Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
650.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fantaztic

çok saolasın dostum bu sorunu sayende çözmüş oldum ve patch 1.2 yi yükleyebildim bir sorum daha olacak v.1.2 klasörün içine 1.3 ü kurabilirmiyim yoksa ayrı bir klasörmü açmam gerek şimdiden teşekkürlerimi sunarım

Alıntıları Göster
    merhaba,
    call of duty2 çalışırken mas mavi bir ekran çıkıyor servera girdiğimde.
    radar yazılar herşey gözüküyor ama mas mavi bir ekra çıkıyor ve ortada beyaz crosshair :)
    yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pascia -- 23 Eylül 2007; 20:54:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkoğlu35

quote:

Orjinalden alıntı: fortunate

Arkadaşlar ben acemiyim beleşe nasıl multiplayer oynıcam hata veriyor

multiplayer options kısmında punkbuster olacak solda onu yes yap sonra xfire veya all seeing eye programlarını kurup girebilirsin multiye

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jackass_mrt

quote:

multiplayer options kısmında punkbuster olacak solda onu yes yap sonra xfire veya all seeing eye programlarını kurup girebilirsin multiye

Bu işlemi yaptıktan sonra serverlara girebiliyorum ama en fazla 1 dakika kalabiliyorum. Şu an çıkan yazıyı hatırlamıyorum ama bu sorunla karşılaşan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lafmacun -- 24 Eylül 2007; 8:39:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lafmacun

quote:

Orjinalden alıntı: jackass_mrt

quote:

Bu işlemi yaptıktan sonra serverlara girebiliyorum ama en fazla 1 dakika kalabiliyorum. Şu an çıkan yazıyı hatırlamıyorum ama bu sorunla karşılaşan var mı?

Alıntıları Göster
    Beyler biraz alakasız ama oyunda ardarda nasıl mesaj atılıyor. Birisine bişey yazdığımda görmüyor o yüzden tekrar yazıyorum ama bazıları otomatik takır takır yazıyolar bu nasıl yapılır anlatırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

Beyler biraz alakasız ama oyunda ardarda nasıl mesaj atılıyor. Birisine bişey yazdığımda görmüyor o yüzden tekrar yazıyorum ama bazıları otomatik takır takır yazıyolar bu nasıl yapılır anlatırsanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    Neyse dün bulduğum patchle çoğu servera girebiliyorum. Dün akşam denediğim yaklaşık 10 türk serverine de girebildim.
  • quote:

Neyse dün bulduğum patchle çoğu servera girebiliyorum. Dün akşam denediğim yaklaşık 10 türk serverine de girebildim.

Alıntıları Göster
    Bu oyunda tank uçak sniper varmı varsa gelirim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: berocan

Bu oyunda tank uçak sniper varmı varsa gelirim ben

Alıntıları Göster
    Bu hatanın çözümünü bilen arkadaş varsa lütfen açıklasın..

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebaba_1907

Bu hatanın çözümünü bilen arkadaş varsa lütfen açıklasın..

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar

Alıntıları Göster
    Cdkeyini değiştirmelisin emrebaba_1907

• quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

yeni cdkeyler buldum ama nasıl değiştiricem eskisiyle rica etsem onuda anlatırmısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebaba_1907

quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

yeni cdkeyler buldum ama nasıl değiştiricem eskisiyle rica etsem onuda anlatırmısın.

Alıntıları Göster
    Call of Duty 2 Multiplayer ' a gir.Multiplayer Options'ta en aşağıda "Enter Key Code" gibi birşey yazar ona tıkla ve cdkeyini gir

• quote:

Call of Duty 2 Multiplayer ' a gir.Multiplayer Options'ta en aşağıda "Enter Key Code" gibi birşey yazar ona tıkla ve cdkeyini gir

Alıntıları Göster
    yaaww 3 senedir online oynarım codu adam akıllı türk serverlarında oynamadımm elinizde varsa depressyon@hotmail.com adresine serverların IP nolarını yollarsanız sevinirim yada burayada koyabilirsiniz oyundaki nikim buraksat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osssman -- 29 Eylül 2007; 13:16:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

hadr yi nerden açacağız beyler dx9 1024*768 4xaa 4xaf herşe full ama grafikleri sıradan hdr nereden açılacak

msn de herşeyi hallettik abi ama burdanda söliyim hdr seçeneği yok texture settings den extra yaptın grafikler coştu işte

