux Patchi cikmadi genelde Serverler Linux Sisteminde calisiyor
  • sana katılıyorum daha simdi indirmeyin
  • Linux server dosyaları çıktı indirip,sadece serverların geçmesini bekleyebılırsınız :)
  • oda olur haklısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Left 4 Dead - Türkçe Yama v1.3
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • linux patch cikali 3 gün oldu ama maalesef crackler daha cikmadi ,crackler nezaman hazir olur belli degil ama sanirim frozzenkiller (cracker) daha cod4 icin crack hazirlamayacaz. Yani mecburen 1.6 da kalcaz veya 1.7 da oynamak icin Orjinal serverlere gececez....
  • http://forum.donanimhaber.com/m_24458416/mpage_1/key_//tm.htm#24458416

1.7 kurdum hiç araştırmadan bir hata yaptım şimdi 1.6 serverlara giremiyorum
    link tede sorunumu anlattım 1.7 için erken olduğu kesin
  • birkac saat dayan artik^^

Yarin Sabah HardcoreTr.com Serverleri 1.7 Sürüme gececekdir°°°
  • Bence gecmesinler. Diger serverlari beklesinler.. Simdi herkes yigilacak sorun olacak
  • 1.6'da bu kadar uzun sürmemişti, biran önce geçseler de rahat rahat biz de geçsek
  • arkadaslar cod 4 bi turlu multiplayer oynıamıyorum yardım edin lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: brktsn

arkadaslar cod 4 bi turlu multiplayer oynıamıyorum yardım edin lutfen

Üst konu var oradan bak
  • ewet orda wardı tesekkurler..
  • Bu oyunu Multi oynamak için illaki Orjinalmi olması gerekiyor...
  • arkadaşlar konuyu dağıtmayın lütfen! aradağınız soruların cevabı üst konularda mevcut.

bu patch'i yükledikten sonra sabit fps alamamaya başladım, benimle aynı sorunu çeken var mı?
  • Been Been!!(Gerçi sabit almıyordum ama neyse) Fps düşmeye başladı hatta 100 deyken 50 lere kadar indi senin sorunun ne lan salak diyip tekmeledim kasayı kartı yaktm hll bana. Neyse konu sapmasın Fps düştü ne iş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyaLPaiN -- 17 Temmuz 2008; 0:18:02 >
  • arkadaşlar bişi rica edicem sizden cod 4 mp hatalı bende biri bana cod 4 multiplayer exe i upload edebilirmi
  • arkadaslar COD 1.7 TDM Hardcore Server'a ne oldu Xfire'deki??? Bulamıyor lanet program server'i? kapandı mı???

http://rapi**hare.com/files/130661477/iw3mp.exe
    fastrains istedigin dosya bu galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senceryasar -- 19 Temmuz 2008; 18:57:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.