Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
650.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tüm DH ler bi yerde toplanabiliriz, iyi olur..
    bugünlerde tüm gün olmasada ara ara bazen giriyorum
  • @SPaCeLoRD dün baya iyi oynadık, Musakka tam sniper gördümü affetmiyor. bir ara bütün DHdekiler toplanıp oynayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _eDDie_

@SPaCeLoRD dün baya iyi oynadık, Musakka tam sniper gördümü affetmiyor. bir ara bütün DHdekiler toplanıp oynayalım.

Walla öyle , gördümmü indirio ama dün bende 800 metreden anlının çatısına dayadım kurşunu :P

şaka maka baya zevkli oldu ama sabah 5 te yatıp 7 de kalkıp işe gelmekte adama koyuyo :) uyur gezer vaziyetteyim şimdi :D allahtan patron yok ta kestiridm 1-2 saat

Knight Online oynamayı braktım walla :D hatta bişe daha dim, daha oyununsinghle player kısmını bile oynamadım. Multyde bilmediim haritalarda oynamak zor oluyo ama hele bi alışayım o zaman görün siz beni :D (tabi ping'in elverdiği sürece)

• evet hadi beyler bi server bulalımda bıraz kendı aramızda catısalım bu gun neonlıne ile baya dağıttık ortalığıı
  • ben bugun yarın yokum beyler ona göre işlerim var,
    ama şimdi oynarsak oynarım
  • bezo benım imza nasıl olmuş bide orda anlamlı bi laf varr
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

bezo benım imza nasıl olmuş bide orda anlamlı bi laf varr

ima güzel de o lafı tutmadım çünkü beni vursanda 2 saniye sonra yeni bir el başlıyo ben seni vuruyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÈZO -- 10 Kasım 2005, 16:10:59 >
  • türk serverlar ne alemde ya böyle iyi olmuyor..
  • oyuna giren olursa yazsın ıp de girelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

türk serverlar ne alemde ya böyle iyi olmuyor..

oluyo oluyo mis gibi oluyo hemde..
  • beyler italyanlarla cod 2 de maç yaptık bu gün manyak oldu ha
  • Ekledim okuldaydımderse girdim görmemişim. Akşam oynayacağınız serveri söyleyin beraber girelim. O dağıttığımız Stalingradtaydı dimi?
    quote:

vaa ishatar naber la senle bı kaç kez aynı takımda olmuştuk hatırladım seni özellikle bezo ile eddie leleri yendiğimiz serverda

ekle benı NakkaSss@hotmail.com

Bu arada 195.62.10.27:28961 de sadece 2 kişi var girebiliriz topluca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ishatar -- 10 Kasım 2005, 17:46:31 >

• 217.148.180.244:28960 come on man !!
  • arkadaşlar programı indirdim ama o server iplerini nerye atacagımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?Bide millet hangi serverda oynuyor
  • bi unutmadan benim oyun copy oynayagbilirmiyim cd key falan sorun olucak gibime geliyo
  • geliyom fatal bekleyinnlan bune ping 9999 diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrayN -- 10 Kasım 2005, 18:16:05 >
  • evet hacı stalingradt dı manyak tı neyse şimdi başka serverlara uzayalım
    quote:

Orjinalden alıntı: Ishatar

Ekledim okuldaydımderse girdim görmemişim. Akşam oynayacağınız serveri söyleyin beraber girelim. O dağıttığımız Stalingradtaydı dimi?
    quote:

vaa ishatar naber la senle bı kaç kez aynı takımda olmuştuk hatırladım seni özellikle bezo ile eddie leleri yendiğimiz serverda

• quote:

Ekledim okuldaydımderse girdim görmemişim. Akşam oynayacağınız serveri söyleyin beraber girelim. O dağıttığımız Stalingradtaydı dimi?
    quote:

istihar hacu niye çıktın yaw bizim elemanı yeniyoduk

• 213.202.216.117:28960 buraya toplanıyoruz beyler DH gecesi olacak

musakka kusura bakma :D idare et DH olarak topluca oynayalım bi kez

• Ya kusura bakma elektrikler gitti bende anlamadım nooldu hiç yapmazdı ama nese geri geldi ve bende direk açtım bilgisayarı ve geldim nerdesiniz şimdi?
    quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

quote:

quote:

istihar hacu niye çıktın yaw bizim elemanı yeniyoduk

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.