Şimdi Ara

Call of Duty Black Ops 7 | 14 Kasım 2025 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
23
Favori
17.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1...10...181920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prestij 4 oldum. Oyun bence çok keyifli. Bu haftaki görevlerin ödülü olarak Akita silahına eklenti verdi özellikle ufak haritalarda yakın mesafede çok iyi vuruyor.

Diğer haritalarda ise favorim Dravec 45.

Yeni kol olsa da 2'den aşağıya çekince drift oluyo, ben dualsense edge'e 2 tane sıfır module aldım, ikisi de 3'ten aşağı çekince drift yaptı, birisi 2 hafta sonra 3'te drift yapmaya başladı 4'e çektim... sol analog hafif drift çok önemli değil de sağ analog 1 bile olsa dezavantaj.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu senin için gelsin Galactic hocam.

If you play COD Black Ops 7 on controller, do this to win more gunfights

🔹Go to Controller-> Aiming -> Aim Advanced settings
    🔹Set ADS Sensitivity Transition Timing to Instant
    🔹Set Aim Response Curve Type to Dynamic
    🔹Go to Graphics ->View ->Set your FOV anywhere from 100-105

Bende de oluyor ama öyle hafif ama oynuyorum böyle yapacak birşey yok

#Playstation
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

Uzun zamandır Dynmic te oynuyordum daha yeni Lynear a geçtim Fov zaten 100 de. Diğerine bi bakacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 17 Aralık 2025; 10:16:43 >
    #Playstation
  • Oyunda hafif kasmalar ve drop alanlar varsa benim paylaştığım videoda ki grafik ayarlarının aynısını yapsın sorun %100 çözülür.

#Playstation
  • Oyun indirime girmiş, 2,239,30 TL olmuş.
    3,199'dan alan varsa 1 ayda 1000 lira çöpe gitti yazık oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 17 Aralık 2025; 12:43:3 >
  • Oyun ucretsiz olmus,deneyeyim dedim 98 Gb indirdim.Yaklasik 2 saat oynadim.Battlefield 6 dan sonra cizgi film gibi geldi.İndirimde gelmis ama 1000 TL alti bile olsa alinmaz oynanmaz bir oyun olmus maalesef.İki saatin sonunda sildim.Serinin tartismasiz en kotu oyunu olmus maalesef.Free to Play FPS gibi yapmislar.Boyle efsane bir seri son 3 yilda nasil boyle kan kaybetti anlamak guc cidden.Sanirim tamamen Ergenlere emanet etmisler guzelim seriyi.Taktik yok,grafikler animasyondan hallice,ve oyun keyfi rezalet.Gelecek sene beklentileri oldukca yukselten bir oyun olmus.

• Millet servis oyunu tutturmak için bir tarafını yırtıyor bunlarda tutmuş seriyi comp oyun yaparak p.ç ettiler. Ben oyunu eğlenmek için alıyordum comp oyun oynamak istemiyorum. Ben daha dürbün açamadan adam havada 9 takla atarak öldürüyor. 20 ping üzeri oynayan oynamasın demişler resmen. fightlarda zevk ve adalet yok. Bu çöpe gittik 100 dolar verdik.

Call of Duty Black Ops 7 | 14 Kasım 2025türk işi mimyoutube
    ötenazi hakkımı istiyorum - cevahir
    https://www.youtube.com/watch?v=JJI6rXBfk2c
  • Oyunu indirdim maalesef 2 oyun zor oynadım. Oynanabilir hiç yok. adam köşeden dönüyor benim ona silah doğrultmamla ölmem bir oluyor. Killcamden izleyince adam beni 2 saniye önce görmüş gibi durum var. Bf6 da çok iyi değil ama bu oyun kanser eder insanı.

• sunucları canlı hile oranı can sıkmayan gerçekten iyi bir muliplayer deneyimi için hangi CoD oyunu tavsiye edersiniz. tamam bf falan iyi ama cod multiplayer aşırı zevkli ve şu an steam de tüm oyunlarda indirim olduğu için hangisini önerirsiniz ?

pc'de hile olayını bilmiyorum ama xboxta black ops 6 keyifliydi gamepasste mevcut bakabilirsiniz üyelik varsa.

artık eskidi ama bence multiplayer'ı en keyifli cod oyunu ww2'ydi. 2017 çıkışlı

say hello to my little friend
  • Lucky Luciano kullanıcısına yanıt

doğrudur ama modern versiyonlar tercihim çünkü bf1 de iyi ama ben sevmiyorum mümkün olduğunca güncel olması tercihim. mesela modern warfare 2020 nasıl ?

• Bu oyunun abv o kadar soruna rağmen düzeltmek için de uğraşmıyorlar. Şu dawg ve hkds oyun oynatmıyor zaten ben bo6 geri dönüyorum keyifle oynuyorduk iyi kötü. Her maç herkes dc atıyor millet oyun oynamak istiyor kardeşim.

Yeni zombi etkinlikleri çok keyifli ama challenge görevleri zor olmuş henüz bitirebileceğim bir grup bulamadım. Yeni yıl teması etkinlikler vs sürekli oyunda tutacak bir şey oluyor. Tabii ki bu cicili bicili şeyler gerçek saf bir savaş simulasyonunda olabilir mi hayır ama cod artık öyle bir oyun değil maalesef. Arcade bir oyun olarak ele alırsak bu tarz sevenleri mutlu edecektir.

Call of Duty Black Ops 7 | 14 Kasım 2025

• Az önce Call of Duty kişisel instagram hesabının en son paylaştığı şeyin altına yazdığım efsane bir yorum sizinle de paylaşmak istedim.

Hiç bir çıkarttığı oyun MW2019 kadar güzel olmadı Ben MW2019 u özlüyorum. Aklım hep MW2019 da kaldı benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 1 Ocak 2026; 13:2:4 >
    #Playstation

• Fallout güncellemesini merakla bekliyorum

#Playstation
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt

Buralardayım dostum aslında diğer konularda yazıyorum da sen rastgelmiyor olabilirsin yinede sağolasın merak edip sorduğun için adamsınCall of Duty Black Ops 7 | 14 Kasım 2025 

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.