Şimdi Ara

Call of Duty 4 gümbür gümbür geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önce ismi sonra ekran görüntüleriyle seyredenleri kendine hayran bırakan "Call of Duty 4: Modern Warfare", şimdi de ard arda yayınlanan ve oyun içi görüntülerinin de yer aldığı dört trailer ile piyasaya sürülmeden oyunseverleri bir kez daha kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Bizleri modern bir savaşın tam ortasına götürecek oyun, kaliteli grafikleriyle yeni nesil konsolların tüm gücünü de ortaya koyacak.

Şimdi de sizleri oyunun PlayStation 3 ve XBOX 360 için yayınlanan dört videosu ile başbaşa bırakıyoruz. İyi seyirler...

İzlemek icin Tıklayın.

• hayirli olsun diyelim
  • oyy oyy yeni sistemi çıkana kadar toparlamak lazım
  • teşekkürler
  • bende ona göre sistemi toparlayacam bilgisayara çıkçakmı ona göre bu oyun için playstation bile alabilirim call of manyağıyım 1 yıl ara vermek zorunda kaldım bilgisayara (sınav muhabbeti) şimdi yeniden buralardayım bu oyun için herşeyi yaparım o derece özledim lütfen pc ye çıkçakmı sistemi çok mu iyi istiyo bi yazarsanız çok sevinicem
  • görüntüler süper ,sırf bu oyun yüzünden bilg. yenilemiyorum ,oyunun çıkmasına yakın deli bi bilg. alacam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacklotus

görüntüler süper ,sırf bu oyun yüzünden bilg. yenilemiyorum ,oyunun çıkmasına yakın deli bi bilg. alacam.

aynen hocam
  • COD3 PC için çıktı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hkacmaz

COD3 PC için çıktı mı?

Pcye çıkmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior5

quote:

Orjinalden alıntı: hkacmaz

COD3 PC için çıktı mı?

Pcye çıkmadı

X-BOX ve play station da çıkacak.Cod 4 PC de çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaLLionS -- 23 Haziran 2007; 19:37:11 >
  • Teşekkür ederim arkadaşım.Böyle güzel bilgileri bize sundugun için.
  • call of duty cokk güzel bir oyun
  • eyw. çıkınca yeni bi pc. toplıcam.
    bilgi için saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmen

call of duty cokk güzel bir oyun

• bekliyoruz
  • İlk video yu izledim.Diğer videolar yeni yükleniyor şu anda.Hakikaten grafikler beklediğimden de tatlı çıktı.Silahlar az biraz BF2 andırıyor sanki ama, CoD4'ün singleplayer kısmında vereceği heyecan gerçekten çok başka olacak..Demosunu 4 gözle bekliyorum.Ama o grafikler içinde yeni bir sistem gerekeceği kesinBöyle grafikler gördükten sonra heyecanlanmamak elde değil
  • oh oh hadi bakalım hayırlısı
  • rainbow six i 2 ile çarpıp 5 e böler
  • Benim PC kesin kasacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.