Alıntıları Göster
    abi yaw ben giremiyorum oyuna denilenleri yapıyorum 1.3 versiyon ordaki server numaralarından giriyorum sonra açılıyo 5 e kadar geliyo açılış sonra hata veriyooo ping min bişey diyor anlamadım bi yardımcı olun

• quote:

Orijinalden alıntı: bafralı_1

abi yaw ben giremiyorum oyuna denilenleri yapıyorum 1.3 versiyon ordaki server numaralarından giriyorum sonra açılıyo 5 e kadar geliyo açılış sonra hata veriyooo ping min bişey diyor anlamadım bi yardımcı olun

Alıntıları Göster
    En büyük hayalim online CoD2 oynamak bakalım ne zaman gerçekleşecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaba

En büyük hayalim online CoD2 oynamak bakalım ne zaman gerçekleşecek.

Alıntıları Göster
    Şimdiye kadarki en iyi server Ubit Clan. Şuan offline. inşallah bir hafta sonra açılır.....
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: RaMpAgE

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RaMpAgE

Alıntıları Göster
    consola /say mesajınıyaz şeklinde yazarsan consolda kayıtlı kalır.Bir daha aynı mesajı yazmak için klavyendeki ileri tuşuna (sağ alt köşede) basmalısın.

• quote:

consola /say mesajınıyaz şeklinde yazarsan consolda kayıtlı kalır.Bir daha aynı mesajı yazmak için klavyendeki ileri tuşuna (sağ alt köşede) basmalısın.

Alıntıları Göster
    Ben yabancı serverlarda takılıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NakkaSss

hee yaw bende bakıyorumda yokk
    niye bole yaww ama akşamlara doğru duzelır heralde
    quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

alla alla öle yazmamıştım ama hep bu mod lar yapıo yoksa ben duz yazmıştım

hacı yokmu snde hiç server pingi düşük verde girelim yada beraber girelim
    quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

evet beyler su anda oynyuıan varmı bende cogu server 9999 ping oynayan varsa ping versin dalalım hemen

ping nasıl veriliyor hacu

şimdi baktım serverlara 600 ping den aşağı server göremedim.

(Türk serverları söylemiyorum bile onlar uçmuş 99999 ping )

Alıntıları Göster
    ARKADASLAR BEN OYNAYAMIYORUM BİRİSİ BANA YARDIM ETSİN BAD KEY CODE DİYO TURK SERVER I NA NASIL GİİLİYO msn:ademaka@hotmail.com

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: powerturkfm

Sanırım en iyisi o. Dün akşama gene Wh'ci damgası yedim :/ Anlamıyorum ya oyun çıktığından beri oynuyorum. Hileci ve yalancı yaptı herif ^^ Neyse, az pingli bir kaç server bulmak en iyisi. Sık sık girdiğim serverlardan bile atılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

quote:

Orjinalden alıntı: powerturkfm

Sanırım en iyisi o. Dün akşama gene Wh'ci damgası yedim :/ Anlamıyorum ya oyun çıktığından beri oynuyorum. Hileci ve yalancı yaptı herif ^^ Neyse, az pingli bir kaç server bulmak en iyisi. Sık sık girdiğim serverlardan bile atılıyorum.

Alıntıları Göster
    TÜRK SERVER LİSTESİNİ BİRİSİ GÜNCELLEYEBİLİRMİ ARKADAŞLAR FORUMUN ÖNCEKİ SAYFALARINDAKİ SERVERLAR HEPSİ KAPALI DURUMDA HİÇ BULAMADIM AÇIK OLAN, UBİT CLAN VAR AMA ODA HEP DOLU VE GİREMİYORUM ONADA LÜTFEN ARKADAŞLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: tr_boy34

TÜRK SERVER LİSTESİNİ BİRİSİ GÜNCELLEYEBİLİRMİ ARKADAŞLAR FORUMUN ÖNCEKİ SAYFALARINDAKİ SERVERLAR HEPSİ KAPALI DURUMDA HİÇ BULAMADIM AÇIK OLAN, UBİT CLAN VAR AMA ODA HEP DOLU VE GİREMİYORUM ONADA LÜTFEN ARKADAŞLAR

Alıntıları Göster
    Merhaba

Aranıza yeni katıldım genelde diğer bir sitede yöneticilik yapıyorum ama sitenize üye olmadan edemedim.
    2 Ay önce COD2 oyununu kurdum (Biraz geç kalmışım) ARES nikinde xfire daki serverlardan giriyorum
    Tüm arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.