Şimdi Ara

CALL OF DUTY 4 >>MULTİPLAYER<<(1.7 serverler) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.520
Cevap
6
Favori
587.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel paylaşım saol.Arkadaşlar hangi serverı kullanıyorsunuz daha çok buluşup kapışalım.
  • ya kardeşler serveri nereye yazıyoruz ben yeniyimde
  • oyuna gir ana menüde " yada é tuşuna bas konsolu aç oraya connect ve server ipsini yaz gir....

Bu arada optionsda consolu aç aktif et yani..
  • xfire kullan daha kullanışlı
  • snipe kapışmakta zevkli DarkSpider sen sus ztn senin paldır küldür dalıp bıçaklamanı biliyoz çok şahit oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

snipe kapışmakta zevkli DarkSpider sen sus ztn senin paldır küldür dalıp bıçaklamanı biliyoz çok şahit oldum

haklısın ayar olmuştum arkadaş işi gücü yok almış eline piçaaa ekmek doğrar gibi dolanıyo ortalıkta

• quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

snipe kapışmakta zevkli DarkSpider sen sus ztn senin paldır küldür dalıp bıçaklamanı biliyoz çok şahit oldum

haklısın ayar olmuştum arkadaş işi gücü yok almış eline piçaaa ekmek doğrar gibi dolanıyo ortalıkta

Akşama gene devam edicem, çocuklar ekmek bekliyor

• dark spider meydan okuyorum sana bu akşammmmmmmmmmm xfire yi ver beraber girelim
  • darkspider99 ekle ekle meydan okuman yok ölüm fermanın kabul edilmiştir
  • akşamı bekliyorum
  • Ya beyler o bu değilde Deser Eagle y eaşık oldum resmen muhtaşem yapmışlar elimdeki makineliyi bırakıp onu alıyorum
  • yok abicim bıçak falan uyus oluyorum ben tam yatmışım zulaya takır takır indiriyom adamları biri geliyo arakadan (muhtemelen darkspider99 ) vıjıkk diye vuruyo böğrüne olur mu ya yapılırmı bari arkadan gelirken haber ver ona göre hazırlayalım kendimizi ama yinede güzel insan iyice bi gaza geliyo
  • Hangi servere bağlanmaya çalışsam cd key kullanılıyor yazısı çıkıyor karşıma 5-6 key denedim hiçbiri olmuyor multiye giremiyecekmişim gibi görünüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: leanback

quote:

Orjinalden alıntı: manhack

keşke silmeseydim bitirdikten sonra yaaa cod2 gibi bağımlılık yapar diye sildim

sildinmi bu oyunumu sildin

• quote:

Orjinalden alıntı: Karisma

yok abicim bıçak falan uyus oluyorum ben tam yatmışım zulaya takır takır indiriyom adamları biri geliyo arakadan (muhtemelen darkspider99 ) vıjıkk diye vuruyo böğrüne olur mu ya yapılırmı bari arkadan gelirken haber ver ona göre hazırlayalım kendimizi ama yinede güzel insan iyice bi gaza geliyo

Yahu daha ne haber vericem? Depar atarak geliyorum kardeşim duyun aaaa Bu arada Desert Eagle cidden müthiş bir silah. Pomp yerine onu kullanıyorum daha etkili

• quote:

Orjinalden alıntı: Karisma

yok abicim bıçak falan uyus oluyorum ben tam yatmışım zulaya takır takır indiriyom adamları biri geliyo arakadan (muhtemelen darkspider99 ) vıjıkk diye vuruyo böğrüne olur mu ya yapılırmı bari arkadan gelirken haber ver ona göre hazırlayalım kendimizi ama yinede güzel insan iyice bi gaza geliyo

hayır o adam yüzünden sniper dan soğudum arkadan gel gel gel nereye kadar

• Arkanızı kollayın arkadaşım sizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: panzer2000

Hangi servere bağlanmaya çalışsam cd key kullanılıyor yazısı çıkıyor karşıma 5-6 key denedim hiçbiri olmuyor multiye giremiyecekmişim gibi görünüyor

yokmu bunun çözümü mp siz call of oynamak istemiyorum
  • serverlere tıkladığımda connecting yazısından sonra cey uymuyor diye hata veriyor neden böyle yaw

http://www.resimekle.gen.tr/files/7fy2e6hixmka555h6iw9.jpg

http://www.resimekle.gen.tr/files/wa99tc2jjrur7ivyow5y.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aguila1903 -- 20 Kasım 2007; 15:22:14 >
  • Ordan giremezsin zaten. Tabi Orj oyuna sahip değilsen. Xfire kullan.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.