Şimdi Ara

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.520
Cevap
6
Favori
587.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterm1nd -- 25 Ocak 2008; 20:21:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: masterm1nd

wall hack işte duvarlardan kurşun geçmesini sağlayan bir hile.. şahsen ben pek karşılaşmadım bariz bir wh ile. zaten oyunun özelliği bu ince duvarlardan kurşun geçebiliyor yavaşlasa da.

hayır yanılıyorsun.duvarlardan kurşun geçmesi perke 3 teki deep impact özelliğidir.bu özelliği silahınıza eklerseniz kurşunlar duvarları deler.
    wh dediğimiz wall hack,düşmanı nerde olursa olsun kabak gibi görmenizi sağlar.
  • arkadaşlar adamlar nepmış bir bakın derim http://www.youtube.com/watch?v=seM9YI130yU
  • heheh güzelmiş
  • uhuhahah ben zamanında cok oynadım allahtan hiç oynayamayanlar var mp yi inanılmaz zevkliydi.ama şimdi ban yiyorum pnkbusterden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 25 Ocak 2008; 21:42:36 >
  • YA BEYLER BENİM BİLDİĞİM Bİ SERVER VAR HEP BOS TDM İSTERSENİZ GELİN OYNAYALIM SERVER BENİM DEİL BENDE SANS ESERİ BULDUM TURK SERVERI

Mix.gen.tr POWERCOLOR Call of Duty 4 Team Deathmatch Ranked Sunucusu

91.102.160.52:28960

• geliyorum
  • hayır gelemiyorum banlanıyorum
  • Buda nesi?

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 26 Ocak 2008; 2:49:25 >
  • KAPHEROS GAMING HQ ORJINAL SERVER

85.105.239.222:28960

SERVER ORJINALDİR

KENDİMIZE AİTTİR

HARDCOREDUR

HERKESI BEKLERIZ
  • beyler şu ak 47 nin golden ını açan war mı?? hepsini açtım bi golden ı kaldı 200-250 adam wurmama ragmen hala açılmadı ????
  • Assault kategorisindeki tüm silahların tüm challangelarını bitirmen lazım headshotlar dahil. Ben baya yaklaştım açarım yakında.
  • quote:

Assault kategorisindeki tüm silahların tüm challangelarını bitirmen lazım headshotlar dahil. Ben baya yaklaştım açarım yakında.

obaaa abi bu ne yha !!!!! peki bisey sorcam hepsi ni açınca otomatik olarak mı açılcak golden ??
  • Evet. Aynısı diğer kategoriler için de geçerli. Eee kolay değil altın silah
  • COD 4 ORJINAL HQ TURK SERVERI BEYLER VE HILE YOK!HER ZAMAN ADMIN VAR.BEKLERIZ....

85.105.239.222:28960
  • quote:

Evet. Aynısı diğer kategoriler için de geçerli. Eee kolay değil altın silah

bilgi için çk tşkler sen olmasaydın hala ak yler adam wuruo olacaktım
  • merhaba arkadaşlar ben cod 4 de yeniyim oyunu bitirdim multiplay oynamak istiyorum ama oynayamıyınca araştırdım ve bu siteyi buldum dediklerinizi yaptım ve oyuna bir kere girdim ertesi gün girdiğimde

NOTİCE
    woozy PunkBuster permanent ban issued on this Game Server
    for player woozy ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN e2dc4894

diyor ne yapmam lazım
  • multiplayer videosunda ki şarkının ismini öğrenebilirmiyim acaba
  • abi herşey tamam, benim kasanın özellikleriaşağıda ama multiplayer kastırıyor ayarlar düşük olmasına rağmen, single da birşey yok hemde grafik ayarları yüksekken, nedeni ne olabilir, internet bağlantısı demeyin ev arkadaşım laptop da çatır çatır oynuyor, hadi bulun bir çözümde katılayım bende
  • Arkadaşlar ben cod 4 multiplayer'ı çok seviyorum ve her zaman oynamak istiyorum ama benim ping nedense hiç inmiyor hep 100-220 arasında duruyo bu yüzden de yavaş oluyor ve oyunun tam zevki çıkmıyor.Arkadaki bütün programları kapatmama rağmen,birşey indirmememe rağmen hep pingim yüksek serverdaki diğer kişilere baktığımda hep 40-50-60 olunca istemeden bi kıskançlık oluyor bunun bir çözümü yok mu ya
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.