Şimdi Ara

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.520
Cevap
6
Favori
587.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar oynucak server bulamıyorum,netten buluyorum zarzor bir turk server,ertesi gün bi bakıyorum server kapalı,xfire'de mi bir enayilik var acaba?kaydettiğim tüm serverlar kapalı gözüküyor.

birkaç tane daha hep aktif olan server yazar mısınız?(searchdestroy ve hq olmasın)
  • Aslında bir oyuna giriş rehberi yazıp yayınlayacam :) Sticky yaparlarsa birçok kişi rahatlar.

Çalışmalara başladım hatta bir kısmını yazdım sorunları iyi bilen ve ilgilenen biri varsa bana pm atarsa iyi olur. İnşallah güzel bir çalışma olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterm1nd -- 20 Ocak 2008; 15:00:42 >
  • arkadaşlar bende şöyle salak bir durum var: oyunu 1 kere çalıştırıp çıktıktan sonra birdaha girmeye çalıştığımda açılmıyor. tam açılacak gibi oluyor ekran kararıp ama masaüstüne tekrar dönüyor. 1.4 patch yükledim fayda etmedi, restart yapana kadar birdaha açmıyor oyunu. var mı aynı sorunu olan?
  • tamam düzelttim arkadaşlar.
  • arkadaşlar sürekli permanent ban hatası veriyor punkbuster. indirdim kendi elimle update ettim cod 4 için pb yi, ilk sayfada yazanları yaparken bir yerde takılıyorum, cd keyi 1111... diye değiştirdim, daha sonra multiplayer optionsda enter key code yerine basıp verify diyip oyundan çıkmamızı söylüyor, yalnız arkadaş süper zeka olsa gerek key code yerine bşey yazamadan verify demenin bi b.ka etki etmiyeceğini anlyamamış, ne yazıcaz oraya bilen var mı? ayrıca yazayım desem yine olmuyor, ilk kutuda herhangi bir tuşa basar basmaz hemen yanındakine geçiyor boş bırakıp, delirmek üzereyim galiba hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ginnix -- 20 Ocak 2008; 21:15:33 >

• tamam hadi onu da hallettik, verify dedik kabul etti, iyide bu sefer hala bana permanent ban hatası veriyor onu vermesse server disconnected diyor, olmuyorda olmuyor, sinirden gidip 90ytl bayılıp alacam orjinalini ha yeter bune ya, herkes giriyo bize gelince olmuyo
  • bu önem dereceleri yüksek hataları ve çözümünü konuyu başlatan arkadaş mümkünse detaylarıyla ilk sayfadaki ilk mesajına ekleyebilirmi? hemde bu kadar çözülmeyi bekleyen sorun kalmaz...
    1.4 yamayı kurunca sorunsuz çalışıyor... hiç birşeyi kurcalamaya gerek kalmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obaaa -- 20 Ocak 2008; 23:49:02 >
  • hayırrrrrrrrrrrrrrrrr yemişim 1 haftadır girmiyodum bi actım guıd ban benim cd keyi kulan birisi hile yapmış harlde sonrada ban ve bu cd keyi kulanan herkez banlanmıs ben böle oluyor diye biliyorum arkadaşlar eger cd key vermek yasak degilse calışan cd key biliyorsanız veririmisiniz
  • ben de kurdum 1.4 yama, hala gerizekalılık yapıyo, türk serverine bile giremiyorum.
  • cod2 yi oynamak için başka bir program kullanıyorduk. onun ismi neydi?
  • geçen gün yukarda resmini ekledğim hatayı veriyodu bi de bugün deneyim dedim şimdi de bu hatayı verdi...ne iş anlamadım ya

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler)
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

cod2 yi oynamak için başka bir program kullanıyorduk. onun ismi neydi?

all seying eye ama bi işine yaramaz o
  • Karde$ ben direk Xfire i indirdim sora Kayıt oldum o 84a olayına girmedim önce Xfire kurdum Kullanıcı adımıda girdim sora oyuna giriodu ilk ba$larda sora Key Code already in use (Key Code kullanılıo dio e abi ben zaten Normal Multi-Player de Key Code istio die Xfire kurdum buda böle yapacaksa ... Bunun çözümü yokmu oyunda serwer buluyorum abi .. Tıklıorm Connection 1 oluo 2 oluo sonra direk Key COde already in use al i$te GICIK oldum YARDIM BEAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKhanAmoria -- 23 Ocak 2008; 8:52:51 >
  • sever nolarını nereye girecez
  • sonunda yapabildim baya bir sardı
  • ya arkadalrlar ben sızın burda yazdıklarınızın cogunu yaptım yalnız sole bı hata veriyor nası duzletıcem ya bunu sınır oldum
    key code in please try reconnecting later

[img=http://img184.imageshack.us/img184/8634/adszxv2.th.png]
  • kullandığın cdkey'i başkasıda kullanıyor.O yüzden cdkey'ini değiştirmek zorundasın snacht1903.
  • hiç kasmayin boşuna arkadaşlar.üzülerek yazıyorum.cod4 mp artık dejenere oldu.onlarca server da oynadim.ne yazikki wh kullanmayan görmedim.pb undetect wh bulan dalıyor server lara.artık oynanmaz hale geldi.nefretlik bir durum oldu artık.server larda ne admin var nede başka bişe.herkes at koşturuyor.sinir stres olmak istemiyorsanız hiç bulaşmayın derim.oyunu bu hale getirenlere söylenecek bir kaç cümle var ama oda burda yazılmaz.
  • her cod 4 hakkında bişe gördüümde yarama tuz baslılıyo ah video cardı ahh
  • quote:

Orjinalden alıntı: promet

hiç kasmayin boşuna arkadaşlar.üzülerek yazıyorum.cod4 mp artık dejenere oldu.onlarca server da oynadim.ne yazikki wh kullanmayan görmedim.pb undetect wh bulan dalıyor server lara.artık oynanmaz hale geldi.nefretlik bir durum oldu artık.server larda ne admin var nede başka bişe.herkes at koşturuyor.sinir stres olmak istemiyorsanız hiç bulaşmayın derim.oyunu bu hale getirenlere söylenecek bir kaç cümle var ama oda burda yazılmaz.

Wh ne oluyor biraz açarsan
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.