Call of Duty Black Ops 7 | 14 Kasım 2025 (17. sayfa)
1 Mobil
-
-
1 2 aya plusla bedava verirler zaten o zaman buralar şenlenir😄😄😄😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Black Ops 4 çıktığındaki DonanımHaber PlayStation bölümü heyecanı bambaşkaydı. Yüzlerce kullanıcı sürekli mesaj atardı; yeri geldi güldük, yeri geldi tartıştık, hatta banlandığımız bile oldu. Ama o zamanlardaki insanların çoğu artık yok. Geriye kala kala bir tek biz kaldık.
Ben hep merak ediyorum, o arkadaşlara ne oldu acaba? Modern Warfare 2019 döneminde de forumda büyük bir hype vardı. Ne olduysa MW2 çıktıktan sonra o tayfa kayboldu. Ama PlayStation bölümünün COD açısından en iyi, en canlı dönemi kesinlikle Black Ops 4 zamanlarıydı. Konular hep hareketliydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
Gamepass ile oynamiyorsunuz galiba :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ağa ben Playstation kullanıcısıyım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
-
bo6 da bir fark yok diyorlardı.
_____________________________ Only Conquest -
Eleman playstation konusuna 'Gamepass ile oynamiyorsunuz galiba' yazmış 🤣
Sorun kesinlikle sende değil hocam 😃
Topluluğunun çoğu Modern Warfare geri istiyor diye Black Ops 7 ye düşük puan vermiş gibi
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
SD de ninja ile oynamak harika cihaz acan seskasan yatalaklardan bıkmıştık
özlemişiz haftada 2-3 gece ffırsat buldukca SD avdayız denk belirsen yine bekleriz
vallahi perkler mapler silah ruhu bayaa iyi olmuş
tabiki MW ayrı bi seviye ama bnce uzak ara en iyi bops bu bops7
SD oynayanlara lafım warzone marzone fs bu yasta kafa kaldırmıyo hedefsiz boş curcuna ama SD de team halinde mücadele etmenin hazzını bilen bilir zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ BİZ KİMSEYE KİN TUTMAYIZ
AĞYAR DAHİ DOSTTUR BİZE
🌷💕🌹 -
GG güzel oyundu reis dağıttın adamları resmen
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
_____________________________ -
-
-
Aslında PeaceKeeper a tam aksine buff gelmesi lazım uzak mesafelerde mermileri denk getirmek çok zor oluyor.. şimdi düşündüm de PeaceKeeper a nerf felan gelmez sanırım..
_____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
Nedense ben oyunu çok beğendim. Harita çeşidi, haritaların yapısı vs beni çok tatmin etti. Bu kadar düşük puan oylamasının sebebinin ard arda çıkan oyunlara tepki olarak görüyorum. Bu oyun 2-3 yıl sonra aynı haritalarla gelse bu kadar tepki toplamazdı tahminimce.
_____________________________ -
aynen serverların çoğunluğu hep fransız oyuncular ile dolu pek ingiliz göremedim tek tük alman gördüm %80 hep fransız player
püta püta diyip diyip duruyorlar sürekli ayar oluyorum_____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
gamepad ile oynayınca zaten hile gibi bir aim-assist vardı, daha ne kadar güçlendireceklermiş.
_____________________________ Gamer- -
Nuketown gelmiş yalandan bi oynanış videosu atayım dedim. cod severlere selam olsun🫵🫡
Arakadaslr oyun alinir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt