Şimdi Ara

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.520
Cevap
6
Favori
587.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw biliyorm yazıyoda cogu acılmıyo sercer time out fln die
  • dostum patch kurulu değilmi en son 1.4?
  •  CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler)

arkadaşlar resimdeki hatayı alıyorum serverlara girerken bilen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expulse -- 10 Ocak 2008; 19:01:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: expulse

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler)

arkadaşlar resimdeki hatayı alıyorum serverlara girerken bilen varmı ?

Cd-key i degistirmeyi dene .....
  • Nasıl yapacağımıda söylermisin ?
  • quote:

Nasıl yapacağımıda söylermisin ?

Multiplayer options tan tekrar key yazicaksın..... Oyunun menulerinde kısacası ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

arkadaslar sempron 3000+ 512 mb ram + 256 mb 128 bit ati radeon ekran karti + 1024 mb baglanti hiziyla 800*600 da takilmadan serverlarda oynayabilir miyim..?
    ya da buna yakin sistemle sorunsuzca oynayan var mi tesekkurler..iyi forumlar..

Benim sistemimde seninkine çok yakın ama aradaki tek fark 1gb ram olması eminim sen de 1gb daha ek ram taksan hiç sorun olmadan oynayabilirsin. Ama sempron işlemci de sorun yaratabilir. Ayrıca anakartın desteklemesini araştırmayı da unutma!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TTheRecruiTT

quote:

Orjinalden alıntı: elbur26

quote:

Orjinalden alıntı: TTheRecruiTT

Arkadaşlar SERVER CONNECTING TIMED OUT Hatası başına gelen varmı veya nasıl çözüleceğini bilen biri ?

Arkadaşım bu hata belli süre sonunda server'a bağlanamadığında veriyor. Ya bağlanmaya çalıştığın server kapalıdır ya da internet bağlantında sorun vardır. Bunun tek sebebi bu. Başka server'a bağlanmayı dene tekrar aynı hatayı alırsan internet bağlantında bir sorun olabilir.

Hmm çok saol kardeş demekki netimde bir problem war FireWall ı nasıl kaldırabilirim peki?

Ben oyunu firewall açık oynuyorum herhangi bir yavaşlama yada bağlantıyla ilgili bir sorun yok. Güvenlik merkezi ayarlarıyla ilgisi olduğuna inanmıyorum sorunu çözdüğünde mesaj yazarsan sevinirim.

• Arkadaşlar ben xfire kurdum ama ne zaman türk server'a girmaye çalışşam "punkbuster must be enabled before joinin the server" hatası veriyor. Options'a giriyorum enable yapıyorum sonra oyundan çıkıp xfire dan tekrar girmeye çelışıyorum aynı hatayı veriyor options'a bi bakıyorum yine disable olmuş ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalkon86 -- 11 Ocak 2008; 10:57:03 >
  • key değiştirdim bu hatayı vermeye başladı şimdi :S ne yapmam gerekiyor

• quote:

key değiştirdim bu hatayı vermeye başladı şimdi :S ne yapmam gerekiyor

arkadaşlar srduğunuz sorular daha önce defalarca yanıtlanmış! Biraz araştırın lütfen. İlk sayfadaki programı indirin punkbusterla ilgili olanı! Daha sonra orda yazılı olanları yapın sorununuz çözülecektir!
  • cod4 hq mode da türkiye server ı var mı?
  • Kapheros Gaming All Mod

85.105.239.222:28960

Kendi serverimiz Herkesi bekleriz
  • quote:

key değiştirdim bu hatayı vermeye başladı şimdi :S ne yapmam gerekiyor

Bak orda shift+console(é) tuşuna basıcaksın serverda max paket ne istiyosa ona gore ordaki komutun aynısını girip istenen ayarı yazıcaksın o serverda o sekilde oynarsın. Ama butun serverlarda aynı hatayı vermez.
  • arkadaşlar multiplayer çalışıyor ama bu seferde single player çalışmıyor doğru dvd yi takın diyo.
    edit: crack ypınca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otherworld -- 13 Ocak 2008; 16:48:30 >
  • Saol paylaşım için!!!
  • yau hiç bir şekilde oynayamıyorum mp...
    var mı orjinal oyun olmayıp da mp oynayan..
    hamachi üzerinden de olur.
  • beyler cd keyler teker teker banlanıyor kimsede olmayan bir cd keybulmanız lazim ki oda imkansiz gibi birşey
  • arkadaşlar güncel bir Türk server listesi verecek olan varmı ?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promet -- 17 Ocak 2008; 16:40:00 >
  • Dediklerinizi Yaptım Olmadı Yaa..Single Player'ede Giremiyorum Şimdi

Giriyorum Single Player'e DVD Rom...Bişiler Yazıyor.Hata Veriyor Sanırım Crack'le Alakalı Ama Yüklerken Crack Felan İstememişti Bu Sizin Dediklerinizi Yapmadan Önce Oyuna Girip Oynayabiliyordum Yaptıktan Sonra Bozuldu Oyun Tekrar Baştan Yükliyeceğim Şimdi Ama Oyunun Yüklenmesi Çok Uzun Sürdüğü İçin Hatanın Bi Çözümü Varmı?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.