Arkadaşlar CALL OF DUTY 4 almayı düşünüyorum PS3'e , PSN açılınca... Hala Oyuncu sayısı yeeteri kadar fazlamı ?
cod4 hacklenmemiş miydi en son hileciler cirit atıyor diye duymuştum.
quote:
Orijinalden alıntı: 355GTS
cidden mi
quote:
mw2 de baya olmuştu hack..ama düzeltildi güncelleme yoluyla..
ben arada oynuyorum kardeşim oyuncu var bol bol full oynarsın genelde her oyunu hack görmedim fazla bazı oyunlarda çok hızlı koşuyosun bi onla karşılaştım 10 15 oyunda 1
quote:
Orijinalden alıntı: turkopol
quote:
mw2 de baya olmuştu hack..ama düzeltildi güncelleme yoluyla..
peki cod4 şu zamanda alınıp oynanabilecek bi oyun mu ?
single oynamadıysan zaten düşünmeden al...online ne zamandır girmedim ama eminimki oynayan vardır..hile filanda yoksa baya oynarsın cod4
single oynamadıysan zaten düşünmeden al...online ne zamandır girmedim ama eminimki oynayan vardır..hile filanda yoksa baya oynarsın cod4
single pc'de oynamıştım....Ama hiç onlinr oynamadım...Birde 15 tl'ye alacam fiyat uygunmu ? izmirden alacam yarın.
quote:
Orijinalden alıntı: Turko3333
quote:
single pc'de oynamıştım....Ama hiç onlinr oynamadım...Birde 15 tl'ye alacam fiyat uygunmu ? izmirden alacam yarın.
baya uygun geldi fiyatı..takas parası zaten
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Turko3333
quote:
baya uygun geldi fiyatı..takas parası zaten
o zaman hemen alayım...Fiyat Uygunsa....Ama online konusunu merak ediyom hack filan vermı oyuncu sayısı vs.
orasını bilemiyorum ...son durum nasıl ...mw2 de durmadan birşeyler oluyordu ama cod4ü bilmiyorum..sonuçta çok uzun zaman oldu oynamayalı.. psn kapalıyken bence bakmadığın single oyunlara başla..ne zaman gelir belli değil çünkü
ps3 te cod4 oynayan varsa eklesin : CamperKinq
Ben oynuyorum hala al mutlaka hile nadiren oluyor
Cod 4 pc de hala çok oynanıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme