Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
651.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler takıldıgınız server e sifre koydular bilrn warsa söleebilirmi sifreyi.giremiorm
  • kardeş kendi aralarında maç yapıyolar

bu fotoda viznet serverlerinden birisinde oynarken iğrenç olmuş ama mod sevmedim hemde çok kota yiyor :(
  • insert tuşunu bulamadım acaba hangisi ?
  • Ok tuslarinin uzerinde bulunan 6 tustan en ust soldaki :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay17
    bunu kurun girin girdiğinizde klavyeden İnsert tuşuna basın çıkan pencerede Call of Duty 2 yi seçin aşağıdaki ip bölümüne 62.75.221.199 yazın port bölümüne 28960 yazın add to favorites 1 i işaretleyin ok deyin.şimdi bu server ın üstüne çift tıklayınca direk girebileceğiz

dediklerini aynen yaptım fakat çift tıklayınca hiç bişeye girmedi ..çift tıklıyoırum iki şık çıkıyoo forze connect bide cancel dedim hiç bişeye basim beklim gene açılmadı bende haliyle acncel yapıyorum...nasıl yapacaz bunu..
  • Ah enfermasyon bakanı ne günlerdi turnuva günleri:) ben AsLaN hatırlamışssındır benim yazılılar turnuva maçları ve galibiyetler:) ama bence cod 2 de güzel BiA olarak serverda açtık 212.174.113.110:25470 ipimiz bu istediğin zaman gel...
  • beyler hadi dh olarak bi serwer da toplanıp oynayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASLAN1905

Ah enfermasyon bakanı ne günlerdi turnuva günleri:) ben AsLaN hatırlamışssındır benim yazılılar turnuva maçları ve galibiyetler:) ama bence cod 2 de güzel BiA olarak serverda açtık 212.174.113.110:25470 ipimiz bu istediğin zaman gel...

girdim aslan sizin servera,çok iyi olmuş.SDun zevki başka.
  • beyler benim oyunda adım dh darkness blood webi yerde oynayalım şimdi bi serwer bulunda bi de bana clan
  • bi şey sorabilirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayli7

bi şey sorabilirmiyim

Diyene kadar soruyu sorsaydın daha iyi olurdu sanki...
  • yok hajılar hiç bir servera giremiyorum bişe oldu oyuna pinginiz düşük bu server için diyor eskiden demezdi hepsine aynı şeyi dio
    hızım 512 ala ala yaa bana mı bişi oldu
  • all seeging eye programını indirdim 17 kb idi.fakat instal yapmıyor.
  • All seeing programı da satın alıp tüm özelliklerini kullanın demeye başladı yoksa trial 7 gününüz kaldı diyor. Oynasana com da ücretsiz üyelere bekleme süresi sınırlaması getirmiş ve sanırsam 1 saat oyun oynama izni eriyor sonra tekrar giriş yapmak gerekiyor. (iyi mi olmuş kötü mü tartışılır bu sonuncusu)
    İşin kötüsü ise şu sanal alemde birşeylere para vererek kullanmak zoruna gidiyor insanın nedense...
    Paylaşayım istedim.
  • Oynasana.com 'da 9 server oldu, sadece sıra sistemi getirmişler önce gelen önce giriyor. 1 saat oynamak falan diye birşey de yok girip istediğin kadar oynayabiliyorsun. Sadece girişte 60 saniye bekletiyor fileplanet falan gibi. Bundan doğal ne var.

Viz'net ve diğer klan serverları fasa fiso hepsinde ping problemi oluyor paylaşımlı makineler olduğu için. Onun için Oynasana.com 'dan şaşmayın arkadaşlar. Hergün yüzlerce insanla başka yerde bu oyunu oynayabilmeniz mümkün değil İşte serverları:

Oynasana.com COD2 1 - TDM
    Oynasana.com COD2 2 - SD
    Oynasana.com COD2 3 - TDM
    Oynasana.com COD2 4 - SD
    Oynasana.com COD2 5 - CTF
    Oynasana.com COD2 6 - SD
    Oynasana.com COD2 7 - TDM
    Oynasana.com COD2 8 - CTF
    Oynasana.com COD2 9 - SD

Sadece web'den girebiliyorsunuz, aşağıdaki linkten girip sunuculara tıklayın.
    Online Oyun

• Arkadaşlar Multiplayer'da Alman bayrağını Türk Bayrağı olarak değiştirebileceğimiz bit yama var mı?

Kendi bayrağımı daha iyi savunurum.
  • Beyeler Oynasana.com un suyu çıkmış. 2 saat denedim ama bütün serverlar full. Bnecede normal sadece 100-150 kişi kaldırabiliyor o serverlar. Bence binlerce kişi var. Boş server yakalamak imkansızlaşacak her geçen gün. Ayrıca 18 kişilik serverda 16 kişi oynuyor gözüküyor. Bağlan diyorsun server full diyor. Ne saçmalık ya.!!!All-Seeing Eye iyi ama orda da hep TDM oynuyorlar. Birde yabancı serverlardan key istemeyenler var mı acaba ? Bilen varsa verebilir mi acaba ?
  • ALIN SİZE SPAIN SERVERE SAGLAM ABI ---

193.222.62.137:12210
    HADİ KOLAY GELSİN :)

ayrıca ben cErCeSSiAn_TR buda böyle biline :)
  • Oynasana serverları gayet iyi.

Alman server'ına gireyim dedim.Ping hatası verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 26 Aralık 2005 15:50:35 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.